Follow my blog with Bloglovin

En lördag med röda volanger och middagsbjudning hos någon annan

99E5CAD1-7CC9-4AB9-AB31-0A2FEB423855

Såhär såg jag ut igår när jag stod och såg lite kaxig ut och tog en selfie vid Frédérics mammas kylskåp. (De var inte i köket just då alltså) (är inte totalt pinsamt).

 

P3191502

Missade att ta en helbild på mig själv, men hade i alla fall på mig denna röda volangiga blus. Den finns här om ni undrar (adlink). ”Kul att se dig i lite färg”, tyckte F : ))

 

P3181470

Sedan packade vi bilen full med mat och åkte hem till Linda och Daniel. Vi skulle bjuda dem på mat – hemma hos dem. De bjöd oss på middag för någon månad sedan och nu var det vår tur att bjuda tillbaka, men tyvärr har vi inte riktigt plats i vår egen lägenhet, så därför frågade jag om inte vi kunde ha vår bjudning hemma hos dem vilket gick hur bra som helst. Först började vi med välkomstdrinkar. Jag gjorde mangomojitos som blev SÅ goda. Recept kommer.

 

P3181476

Sedan följde vi upp med förrätt. Det blev blomkålssoppa med tryffel och bacon. Jag lagar typ alltid denna soppa när jag ska bjuda på mat. Ett säkert kort tror jag, har ännu inte stött på någon som inte gillar den.

 

4EBF4D03-EDD4-40F8-9084-49F95096408E

Huvudrätten bestod av lax i en sås med pesto och sambal oelek samt rotfrukter.

 

8469C438-CDAC-4454-B89B-5116083C295B

Och efterrätten var såklart Nutella semifreddo. Världens enklaste (och kanske godaste) efterrätt.

 

2CA69708-6EC3-4EA9-8CD7-A5C003D6D65D

Jag ringlade på lite extra Nutella på toppen och gjorde mönster. Jag är så kreativvvvv va.

Sedan pratade vi massor, spelade knäppa frågespel på telefonen och när det var dags att gå rullade jag och F hem av mätthet. En mycket bra kväll! Ett ganska knäppt och smart koncept egentligen, att bjuda på middag hemma hos någon annan. Linda och Daniel fick liksom vara gäster i sitt eget hem. Dessutom blev deras bebis nog glad över att hon fick somna i sin egen säng <3

 

0

Kommentarer (9)

 • Robert

  |

  Så otroligt smarrigt! 😛 😉

  Svara

 • ttstilse

  |

  Du ser lika snygg ut som alltid.

  Svara

 • Isabella

  |

  Vi har vänner som gjort precis likadant. Vi har två små och barnen är inte lätta att söva om (måste krångla in och ur bil för att komma hem) så när vi skulle bli bjudna på middag så kom vännerna över med maten. Just för att de ville underlätta för oss. Så fint! Och fint av er att göra så med

  Svara

 • Jenny

  |

  Haha åh men jag som trodde att ni förlovat er efter videon du la upp på snap, trodde det var F som hällde upp champagne och att du zoomade in ringen på hans finger. Vad jag känner mig pinsam nu.

  Svara

  • Egoina

   |

   Om det ändå vore så väl 😉

   Svara

 • Mli

  |

  Nyfiken på frågespelen på telefonen? Gimme more, vad heter dem? 😀

  Svara

 • Matilda L

  |

  Använder du något recept till blomkålssoppan? Låter så god!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv