Follow my blog with Bloglovin

Behöver kompis i Stockholm imorgon

60F0B5B5-B1C9-4681-AF3D-408690DA6F92

 

Jag åker till Stockholm imorgon för lite olika saker och på kvällen ska jag på ett event och insåg att jag inte har någon att gå med. Jag är helt ensam. Det hade inte gjort så mycket egentligen, bara det att det kommer vara drinkar, musik och sånt och jag vill inte gå runt för mig själv och se ut som ett fån liksom. Behöver en vapendragare (och någon som håller mig i handen pga gillar egentligen inte sådana tillställningar).

Därför annonserar jag nu efter en kompis imorgon! Det har funkat så bra tidigare så jag provar igen. Snälla häng med mig imorgon? Kommentera här eller mejla mig. Kanske är du bloggerska och ska också på event hos Ideal of Sweden imorgon? Viktigaste är i alla fall att du lyckas övertyga mig om att du ej är en läskig människa.

 

När? Imorgon.

Var? Centralt i Stockholm.

Vad? Eventet är 19-ish. Men skulle gärna äta mat/ dricka vin innan.

Hur? Jag har +1, så det är ingen fara. Ja, och alltså du behöver inte hålla mig i handen på riktigt. Det är bara ett uttryck.

 

TACK TACK, det löste sig. Ni är bäst! <3

 

0

Kommentarer (19)

 • Anna

  |

  Jaa! Jag följer jättegärna med. Jag är också skåning och nyinflyttad i Stockholm. Jag är ständigt på jakt efter nya vänner och roliga saker att hitta på. Jag kommer att vara ett trevligt sällskap under kvällen och jag kommer att hålla dig mentalt i handen. Vi är jämnåriga, jag jobbar som lärare och älskar festliga tillställningar. Ett glas vin eller två innan låter utmärkt! Kram Anna

  Svara

 • Ninnie Lystad

  |

  Hej!
  Detta vore såå himla kul! Brukar inte kommentera på din blogg men testar nu!
  Jag är en 23 årig tjej som pluggar på Bosön i Stockholm till organisationslesare inom idrott, glad och sprallig som på fritiden tävlar i bugg ☺️ Jag lovar att jag inte bits Och vill du snoka så får du väl leta upp mig på Facebook, jag är inte så svår att hitta
  Känner att jag måste öva på min spontanitet så detta inlägg var perfekt

  Svara

 • Paula

  |

  Jag vill ju vara din kompis! Men min fyra-månaders klarar sig tyvärr inte utan tutten en hel kväll (<- tre gråtemojis här men sist jag kommenterade så försvann de så jag tänkte förtydliga nu). Du kommer säkert få en hel drös att välja bland nu! Puss.

  Svara

 • Robert

  |

  Hoppas det går bra. 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag vill vara din kompis! Kom till Göteborg nästa gång! <3

  Svara

 • Veronica

  |

  Min syster bor i Sthlm och är världens socialaste människa, tycker om att dricka vin ur muminmuggar och bakar underbara bullar. Det blir aldrig trakigt med henne. Hon är 26 jordsnurr 😉 och polis! Bokstavligen vapendragare 😀 Hör av dig om du är intresserad! Hon är ledig fre-sön. Mvh, Veronica (den trakiga systern)

  Svara

 • Emma

  |

  Jag vill 😀 Kan ta med min kamera också och ta bilder till din blogg 😉 Jag är inte läskig. Är en skötsam student utan betalningsanmärkningar som emellanåt läser bloggar istället för att plugga hehe. 🙂

  Svara

 • Lovisa

  |

  JAAAAAAA!!!! Du är ju mitt vitala spiritanimal. Är 26, från Blekinge men bor i Stockholm sedan 5 år. Pluggar och jobbat på restaurang men framförallt så gillar jag att äta. Och drinkar då! Är inte läskig, min instagram är lovisapickles om du vill vara på den säkra sidan 😀

  Svara

 • Emelie A

  |

  Hej!

  Jag hänger gärna med!

  Jag är en relativt nyinflyttad student till Stockholm och har mest sett insidan på biblioteket på skolan. Det vore kul att göra något som jag
  aldrig skulle göra annars! Jag pluggar statsvetenskap och ska snart
  bege mig un uppstats-bubblan och det vore roligt att göra något socialt
  innan allt handlar om diskursanalyser och referenser!

  Hör gärna av dig!
  Kram
  Eme

  Svara

 • Maria

  |

  Hej,

  Jag vill jättegärna vara din kompis! Har läst din blogg i flera år och alltid tänkt att du känns som någon som jag skulle komma bra överens med, låter kanske lite creepy men är inte meningen haha (är också övertygad om att Drew Barrymore och jag skulle bli bästisar om vi bara träffades).

  Jag slutar jobbet klockan 15:30 och har därefter inga som helst planer. Katter, mat och dans är typ mina främsta hobbys (samt sömn men det känns snarare som brist på aktivitet så vet inte om jag kan lista det?)

  Jätteluddigt meddelande från mig, men som sagt, vill du ha någon vid din sida så finns jag tillgänglig.

  Kram

  Svara

 • Angelica

  |

  Åh blir SÅ LEDSEN över att jag redan har planer imorgon! Hade lätt velat hänga med dig annars. Jag tänker att du kan spara mig på din eventuella-vänner-i-Stockholm-lista och välja mig nästa gång du kommer hit! Vi skulle kunna dricka vin, prata om (läs: irritera oss på…) folk som särskriver och lista de godaste såserna vi vet. Hoppas att du hittar någon som kan imorgon och ha en fin helg!

  Svara

 • Claire

  |

  Åh, hade jättegärna velat om jag inte jobbade imorgon!!

  Svara

 • Linnea

  |

  Åh! Ska till Stockholm i morgon men har redan planer… hade gärna hängt med dig! Älskar mat, vin, vänner och att skratta. Vi är ju till och med lika gamla! Haha. Hoppas du hittar någon och att ni får en toppenkväll, vi kanske ses på stan! 😉

  Svara

 • Alex

  |

  Ååhh vad kul! I volunteer! Om ingen av de tidigare som sa ja här ovan kan såklart 🙂

  Svara

 • Elina

  |

  Det låter ju som en helt underbar kväll och jag följer mer än gärna på!
  Jag är en 23-årig tjej som bor och jobbar i Uppsala som konferensvärdinna tillsammans med min sambo. Vi är ursprungligen från Finspång i Östergötland men har även bott i Örebro och Stockholm.
  Har som nyårslöfte detta år att umgås mer med mina vänner och göra mer spontana saker
  Du kan alltid titta upp mig på FB så du vet att jag inte är någon läskig typ ..
  Hoppas att vi hörs, annars så önskar jag dig en underbar helg och att vi träffas någon annan gång! Kram kram

  Svara

 • Ida

  |

  Haha alltså så underbart! Hade jag tittat in tidigare hade jag ”ansökt”

  Svara

 • Amanda

  |

  Alltså ORKAR INTE hur gärna jag hade velat gå med dig! Mer sånt här 😀

  Svara

 • Jackie

  |

  Åh attans vad jag skulle vilja bli din +1! Om det inte vore för att karln skulle på aw och vi har två kids som är för små att lämnas utan tillsyn så då! Nästa gång!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv