Kärlekens dag

Vilken romantisk dag jag hade igår. Not. Det var inte läge att dra till med någon romantisk middag då jag mår som jag gör, så F köpte med sig Max. Jag klagar visserligen inte på halloumiburgare med extra jalapenos då det typ är gåvan till mänskligheten, men det var kanske inte så vi tänkt att det skulle bli.

Sedan tittade vi på serier och jag kände att ett munsår var på gång. Jag berättade det för F som började behandla mig som en spetälsk på biblisk tid. “Jag har aldrig haft munsår” deklarerade han och jag sade att typ “80% av alla människor har herpes” varpå han chockat sa “har du HERPES??!?!?” som om det vore någon dödlig sjukdom och det hela mynnade ut i att jag fick googla fram statistik och han låg i fosterställning och skakade med insikten om att “han kanske har det”. Nä okej. Kanske överdrev om det där sistnämnda. Men noll pussar till mig i alla fall.

 

F3038700-5C2B-4A6A-9ABD-5AC468D49F92

Vilken tur jag haft med årets högtider såhär långt. Magsjuk på nyår och förkyld på alla hjärtans dag. Vad kommer hända på midsommar?

 

0

Comments (13)

 • Lisa

  |

  Det är bara affärernas dag. Man kan visa kärlek de andra dagarna!

  Reply

 • Josefine

  |

  Hallå! Du har ju fler möjligheter att bli sjuk innan midsommar. Typ påsk och din födelsedag också!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Det var ju till stor tröst 😉 Påsk bryr jag mig inte så mycket om, men hoppas sjukdomarna håller sig borta från min födelsedag 🙁

   Reply

 • Ronja

  |

  Hahahah! Känner SÅ igen mig. Så fort jag yttrar att jag känner mig lite sjuk blir jag behandlad som en med spetälska av min sambo. Nästan så han fräser och går oh gör korstecken med fingrarna framför sig när han ser mig. Så känns det i alla fall. ABSOLUT inga pussar! När jag sa att jag hade herpes (får på tungan och inte läppen) trodde jag han skulle smälla av. Försökte också med statistikgrejen men det bet inte riktigt på min kära sambo hahaha

  Reply

 • Frida

  |

  Min sambo har också herpes och har haft världens munsår hela veckan. Inga pussar här heller, för han har ont. Men jag reagerade likadant som F när jag fick reda på det först, hade ingen koll på vad det var mer än en könssjukdom typ hehe.. men nu bryr jag mig inte

  Reply

 • Ida

  |

  Jag förstår honom PRECIS!
  Jag hade reagerat EXAKT likadant!
  😀

  Reply

 • Robert

  |

  Högtider är överskattade ändå tycker jag. 😉

  Reply

 • Citrin

  |

  Haha jag har heller aldrig haft munsår och vågar inte låna folks läppsyl, smink osv av rädsla för det 🙂 För att inte tala om pussar… Som tur är har inte min kille heter haft herpes 😛

  Reply

 • Wilma

  |

  Herpes är inte farligt och många har det osv men det är väl ändå ingen anledning till att inte skydda sig? Har man utbrott pussas och delar man inte glas/mat under tiden. Varför skulle man medvetet vilja utsätta någon annan för det?

  Reply

 • Elin

  |

  Alltså som en människa som aldrig haft munsår och aldrig umgåtts med någon med munsår är det där SÅ JÄKLA KONSTIGT?? Varför pratas det inte om det alls???? Mitt ex bara “nejmen jag har munsår pussa inte mig” och det tog typ flera år efter vi hade gjort slut för mig att fatta att det SMITTAR?!?!?!?! Vad tusan liksom. Har googlat en massa men kan inte greppa. Är det sant alltså? Går folk runt med herpes på läppen och bara JAHOPP HERPESUTSLAG IGEN THATS LIFE?? Haha. Mindblown.

  Reply

Leave a comment

Arkiv