Follow my blog with Bloglovin

Don’t mess with the pasta

IMG_6405

 

När det märks att ens sambo har italienska gener.

 

Jag: Ojjj… Såg inte att paketet var öppet.

*börjar plocka upp spaghettin*

Frédéric: Det där är typ EN HEL PORTION!!!!!!!!!1

Jag: Okej men förlåt. Kan ersätta dig för de 1-2 kronorna vi förlorat.

Jag: MEN då kan du ge mig 15 kronor för allt mitt dyra hårspray du använt i så fall…

Frédéric: Så du vann på detta?

Jag: Mm.

Frédéric: VAD GÖR DU?

Frédéric: Lägger du tillbaka spaghettin på golvet igen?

Frédéric: Gör du det för att du ska ta bild och blogga om detta?

Frédéric: Du är ju faktiskt inte frisk.

 

0

Kommentarer (8)

 • Robert

  |

  Haha, en bloggskada? 😉

  Svara

 • L

  |

  Är han både spaghetti-gubbe och fransos?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha på spaghetti-gubbe. Men det skulle man kunna säga ja 🙂

   Svara

 • Lovisa

  |

  Haha är Frédéric både fransk och italiensk? Vilken kombination 😀 Och de bästa två köken i världen 😀

  Svara

 • Tess

  |

  Hahaha allt för en bra bild, förstår dig helt! Min stackars (?) make har äntligen insett att aldrig börja äta något utan att fråga om jag inte ska ta en bild först. Ibland erbjuder kan mig även extra belysning för att få till den perfekta bilden (läs: han slipper vänta på att få äta)!

  Så underbart förresten med fler inlägg! Du är sedan flera år tillbaka min absoluta favoritbloggerska så det känns som att öppna en fantastisk godispåse varje gång man kikar in här. Kram på dig och tack för att du sätter guldkant på min tillvaro! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Gulligt, tack! 🙂 🙂

   Svara

 • Nilla

  |

  HAHAHAHAHAHA bästa!!!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv