Stort steg

3C20CA66-B007-4DEA-B7D2-171079BEE910

 

Hej från tåget aka mitt andra hem. Jag känner mig sjuk IGEN. Hoppas inte det är så. Vore ju någon form av rekord i så fall? Jag håller tummarna för att det bara är för att jag ätit dåligt, stressat upp mig om saker och äntligen kan slappna av. Kul förresten att jag gjorde nyttiga shots häromveckan för att boosta immunförsvaret och så blir jag sjuk istället? Livets ironi.

Men jag har faktiskt tagit ett stort beslut idag och borde nästan fira! Mer om det inom en snar framtid. Nu ska jag hem och ha helg <3

 

0

Comments (11)

 • Robert

  |

  Hej! Stort beslut som behöver firas? 😛

  Reply

 • Pauline

  |

  Kan det vara lägenhetsköp? I MALMÖ?:D

  Reply

 • Sofia

  |

  Ooh vad spännande! Mindre spännande att du känner dig sjuk, så klart. Ha en fin helg och må bättre! 🙂

  Reply

 • Karin Bucht

  |

  Krya på dig!
  Jag passar ändå på att önska dig en riktigt trevlig helg!

  Reply

 • Elin

  |

  Vilken cliffhanger! Gissar på att det handlar om pendling i och med inlägget – antingen flytt eller byte av jobb. Oavsett så hoppas jag allt blir topp 🙂

  Reply

 • Emma

  |

  Hej! Kan du inte göra en uppdaterad “serier-som-jag-kollar-på-och-vill-tipsa-om-lista” :))
  Kram

  Reply

 • Lovisa

  |

  Spännande med ett stort beslut! Grattis i förskott! 😉

  Reply

 • Lou

  |

  Ser framemot att få höra mer om beslutet. Hoppas hur som helst att det kommer att få dig att må bättre, vad det än innebär <3

  Reply

 • Lovisa

  |

  Alltså nej, jag gjorde likadana shots innan jul och låg sjuk i typ en vecka efter det inser jag nu… Sammanträffande? Äter godis ca varje dag, mina vanor verkar likna dina lite hehe, men det blir man minsann inte sjuk av. Goals ändå godis > frukt, bevisat!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Jaa, det är bevisat nu. Vi har gjort en vetenskaplig studie 😉

   Reply

Leave a comment

Arkiv