Follow my blog with Bloglovin

Linschips och Marabou med fudge & havssalt

Jag provade en hel del nyheter i helgen. Låt oss ta en titt:

 

B88F2E5A-D8B7-4F06-8AE8-43F4F250A9F9

Estrella skickade ett paket till mig. Man tackar! Det innehöll ”lättare chips” och linschips(!). Lättare chips är alltså chips med mindre fett. Smaken var det ingen fel på, men vad gäller konsistens och utförande föredrar jag vanliga chips. De blev nästan lite för torra tyckte jag. Jag vill ha mina chips flottiga tydligen. Hehe.

 

E8BBFF07-4C8C-4A50-84EC-22276035772E

Men det roligaste var ju de här. Linschips! Chipsen är gjorda på linsmjöl, majsmjöl, rismjöl och konsistensen är typ som riskaka/baconchips/chips. Väldigt gott faktiskt!

 

3624C4E2-E38A-4BA1-B32A-25C5355365DA

Sedan var jag självklart tvungen att gå till Hemmakväll för att köpa den här. Fick ett pressmeddelande om den i fredags och they had me at hello. Mitt betyg är att det var för lite fudge och salt i den, men det tycker jag förvisso alltid med de smaksatta chokladen. Jag tycker att det ska vara fudge med Marabou och inte tvärtom. När jag ändå önskar saker skulle jag vilja att det var mörk choklad istället. Men annars gott. Det smakar faktiskt exakt så som jag trodde.

 

68CBB733-045A-4F3C-9ABD-49C338621F91

Den här hängde också med hem från Hemmakväll. Alltså så god!! Det är som (stora) ostbågar med väldigt mycket smak och en hint av jalapeño. Ny favorit! Var lite rädd att de skulle ha flytande ost i mitten av bilden att döma, men de hade de alltså inte. Tur.

 

0

Kommentarer (16)

 • Robert

  |

  Smarrigt! Den där chokladen måste testas framöver! 😉

  Svara

 • Ewelina

  |

  Hej!!

  Egentligen så vet jag inte varför jag vänder mig till dig men du är verkligen så himla klok och inspirerande så jag hoppas att du på något sätt kan hjälpa mig. Har läst andras funderingar kring saker och dina svar är alltid klockrena! Jo det är så att jag har ”dejtat” en kille under ett halvår nu och vi tycker om varandra mycket, jag är verkligen kär i honom! Allt gick som en dröm tills den dagen då han nämnde att han ska till Asien och resa i 3,5 månader. Han åkte i förra veckan. Jag blev förkrossad när han först berättade för mig och är fortfarande sjukt kluven över vad jag vill. Vi har ändå ganska nyss inlett en relation och är ett relativt nytt par. Hans förflutna är inte heller det bästa då jag vet att han var lite utav en kvinnotjusare innan vi träffades, och jag vet även att tjejer bara ääälskar hur charmig han är… Han är väldigt fin men samtidigt så vet jag hur han är runt tjejer. Han verkar dessutom väldigt nervös så fort jag nämner att jag hoppas att jag kan lita på honom under dessa månader.
  Jag är väldigt orolig och behöver pepp, ska jag stanna med honom och hoppas att inget kommer hända, eller ska jag för mitt eget bästa och slippa oroa mig såhär, låta honom gå? Vi har förresten knappt någon kontakt pågrund av tidsskillnaderna.. Åh snälla hjälp mig i mina tankar. Hur hade du gjort?

  Svara

  • Mli

   |

   Jag hade stannat, gett honom en chans. Jag försvarar verkligen inte otrohet någonstans (har varit utsatt för det själv), MEN tänker ibland att det skett av en anledning – förhållandet har kanske inte alla gånger varit rätt (om än det fortfarande såklart är fel att vara otrogen pga det!). Det jag menar, och klumpigt försöker få fram, är att jag inte tycker du ska oroa dig, inte förrän det känns befogat. Om du är så kär i honom – ge honom chansen att visa än mer vem han är, att du kan lita på honom! Han gillar antagligen dig precis lika mycket tillbaka, och kommer inte ha en tanke på att göra nåt med någon annan, oavsett vad han kan tänkas ha gjort tidigare. Sen självklart, har du uppenbara tecken så ska du såklart inte stanna utan att reda ut saker, men att hoppa händelserna i förväg skadar mer än gör nytta 🙂 3,5 månader kommer gå fort, jag lovar! <3

   Svara

  • Zoe

   |

   Vet inte exakt vad du menar med kvinnotjusare men om det har varit otrohet inblandat i bilden så dra direkt. Once a cheater, always a cheater.
   Finns det en oro hos dig så är den troligtvis befogad.

   Svara

 • Patricia

  |

  Åh såg Maraboun på din snapchat och har väntat på recensionen 🙂 haha, måste testa! Låter precis som min smak

  Svara

 • Hanna

  |

  Haha jag rusade direkt till Hemmakväll eftet din snap! Tyckte också att det var för lite ”innehåll”. Hade förväntat mig mer salt, tyckte inte att det var någon saltsmak alls. Saknar kvikklunsj-maraboun :'( hehe

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jaså 🙂 Nej, kunde verkligen varit mer salt!

   Svara

 • Lovisa

  |

  Ååh vad gott det ser ut, älskar när du testar nya produkter! Förresten, för en sekund när jag öppnade din blogg tyckte jag att det såg ut som dig och F på reklamen för Refunder. Hann tänka ”oj vad coolt att de har börjat göra reklam tillsammans” innan jag insåg att det inte var ni, haha!

  Svara

 • Sofia

  |

  Haha jag skrev nyss ett inlägg om hur goda linschipsen är?! Vilket sammanträffande. Min nya favorit!

  Måste prova chokladen också.

  Svara

 • Janina

  |

  De där poppers känns lite som Cheetos Doodles Flaming Hot i USA. Stora ostbågar med mycket smak.

  Mvh vet inte varför jag skrev det här kom bara på liknelsen och nu saknar jag Cheetos 🙁

  Svara

 • emblas.se

  |

  Hmm jaa mjölkchoklad med salt låter ju sådär…^^
  kram
  Emma

  Svara

 • Hannah

  |

  Sedan jag upptäckte poppers är de mitt absoluta favoritsnacks! Sjuuuukt goda!

  Svara

 • PLAINDAYS

  |

  LINSCHIPS!!!!! Så gott ❤❤❤ Brukar köpa de veganska linschipsen och kikärtschipsen som finns på Hemköp (ibland) och Life butiken. Så goda. Måste helt klart testa dessa!

  Svara

 • Myh

  |

  Åh. Jag verkligen älskar jalapeñopoppers. Måste nog ta mig till hemmakväll snart och köpa mig en påse <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv