Follow my blog with Bloglovin

Andas

Åh. Jag ska inte tjata om hur slutkörd jag är (hehe, nu råkade jag visst göra det ändå). Men allt kommer på samma gång nu och i den situation jag är känner jag inte att jag kan tacka nej till något. De kommande fyra veckorna kommer bli helt galna. Jag vet dock att det finns ett slut, så det är bara att kämpa på. Det är trots allt lyxproblem. Bara önskar att jag hade en månads uppsägningstid och inte två.

Nåja. Nu ska jag sätta mig och beta av min lista. Ett steg i taget. Frågor och svar kommer snart!

 

E3C819C9-4FE0-4E62-A67B-E907A9298C99

Solen sällskapade mig på tåget i morse. Man tackar.

 

IMG_6459

Alltså kolla mina naglar just nu. Femtio miljoner år gamla nagellacksrester och en svag blå-lila ton. Jag har tvättat mitt hår med silverschampo och efter det är mina naglar missfärgade. Har tvättat massor, men det försvinner inte. Någon som har ett husmorsknep på hur jag får bort det? Får nog använda plasthandskar i fortsättningen.

 

0

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Tyvärr inget tips mot naglarna där på rak arm. 😛

  Svara

 • Jonna

  |

  Kanske tandkräm eller ett citronbad kan få bort det från naglarna?

  Svara

 • Emma

  |

  Kanske galltvål?

  Svara

 • Emilia

  |

  Jag brukar ta matolja eller en duschkräm med mycket olja i när jag färgat håret eller ögonbrynen och det liksom smetat ut för mycket 🙂 testa det!

  Svara

 • Linnéa

  |

  Att skrubba med tandkräm ska hjälpa

  Svara

 • Pauline

  |

  Åh samma här. Är så stressad att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men när man vet att det man kan se ett slut så känns det mycket bättre. Kötta på. <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv