Follow my blog with Bloglovin

Stor i orden

Jag: Usch! Ska du verkligen dricka mjölk till maten?

Frédéric: Ja, det är gott.

Jag: Jag hade aldrig kunnat dricka ett glas med mjölk bara sådär. Inte för några pengar i hela världen!

Frédéric: Så du hade inte druckit ett glas mjölk om du fick femtusen kronor?

Jag: …..jo.

Frédéric: Inte för tusen kronor?

Jag: ………jo.

Frédéric: För hundra kronor?

Jag: ……………….kanske.

Frédéric (härmar): ”Jag hade aaaldrig kunnat dricka mjölk”, ”inte för några pengar i hela världen”.

 

1 gillar

Kommentarer (18)

 • Jenna

  |

  Vad är det för fel på mjölk?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tycker inte om det 🙂

   Svara

   • Mariam

    |

    Hade min partner dock sagt ”usch, ska du verkligen blabla” om något jag tänkt äta eller dricka så hade jag kastat det i hans ansikte. Men kanske jag som är känslig 😉

    Svara

 • Klara

  |

  Jag älskar mjölk! Kan dricka ett glas utan någonting till även om det inte är matdags… Så hade lätt gjort det för 100 kr. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, det förstår jag i så fall 😉

   Svara

 • Pia

  |

  Mjölk som är så gott 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Hahaha, överlistad. 😀

  Svara

 • Emma

  |

  Jag håller med dig. Enda anledningen till att jag köper mjölk är till oboy.

  Svara

  • Egoina

   |

   Men EXAKT!! Eller till att ha i kaffet.

   Svara

 • Isa

  |

  Jag dricker inte heller mjölk annat än till typ gröt eller som bas i en smoothie. Fick avsmak för mjölk under mellanstadiet. Vår kommun behövde spara pengar och de kom på den fiffiga lösningen att SPÄDA UT mjölken med vatten! Blaskig mjölk var ingen höjdare kan jag lova er! Kommunen höll på med detta i kanske 1-2 år innan de bytte tillbaka till vanlig, outspädd mellanmjölk – men då var ju skadan redan skedd. Kan dock ibland sakna att dricka mjölk (har smakat men det smakar inget vidare såhär 15 år senare..). Varma kanelbullar och kall mjölk var riktigt gott en gång i tiden, inte nu längre tyvärr..

  Svara

 • Sara

  |

  Ååh mjölk så gott! Jag kan bli sådär dödligt sugen på ett glas kall mjölk. Mmmm 🙂

  Svara

 • Sanna L

  |

  Mjölk är den absolut hetaste diskussionen hemma hos mig just nu. Jag kommenterade att pappa var den enda vuxna jag känner som kontinuerligt dricker mjölk som måltidsdryck (och ibland ett glas bara sådär). Sedan dess har han tagit varje chans att få argumentera emot. Själv dricker jag bara det i oboy eller ett (kallt! Så man inte känner smaken!) glas till pannkakor/bullar osv.

  Svara

 • Hanna

  |

  Jag hade nog inte gjort det för femhundra kronor. Tror jag skulle dra gränsen vid tusen 😉

  Svara

 • L

  |

  För mig känns det främmande att dricka ett djurs bröstmjölk. Man skulle ju aldrig dricka hundars bröstmjölk, eller människors. (jag skammar inte, andra gör precis som dom vill 🙂 )
  Vi dricker dock stora mängder kokos- och mandelmjölk i det här hushållet. Mumma!

  Svara

 • Elin

  |

  Haha nej! Det är så jobbigt när någon ska testa en och se vart gränsen går sådär. För hur mycket pengar man är beredd att göra en viss sak. Och så blir summan mindre och mindre och till slut får man panik och ba: jag vet inteeee!

  Nu var det ju visserligen ganska milt att göra så med ett glas mjölk men ändå haha

  Svara

 • carolines

  |

  Håller med dig, gillar inte alls komjölk och den enda mjölken som används är havre när jag gör smoothies. Men lite onödigt dock att säga usch till något som någon annan äter kan jag tycka 🙂 Hade inte tyckt det hade varit så kul själv om någon uttryckte sig så om något jag åt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej du har rätt i att det inte var speciellt artigt av mig. Skulle aldrig säga så till någon annan 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv