Follow my blog with Bloglovin

Längtar bort

Sedan jag sade upp mig är det som att jag fått ännu mer energi. Antagligen är det pepp över min nya framtid som gjort att jag orkat mer. Det blandat med lite rädsla över att bloggen inte skulle finnas kvar då jag inte direkt skött om den på sistone. Så jag har försökt maxa de senaste tre veckorna och blogga mer för att försöka bygga upp lite lagom tills jag slutar. Jag vet inte om ni märkt det, men jag har i alla fall lagt lite mer tid. Det har gått bra och plötsligt har jag börjat tänka i gamla banor igen. Det funkar ju? Är jag bara gnällig? Jag kan ju ha två jobb!!

Men nej. Igår tog det stopp och jag kände återigen att nej, det kan jag inte. Det går inte. BRA. Jag är ingen supermänniska (jodå, bara inte i längden) och måste inse det. Idag är jag så slutkörd och önskar nästan bara att tåget skulle rulla vidare i all evighet för jag orkar inte gå av. Jag ser verkligen inte fram emot att komma hem till två påsar tvätt, en fullproppad mejlinkorg, paket som behöver hämtas, mat som behöver lagas osv osv osv.

 

DSC08902

Jag vill vara här istället tack.

 

0

Kommentarer (14)

 • ida

  |

  Vet du vad. När du slutar på ditt jobb tar du Frederic under armen och åker iväg på fredagkväll och kommer hem på söndag. Vilken stad som helst i närheten. Simrishamn Ystad Bornholm. Bara för att vila ut ordentligt en helg.

  Svara

  • Egoina

   |

   Så himla sant!!! Will do!

   Svara

 • kajsa

  |

  Bloggen har verkligen varit som det var innan igen, märks att du lagt ner mer tid <3

  Svara

 • Jenny

  |

  Åk till ett sånt ställe som på bilden när du inte jobbar på ditt “vanliga” jobb mer? Det är du värd

  Svara

 • E

  |

  Jag sa upp mig från mitt jobb i januari som jag hade jobbat på i 5år. Bästa jag har gjort på länge. Fick en ny chef som bara tryckte ner mig och gav elaka kommentarer. (Förra chefen var en man och den nya kvinna,inte för att det ska spela roll egentligen) hon var elak jämt mot mig. Tråkigt dock att man ska behöva byta jobb 🙂 men mitt nya jobbet är mycket bättre! Så jag ångrar mig inte.

  Lycka till kära du, kommer alltid läsa din blogg 😀

  Svara

 • J

  |

  Du kan tänka på mig som skriver (och förmodligen failar) tenta i psykologi och socialpsykologi imorgon så kanske det känns lite bättre för din egen del 😉 Mer än fyrtio sidor sammanfattning, yey!

  Hur gick det med resan ni planerade att boka? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Neeeej du failar inte (men OM så är det ok 🙂 ) heja heja! Jo, den blir av. Bara lite svårt eftersom F har nytt jobb och inte är lika fri som jag (snart) är 🙂 Så vi vet inte exakt när ännu.

   Svara

 • Johanna

  |

  Jag är typ ledig fram till maj om du vill resa någonstans med spontant sällskap haha 😉

  Allt löser sig alltid förr eller senare! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Lets go 🙂 🙂

   Svara

 • Sabina

  |

  Jag har definitivt märkt det 😀 blir så glad av alla inlägg som dykt upp under dagen!

  Svara

 • Sjuksyrror - livet som sjuksköterskestudent

  |

  Tycker det är så jäkla bra av dig att du gör detta och lyssnar på din kropp! Jag brukar få sånna perioder då jag är astaggad på allt och tar ut mig alldeles för mycket, så tappar man allt i nästa period. Haha…

  Älskar att läsa din blogg och följa din utveckling i vardagen då jag gjort det i.. så många år jag kan minnas?! Kan verkligen relatera till sååå mycket. Kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha exakt så! Tack så mycket, glad jag blir 🙂

   Svara

 • Lina

  |

  Jag har definitivt märkt och uppskattat att du uppdaterat mer! 🙂 Tycker att du är väldigt klok och modig som lyssnar på dig själv och tar det här steget, och jag ser fram emot ännu mera blogg! Heja dig!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv