Follow my blog with Bloglovin

Några bilder från telefonen

Hur det sett ut i min kamerarulle på sistone:

 

IMG_2226

Var ute och drack öl med Jacob efter jobbet en fredag och vi valde två öl som vi aldrig sett förut. Jacobs öl hette Devil Dancer och innehöll 12% alkohol(!). Min var mycket godare.

 

IMG_2340

Mamma hittade den här bland sitt julpynt. Det är en julkalender som min pappa gjort av tändsticksaskar när jag var liten. Kreativt visst? Kanske en bra idé till någon som har en massa tändsticksaskar hemma som skräpar.

 

IMG_2521

Ja, men typ exakt så. Hehe.

 

IMG_2798

När vi var i Norge serverades det traditionell julmat (eller mat-mat kanske, jag förbinder dock detta med julen). Jag hade önskat pinnekjøtt för att jag ville att F skulle få smaka. Till maten fick vi förresten en nubbe. Jag tog hela på en gång och alla tittade förvånat på mig som att jag var konstig. Tydligen ska man sippa på den långsamt under tiden man äter och inte ta den som en shot??? En helt ny värld för mig. Jag har bara druckit sånt på midsommar och då shottar ju folk den.

 

IMG_2794

Det här heter raspeball och är fullkomligt vidrigt om man frågar mig. Nog en av de få rätter jag är uppväxt med men ändå verkligen inte tycker om.

 

IMG_3157

Jag vet inte hur många som skickat denna till mig och skrivit att de vid första anblick trodde att det var jag och F. Haha kul. Men njä. Nog mest håret va?

 

IMG_3168

Såhär skrev jag och Sara om nyheten att det kanske inte kommer gå att se nästan säsong av Skam via norska NRK. Hoppas det är fel!!!!!!1

 

IMG_3274

Min mage är så himla knäpp just nu. På morgonen passar byxorna, men efter några timmar kan det ibland bli helt omöjligt att knäppa dem. Så opålitlig. Haha.

 

IMG_3289

Var hemma hos Linda och hälsade på henne och hennes lilla prinsessa. DOG när jag såg den lilla, söta jackan. Det såg stor ut på bild, så jag var tvungen att ha med min hand som referens.

 

IMG_3292

När majonnäsen lever sitt eget liv och man bara blir så trött.

 

IMG_3607

Fick en ring i julklapp, men den var för stor så F bytte den till en annan och överraskade mig en morgon. Tog dock ner bilden snabbt från Snapchat då folk började printscreena… Tror det misstolkades lite. Heh.

 

IMG_3605

Lade citroner och äpplen i en skål och kände mig plötsligt som en mäklare??

 

IMG_3606

Kan inte bara vara jag.

 

IMG_3609

Kan inte heller bara vara jag som alltid tar tar selfies med hundfiltret med hundar. Hunden ville dock verkligen inte titta in i kameran alls.

 

0

Kommentarer (20)

 • rebecca

  |

  Just nu har NRK satt in geo-blocking på skam pga musikrättigheterna, men det går att komma runt med en VPN (hola unblocker funkar fint om man bara vill se avsnitten på nrk och inte klippen i realtid på hemsidan)!

  Svara

 • Sandra

  |

  Så som jag förstått det kommer man eventuellt inte kunna se Skam direkt ifrån Nrk pågrund av musikrättigheter, på samma sätt som du inte kan se alla program på svtplay eller tv4play och dylikt ifrån andra länder. Men Svt kommer köpa in programmet och visa det i sverige. Så det som kommer ske för oss i sverige är att vi tyvärr inte kommer få möjlighet att se programmet innan det kommer till sverige. Men för tittare från andra länder som inte köpt in programmet kan det innebära att de inte kan se det alls:( (lagligt vill säga)

  Svara

  • Egoina

   |

   Men jag vill se det via NRK för att jag vill se med norsk text 🙁 Får lära mig hur man gör eller åka dit 😉

   Svara

 • Emma

  |

  Haha.. Det där med att smutta på nubben kanske är typiskt norskt? Bodde nämligen i ett familjehem i norra Sverige en gång där mamman i huset kom från Norge och jag minns en gång vid en lite större och finare middag då deras dotter hade med sig sin kille från södern och han svepte hela nubben då det skulle skålas.. Kan säga att han blev lätt utstirrad av alla middagsgästerna och när han sen insåg sitt misstag så blev han tomatröd i ansiktet samtidigt som tjejen/dottern i familjen skämdes och snäste genom mungipan något i stil med ”var du tvungen”.. Haha, mhmm.. Kan säga att det pratades länge om den incidenten fast det blev även en kul grej som man ofta skämtade om ;P

  Och på tal om mat.. Skulle bli jätteglad om du kunde svara på en liten matfundering jag har kring norsk mat.. Var till Nordnorge för många år sedan och åt ofta en rätt med strips och något slags välkryddat kött ungefär som kebab men ändå inte.. Råkar du veta vad det var för något? Och sen, köttfärsjärpar fylld med kokt äggula, är det något norskt påhitt eller? Åt det en gång hos en familj och har alltid funderat vad det var för något påhitt, gott var det men lite annorlunda..

  Nåväl, ha det fint! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Stackars! Oj, har verkligen ingen aning angående dina frågor tyvärr.. 🙂

   Svara

 • Hannah

  |

  Men ringen är väl ändå på fel hand? Eller är bilden spegelvänd? Haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja precis. Men folk printade ändå :))

   Svara

 • Robert

  |

  Ett ”norskt” inlägg nästan. Förresten, trodde det var du och F på den där bilden. 😉

  Svara

 • Cecilie

  |

  Åh pinnekjøtt är ju bara så gott!

  Svara

 • jacqline

  |

  tror också alltid att det är du och F på bilden!!! tänker varje gång att jag ska fråga, men nu vet jag att det inte är ni 😉

  Svara

 • Jenna

  |

  Så gullig av F! Måste bara fråga vilket märke det är på ringen? Superfin! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Vet inte, men den är från Guldfynd 🙂

   Svara

 • emma

  |

  kanske sluta äta kolhydrater? finns noll anledningar o trycka i sig det OM du nu känner dig uppblåst.
  Hade såna jäkla problem med det för ett par år sen.
  Kunde aldrig ha ett par jeans på mig, levde i mina klänningar
  och tränings tights.. la av med pasta, vitt bröd, ris o potatis!
  Äter allt annat 🙂 TADAAA! min svullna mage försvann o nu kan jag ha vafan jag vill på mig <3 kramis

  Svara

  • Egoina

   |

   Mja, alltså nu har jag ju ätit kolhydrater i större och mindre mängd i alla år och visst kan jag bli svullen av det. Men aldrig på det här sättet som det är nu, och dessutom hade jag inte ätit så mycket kolhydrater denna dag. Däremot har magen varit såhär efter min operation, så jag tror snarare att det är anledningen. Men good for you 🙂

   Svara

 • Bea

  |

  Jävla nrk, nu går det inte att streama skam i sverige längre. Vem fan vill ha smsen på svenska liksom :(((

  Svara

  • Egoina

   |

   Men eller huuuuuuuuuur :(((

   Svara

 • A

  |

  Har också en sån ring, men jag vet inte vilket håll man ska ha den på? Haha… Jag brukar alltid ha den åt andra hållet jämfört med hur du har den på bilden. Det finns ju inget rätt eller fel, men ändå störande för jag kan inte bestämma hur jag ska ha den 😀 Hehe

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha funderade på samma 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv