Follow my blog with Bloglovin

Terapi att matcha godisar

Jag har ingen koll på veckodagarna överhuvudtaget denna vecka. Det kan lika gärna vara tisdag som fredag, är helt lost. Allt bara smälter ihop. Huvudet är dessutom sprängfullt och mina listor i telefonen på saker jag måste göra tar aldrig slut. Det känns som att det kommer nya punkter fortare än jag hinner avverka dem. Orkar inte. Jag laddade faktiskt ner Candy Crush till telefonen igen efter en paus på några år för att jag känner att jag måste ha något hjärndött att göra ibland. Bara koppla bort huvudet ett tag och matcha godisar. Som terapi. Tror det är smart.

I alla fall. Nu ska vi på visning och det ska bli kul! Av de en miljon visningarna vi varit på (det känns så okej), har vi dock endast lagt bud en gång. Men vem vet. Skam den som ger sig.

 

FD4F7B4C-ACEF-4F1A-989E-861B6D27474A

8FAC7959-99E6-4354-AC93-FA1557568A47

Moi idag. Min halsduk hittar ni här. Älskar att den matchar mina glasögon btw? Känns så planerat. Mobilskalet finns här. (Länkarna är adlinks).

 

0

Kommentarer (6)

 • emblas.se

  |

  Åh spännande med visning, hoppas det går vägen!
  kram
  Emma

  Svara

 • Robert

  |

  Snyggt! 🙂

  Svara

 • Marie

  |

  Hoppas det går bra på visningen 🙂

  Får man fråga var tröjan är ifrån 😉 jättefin

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 🙂 Vero Moda!

   Svara

 • Katarina

  |

  Vilken mobiltelefon har du ? 🙂 tar sååå fina bilder.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv