Follow my blog with Bloglovin

En fredagskväll i tre bilder

292641AE-D012-4736-8B71-824E76F6E1B6

Hämtade ut den här efter jobbet. Det är en salva som ska reducera ärr. Jag stör mig egentligen inte så mycket på mitt ärr på magen, men tänker att om det finns något som ska förbättra så kan jag ju prova. Faktiskt ett tips från er. Tack så mycket! Jag kan återkomma om jag tycker att det funkar. Just nu är mitt ärr lysande rött och ganska ojämnt. Det hade säkert bleknat med tiden av sig själv, men lite hjälp på vägen är väl inte fel.

 

9B4C21F7-2F46-4002-A858-42B822E4CE14

”Jag tänkte att vi kunde åka och äta något”, sa F när han kom hem från jobbet och sedan ångrade han sig och sa att vi skulle ta något snabbt hemma istället eftersom vi inte riktigt har tid då vi har mycket att göra ikväll. Min reaktion? Jo, jag blev en PMS-bitch och typ ledsen (???) över att han sa så. ”Du kan inte bara säga att vi ska åka och sen ta tillbaka det”, tyckte jag och jämförde det med att vifta godis framför barn och sådär. Jag ville nämligen så gärna till Max för att prova deras nya halloumiburgare (så sjukt god!!!!) och har tjatat om det hela veckan. Till slut gav han med sig och vi åkte. Slutsats = gnäll lönar sig.

 

74109C68-288C-402A-8E2F-638C9F53B8BE

Nu har vi lagat mat hela kvällen. Vi ska nämligen bjuda Linda och Daniel på trerätters imorgon. Vi gjorde det ganska lätt för oss, men det krävs ändå en del förberedelser. Är. Så. Trött. Nu. Ska lägga mig i soffan och se Suits. Hoppas ni haft en bra dag. Puss!

 

1 gillar

Kommentarer (28)

 • Mika

  |

  Besvikelser som innefattar mat är för mig det värsta, förvärras gånger 1000 när jag har pms så jag känner med dig, tur ni åkte! 😀

  Svara

 • Sanna

  |

  Bio oil är också sjukt effektivt mot ärr, skulle inte det du köpte nu funka så testa den, så bra!!!

  Svara

 • Michaela

  |

  Glöm inte kontakta försäkringsbolag två år efter operationen med bilder på hur ärret ser ut. Då du kan få ersättning för det! Det är sånt man betalar in till försäkring varje månad för att kunna ta ut! Tror det är olycksfallsförsäkring men kolla även eventuell hemförsäkring!

  Svara

  • Ise

   |

   Jag tror inte man kan få det för mindre ärr på magen, de tycker inte det är tillräckligt ”vanprydande”. Jag kollade upp det med mitt försäkringsbolag efter min första titthålsoperation, men nu har jag gjort en till med större ärr, så det är kanske värt ett till försök 🙂

   Svara

 • emblas.se

  |

  Hahah ”One does not simply skip a MAX-burger!” ^^ <3

  Svara

 • Sabina

  |

  Haha jag hade också blivit bitter 😀

  Svara

 • Malin

  |

  Mina ärr är 6 år nu från samma operation, de syns typ ingenting. Hoppas det blir samma för dig <3

  Svara

 • Jenny

  |

  Vilken säsong av suits ser du och VAR?

  Svara

 • Anna

  |

  Min dotter har ett långt ärr efter ett lårbensbrott, hon fick operera på nytt nästan ett år efter olyckan för att ta bort sex skruvar och en platta ur benet, då passade man på att skära bort ärrvävnad och sedan fick vi tejpa med zinktejp i ett år, rekommenderas! Det nya ärret är kanske hälften så framträdande som det första var!

  Svara

 • Nathalie

  |

  Hahaha Gud, jag hade blivit tokig jag med om någon sagt något för att sen ändra sig! Ändringar finns inte i min värld :,D Tur ni åkte iväg! 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Trist att behöva stressa, men det känns säkert värt sen när ni får hänga med era vänner. 🙂 Jag hade en så jääävla bra dag igår! Var på Språkforum och lyssnade på massa intressanta föreläsningar om svenska språket och sen drack jag drinkar med några kursare. 😀

  Kan verkligen rekommendera Språkforum till nästa år. Har i alla fall fått för mig att du tycker om språk? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, låter väldigt intressant 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Puss! 😉 Så smarrigt med… mat. 😉

  Svara

 • Jackie

  |

  Mina opärr syns knappt, eller, de är så små så jag tänker knappt på dem. De är en berättelse i sig. Dina opärr kommer att blekna med tiden, sola dem inte i sommar är ett råd jag fick. Hoppas krämen funkar. Skulle säkert ha testat denom jag visste om den då.

  Svara

 • Nilla

  |

  Funkar salvan på ärr som är lite äldre tro? Har ett mitt på foten från en OP för något år sedan. 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Hej!
  Hoppas att du har en riktigt fin helg <3

  Har en fråga om din "Valentino by Mario Valentino" väska; blev du nöjd? Är väskan värd att skaffa? =)

  Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, den var jättefin! Men jag skickade tillbaka den eftersom min dator inte får plats och det är ett krav med min blivande svarta ”vardagsväska”. Så om du inte behöver ha dator i den hade jag slagit till 🙂

   Svara

   • Emma

    |

    Tack! Då får jag också leta vidare (datorn behöver få plats ☺). Hojta gärna till på bloggen om du hittar ”den perfekta väskan”, jag har letat i flera år nu

    Svara

 • Denice

  |

  Åh har du avsnitt kvar av suits? Lyxxx! Längtar till sommaren när de kommer nytt!

  Svara

 • Jessica

  |

  Är precis likadan. Här om dagen skulle jag hem till mina föräldrar för dom skulle köpa pizza. Kommer dit och dom föreslår äggmackor????
  Är 24 år men fick till pms gnällighet som en hormonfull 14 åring. Hotade att åka hem så tillslut åkte vi iväg hahahah. Nu i efterhand skäms jag men i stunden när man är sjukt hangry, då finns det inga gränser.

  Svara

  • Nilla

   |

   HAHAHAHA men vafan!! Äggmackor vs pizza?!! Inte okej 😀 förstår dig.

   Svara

 • aw

  |

  Funderade lite på varför bloggar jag besöker regelbundet med åren har minskat ner till bara en; din. De senaste åren har jag börjat bry mig mer och mer om hur jag mår och märkt att jag endast känt mig dragen till att besöka din blogg. Kom fram till att det är för att du inte får en att känna sig dålig och otillräcklig på något vis. Lite som Hannah osv i Girls. Du försöker inte vara någon annan än du är och det är skönt och inspirerande.

  Svara

  • Egoina

   |

   Wow, vilken komplimang! Vad glad jag blir!! Tack <3 Blir så smickrad över att jag får dig att känna så, då har jag lyckats <3 Kram!

   Svara

 • Malin

  |

  Läste en väldigt intressant text nyss att morgontrötta är mer intelligenta än morgonpigga personer och tänkte direkt på dig! 😀 Vi som är morgontrötta har tydligen bättre levnadsstandard och högre inkomst än morgonpigga människor haha! Här kan du läsa om du är intresserad: http://www.allers.se/studie-morgontrotta-personer-ar-smartare/?_cldee=bWFsaW5fOTJnaXJsQGhvdG1haWwuY29t&recipientid=contact-789d5209928fe61180bf000d3a250562-e64d709573f4489aaa2e112751ae3eff&utm_source=ClickDimensions&utm_medium=email&utm_campaign=ALL%20Nyhetsbrev%2016%2F17&esid=4222dfe1-f00a-e711-80c0-000d3a2516fe&urlid=34

  Svara

  • Egoina

   |

   HAH! Jag visste det 😉

   Svara

 • anna

  |

  Det viktigaste för att få fina ärr är att inte få en infektion i såret och att hålla det borta från sol. Tejpa med kirurgtejp så fort du är i solen i sommar. Jag lovar, det gör en enorm skillnad. Jag har sett patienter som haft ärr på platser där delar av ärret är i solen och andra inte. Det är skillnad i både färg och tjocklek, mer utstående och mer pigment i det som varit i solen.

  Svara

 • Emma

  |

  Uppdatera jättegärna om ärr-salvan sedan!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv