Follow my blog with Bloglovin

Försening, kaffe och konspiration

Jag har justerat mina arbetstider så att jag börjar tio minuter tidigare och slutar tio minuter tidigare vilket har gjort att jag kommer hem 40 minuter tidigare. Så bra! Upptäckte det nyligen eftersom Skånetrafiken gjorde om sin tidtabell. Men idag var det fel på dörrarna på tåget och jag blir därför sen och får åka hem den vanliga tiden hem vilket känns helt fruktansvärt?! Känns som att jag förlorar så mycket tid. Har endast gjort så i en vecka, men det är galet hur fort man vänjer sig. Tycker i alla fall att Skånetrafiken borde ge mig skadestånd eller så.

 

D35804B2-5514-475A-8C4B-C43A38C9DF0D

Unnade mig en kaffe som plåster på såren.

Ni tror kanske att jag köper en latte varje morgon och så är det inte. Bara när det är synd om mig som t.ex. extra sega måndagsmorgnar, eller när tågen är sena. Kaffekedjorna påverkas helt klart positivt av tågförseningar. Kanske de har någon form av deal? Kanske det är därför det så ofta är förseningar?

 

0

Kommentarer (14)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Hej! Hur går det med filmandet? Vi vill se dig på youtube

  Svara

 • Hanna

  |

  Jag gjorde smajlisar med hjärtligt efter kommentaren som inte kom med, haha nu när jag läste min kommentar såg den nästan arg ut 🙂 inte meningen!

  Svara

  • Cecilie

   |

   Mina smajlisar brukar också førsvinna ibland! Kommentaren brukar då se skitdryg ut och det ær ju inte meningen 🙂

   Svara

 • Sofie

  |

  I Göteborg när man reser med Västtrafik och blir mer än 20 minuter sen pga dom så kan man skicka in ett formulär till dom så att man får resecheckar (att fylla på sitt tågkort med) som kompensation.

  Svara

 • Angelika

  |

  Fick hem Veckorevyn idag. Alltså, din krönika är det bästa jag har läst på länge! Du är så himla bäst på att skriva, hög igenkänningsfaktor var det också!! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Vilken text var det? Skriver så långt i förväg att jag inte har koll på vad som publiceras när..haha. Tack så mycket!! Blir så glad <3

   Svara

   • Angelika

    |

    ”När han inte kommer tillbaka” 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Aha! Tack 🙂

     Svara

 • emblas.se

  |

  Samtliga kollektivtrafikbolag i landet verkar ju behöva en liten örfil…

  Svara

 • Susanne

  |

  Du håller väl koll på resegarantin? Kram 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  Har som regel att alltid köpa nått gott på vägen hem när jag har haft en dålig dag på jobbet. Det är SÅ VÄRT!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv