Follow my blog with Bloglovin

En måndagslista

Hur mår du idag?

– Inte så bra. Vill egentligen inte svara det för jag känner mig så gnällig som inte mått bra en längre period sedan typ i somras, men så är det. Har egentligen massa jag borde göra och jag brukar vara väldigt duktig på att ta tag i saker, inte skjuta på något osv, men idag när jag kom hem från jobbet så bara gick det inte. Jag är som en ihåligt skal som bara vill ligga nära F och spela Quizkampen och Candy Crush. Så det gjorde vi.

 

P1060957

Min favoritkategori. Den och kropp & knopp.

 

Vad har du ätit idag?

– Jag åt pasta med en pastasås gjord av bland annat oliver, soltorkade tomater, chili och färskost till lunch och sedan åt vi våfflor med skagenröra, dill och kräftstjärtar till kvällsmat.

 

Vad är planerna för veckan?

– Har faktiskt inte så mycket planerat. Jobba, imorgon ska vi tvätta (spännande vaaaa) och jobba lite mer. Kanske gå på bio? Fick biobiljetter i julklapp och vore kul att utnyttja dem.

 

Ditt senaste sms?

– Det ser ut såhär:

 

IMG_3907

Fick ett gulligt ”puss puss” meddelande och blev glad. Vi måste för övrigt ha världens mest ospännande sms-dialog ever med tanke på våra meddelande ovan. Men vi pratar mest på snapchat eller fb-chatten so don’t you worry.

 

Det roligaste som hände idag?

– Skriver denna punkt MEN KOMMER INTE PÅ EN ENDA SAK ALLS? Hur deppigt? Får komma tillbaka och vara roligare imorgon. Men kanske det här:

 

onion

Donalds Trumps pressekreterare retweetade det här. Kanske gjorde han det ironiskt, men jag väljer att tro att han helt enkelt inte läste så noga.

 

En bild du aldrig visat?

– De här:

 

P1060964

P1060990

P1060995

F fixade med sina fälgar och jag provade fjärrutlösaren på min nya kamera, vilket tydligen var väldigt roligt?

 

Bästa som händer i veckan?

– Att ett nytt avsnitt av Suits kommer. Glad för det lilla osv.

 

0

Kommentarer (26)

 • Hanna

  |

  Här kan du titta och bli på lite humör, iallafall för stunden… Typ det roligaste klippet på Youtube nånsin

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahahaa tack! Tittade två gånger 🙂

   Svara

 • Elin

  |

  Hej!!! Inte alls kul när man bara vill må topp och vara sitt bästa jag men kroppen och knoppen strejkar. Frustrerande såklart men helt rätt att bara göra sånt som man tycker om, typ ligga nära och att laga våfflor 🙂
  Men du, Suits?!?!?! Finns ny säsong???? Var?????? Har jag missat detta???

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, hoppas det går över snart! Nej, det fortsätter på samma säsong :))

   Svara

   • Ines

    |

    Åhh men vart kan man se de nya avsnitten, har letat som en galning

    Svara

 • Robert

  |

  Tyckte först det stod att ”F fixade med sina naglar”, haha. Visserligen finns det ingen som säger att inte vi män måste fixa lite med naglarna ibland men det var lite kul ändå. 😉

  Svara

 • Evelina

  |

  Men suits? Vilken säsong och vart ser du?
  Har sett till säsong 4 och undrar nu om jag missat att det går att se säsong 5 ngnstans Så bra serie!

  Svara

 • m

  |

  Hur går den nya vegetariska livsstilen? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Väldigt bra tycker jag! Det är dock inte en ”vegetarisk livsstil” då jag äter kött också. Men nu äter jag kött ungefär en dag i veckan och annars äter jag vegetariskt eller fisk. Tycker det är en nivå som funkar bra för mig. Det har gått helt smärtfritt och jag har fått med F också. Nu när vi handlar mat tänker vi utifrån kategorierna ”vegetarisk rätt, fiskrätt och kötträtt” och alltså väljer vi inte kött ”bara för att”, för att vi har dålig fantasi. Haha 🙂

   Svara

   • eli

    |

    fisk är kött. fisk är ett djur. fisk är inte en grönsak. fisk är inte en grupp för sig. fisk är ett djur lika mycket som en ko eller gris. Du äter kött och ibland vegetariskt, inte kött OCH fisk. Skitirriterande när folk genuint inte kategoriserar fisk som ett djur….

    Svara

    • m

     |

     Sluta vara så kinkig! Låt Regina ta ett steg i taget! Vem vet om två år kanske hon är vegan?

     Svara

 • Emma

  |

  Har du funderat på att prata regelbundet med en psykolog eller så? 🙂 Det hjälper väldigt mycket för mig iaf. Du verkar ju ha mått lite dåligt till och från ett tag och även tabletter kan vara en bra idé.
  Förstår att det låter extremt men finns milda tabletter som helt enkelt får en i balans.
  Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Jo, men det känns så omständligt och jobbigt att ta tag i. Man måste typ må bra för att orka be om hjälp för att man mår dåligt? Men jag borde göra det. Ett steg på vägen är i alla fall att jag vet om att jag mår dåligt och att det är därför allt känns värdelöst/ jag beter mig konstigt ibland/ inte har någon energi osv osv. Jag minns när var jag var 12 år och inte hade någon aning om att jag var deprimerad. Det var tusen gånger värre. Usch vad jag vill åka tillbaka i tiden och krama mig själv. Det går ju över, hoppas bara att jag klarar av att ta mig igenom det själv.

   Svara

 • Frida

  |

  Hej! Jag vill egentligen inte lägga mig i, men du känns som en kompis efter att jag hängt här väldigt många år hehe. Blir bara så orolig när du mår dåligt. Har själv varit deprimerad (friskförklarad sedan 2 år tillbaka) och vet hur sämst det är. Jag hoppas verkligen du inte mår riktigt så dåligt utan kommer på fötter igen snart!! Ta hand om dig och gör saker som känns roliga för att stå ut tills du mår bättre igen. Kram! ❤

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad gullig du är <3

   Svara

 • Emelie Hermansson

  |

  Är också deppig sedan en tid tillbaka. Bokat in psykolog nu iaf så hoppas det blir bättre. Vill iaf bara säga att you’re not alone och du får klaga och vara på dåligt humör och gråta och göra inget av det du egentligen borde. Sådeså! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack <3 Så bra att du ska prata med någon! Jag borde också ta tag i det där, men känns så jobbigt och svårt..

   Svara

   • Emelie

    |

    Jag vet exakt vad du menar. Det ÄR svårt och jobbigt, dels psykiskt men även i övrigt för DE SVARAR JU FÖR I HELVETE ALDRIG NÄR JAG RINGER. ”Hej, vi kan inte ta emot ditt samtal just nu, vänligen försök igen senare!”varje gång jag ringde. Efter en vecka fick jag prata med en tjej i receptionen på vårdcentralen i alla fall. Men har skjutit på det lääänge, pga det psykiska jobbiga. Nu är det dock värre än någonsin (kan ju må sämre såklart, är inte så illa, men värre än det någonsin varit för MIG tidigare) så för att inte bli deprimerad kände jag att ”Emelie, nu är det fan dags. Punkt slut.” Hoppas du kommer dit du med <3

    Svara

    • Egoina

     |

     Usch det är det värsta när man ÄNTLIGEN gör det och så svarar de inte?? Man måste vara frisk för att orka vara sjuk 🙁 Hoppas du mår bättre snart <3

     Svara

 • Sofia

  |

  Jag var och såg Split på bio igår. Den är sevärd! 🙂 Finns ovanligt många biofilmer som känns värda att se just nu. Inte bara remakes och uppföljare på gamla skräpfilmer som det varit annars de senaste åren..

  Så ja, ta en biokväll mitt i veckan! 🙂

  Svara

 • Denice

  |

  Suits alltså! Sån typiskt att de bara kommer 1 avsnitt i veckan!

  Svara

 • Klara

  |

  Ni borde gå och se la la land på bio! Så sjukt fin film. Kram

  Svara

 • J

  |

  Vad tråkigt att höra att du mår dåligt <3 Jag vill tipsa om serien Lovesick, finns på netflix och jag bara ÄLSKAR den. Får mig på bra humör varenda gång. Finns tyvärr bara två säsonger än så länge men alltså sååå bra!!

  Svara

 • Teresa

  |

  Vill bara säga att jag levt med GAD och panikångest i många många år och alltid varit så dumt envis om att klara det själv eftersom jag mått bra i vissa perioder. Jag lärde mig att leva med det helt enkelt. Nu har jag genomgått en skilsmässa och blev i samband med det riktigt deprimerad. På den nivån att jag inte såg någon mening med någonting. Jag var helt tom och det var väldigt skrämmande. Började i alla fall i terapi/kbt och lovade mig själv att gå dit hur jobbigt det än kändes. Nu 8 månader senare mår jag bättre än jag gjort de senaste 10 åren. Terapin har gjort underverk för mig och även om jag alltid kommer leva med ångest så är jag så jäkla glad att jag bestämde mig för att söka hjälp. Igår pratade jag och psykologen om mitt första besök. Hur dåligt jag mådde då. Och när hon berättade så kunde jag knappt förstå själv hur illa det verkligen var. Men blev så stolt över hur långt jag kommit.
  Tänker ibland att jag kanske kom in i depressionen för att jag skjutit upp allt annat så länge.. att mitt hjärta och hjärna liksom inte orkade mer.
  Snälla, gå och prata med någon. Om du inte trivs så går det säkert byta psykolog, men ge det en chans i alla fall. Låt det inte gå för långt. Jag lovar att det kommer hjälpa ❤ Kram.

  Svara

  • Emelie

   |

   Okej, jag SKA verkligen börja prata med någon nu. TACK för detta <3 och skönt att du mår bättre <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv