Follow my blog with Bloglovin

Som ett gift gammalt par

Jag: Åh, titta här. Lakrits med vit choklad och passionsfrukt!

Ida: Du tycker inte om dom.

Jag: Gör jag inte?

Ida: Dom är sura.

Ida: Du tycker inte om surt godis.

 

0

Kommentarer (9)

 • Klara

  |

  Så nyfiken på var du trivs bäst: som anställd eller som student? Hur är jobblivet jämfört med studentlivet för dig? Kram

  Svara

 • Robert

  |

  Haha! Jag googlade och hamnade på er hemsida. Ganska spännande att testa. Hmm… 😛

  Svara

 • Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

  |

  Haha låter som när jag och en kompis satt och kikade ut på folk för flera år sedan. Så går det förbi en kille och min kompis ”Det där är din typ”. Jag ”Nä?”, Hon ”JO kolla det där är din typ”. Jag kollar och inser att killen absolut var min typ :p

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så gulligt ändå ju!

   Svara

 • emblas.se

  |

  Hahah! Bra att andra håller koll på en så man slipper själv ^^

  Svara

 • Sofia

  |

  Så fint att ha vänner som känner en lite för bra. 😀

  Svara

 • Karin Wikström

  |

  Den stora frågan är om godisarna verkligen var sura… eller Ida helt enkelt var den som va sur- och ville behålla chokladen själv? kommer vi få dö ovetandes? annars tycker jag du ska ta dig ett smak!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Jo de var lite för sura för min smak. Men det är ju ändå vit choklad och lakrits liksom 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv