Follow my blog with Bloglovin

Mjuk som en nallebjörn

”Jag har sån sjuk träningsvärk idag, men din outfit är fin, så det gör inte något”, sa Ida idag. Gulligt.

 

44CA8108-5020-4DF1-A4A8-7B88FB32E026

Tydligen blir folk glada när man ser ut att vara mjuk som en nallebjörn. Förståeligt.

 

C28DF6D9-DEDC-41B5-94F9-196C1D8F93B1

ADLINKS: Den svarta, lurviga koftan finns här, den rosa spetströjan finns här och mobilskalet finns här.

Åh vet ni. Nu ska jag byta ut denna stressiga vecka mot en tyvärr lika stressig helg, MEN som har massa roliga inslag. Behöver det nu. Happy Friday!

 

0

Kommentarer (6)

 • emblas.se

  |

  Åh vilken söt björnkofta! Har en liknande fast vit ^^ <3
  kram
  Emma

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, åt Idas kommentar. 😉

  Svara

 • Isabelle

  |

  Hello! Som en fellow älskare av STARK STARK STARK mat har jag en konstig (?) fråga som jag funderat mycket på haha men inte riktigt kunnat fråga någon i min närhet då de inte är så glada i stark mat… Jag upplever att jag klarar hetta olika bra beroende på vilken vecka i min cykel jag är på, är det så för dig/andra också?? Älskar tex OLW starka cheese chruncez, ibland smakar de starkt och ibland ba mjä? Rätter jag gör med chili/sambal/sriracha etc i klarar jag också olika bra? Är jag heeeelt ensam om detta haha? :p

  Svara

 • Jenny

  |

  Hej Egoina! Jag har läst din blogg i många år och har med det sett dig utvecklas till en klok kvinna. Jag känner en viss avund till ditt vackra hår,då min största komplex är just mitt hår. Mitt hår är väldigt tunt, något jag alltid har haft och ärvt av min mamma. Det är inte förens vid vuxen ålder då jag insett hur tunt det är i samband med diverse sociala medier. Det känns som att samhället förväntar sig att en kvinna ska ha tjockt och vackert hår. Jag hoppas att det är min osäkerhet som bara tror det. Hur hanterar du dina komplex? Hur har du lärt dig att acceptera dig själv och gå med stolt rygg? Ha en fantastisk helg 🙂

  Svara

 • Danielas Dagbok

  |

  Jag har samma fluffkofta i ljusblått och mörkgrönt, bland mina favoritplagg i hela garderoben!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv