Follow my blog with Bloglovin

Matvaror rakt till dörren

I samarbete med mat.se.

6CAB091C-EDE7-4A1B-B272-D8D1388A42A6

04D19AC4-7368-445D-BBCC-75506896B37C

 

I veckan provade jag världens bästa grej! Jag beställde hem mat på nätet genom mat.se. Även om jag numera har bil att storhandla med var det här tusen gånger smidigare. Det gjorde det lättare att planera, jag slipper dra bära upp varorna och dessutom kan man ju checka av allting man har hemma på en gång och slipper köpa dubbletter av något man redan har (en gång hade vi tre flaskor sesamolja hemma!).

Men det smartaste av allt, enligt mig, är att de har massvis med recept i olika kategorier och om man väljer ett recept man är sugen på kommer alla ingredienser upp som man sedan smidigt kan lägga i sin kundvagn. Alltså hallå? Jag tror jag precis sparade flera år av min livstid.

 

13E35BF9-486B-4D23-B5BD-CA669E66ED88

Jag letade bland vegetariska recept och hittade detta.

 

D07E1712-9C2C-4141-B8B7-6E6DDB81B5E6

B7B4916A-43D4-4B8A-9503-A66E94BFD9ED

Rödbetsbiffar med klyftpotatis och fetakräm. Mycket gott! Kanske inte en fullträff enligt min köttälskade pojkvän, men väldigt spännande smaker.

 

BA4D1CBC-FD26-4348-A54B-2840D624FF2F

Det var inte så lätt att göra rödbetsbiffar som jag trodde, men det gick ändå. Tips är att krama ur vätskan lite mer än vad man tror är nödvändigt.

I samarbete med mat.se ger jag er 150 kronor i rabatt om ni handlar för 500 kronor. Ange bara rabattkoden EGOINAS. Gå in HÄR för att komma till mat.se. Obs! Det gäller endast nya kunder.

Passa på att spara pengar vid nästa storhandling och testa tjänsten samtidigt. Ingen bindningstid eller liknande såklart!

 

0

Kommentarer (20)

 • Elin

  |

  Hur länge gäller rabatten? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Har ett längre samarbete med mat.se, så i alla fall i en månad 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Nån gång får jag testa det där. 😛

  Svara

 • LIVSGLITTER

  |

  Och som vanligt levererar inte dessa ”matkassar” till landsbygden, verkar bara vara för dom i större städer. Trist, har i flera år velat testa någon matkasse, dels för att det är långt till affärerna samt för tiden man spar.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh så tråkigt! Hoppas de gör det snart!

   Svara

 • Maria

  |

  tipstips!
  Supergott att göra grönsaksbiffar med halloumi i! Och jag brukar tillaga biffar av rivna grönsaker i ugnen pga jobbigt att vända i stekjärnet.

  Svara

 • Sofia

  |

  Ska också börja beställa därifrån! Har funderat på det länge nu. Inväntar bara min nya matberedare som jag har beställt, så att jag kan göra falafel, roliga grönsaksbiffar osv. 😀

  Svara

 • T

  |

  Åh, du borde prova detta recept på så himla god vegobiffar: https://tuvessonskan.se/2016/07/17/ricottabiffar-med-soltorkad-tomat-rostad-potatis-citrondressad-ruccolasallad/

  Till och med min ”älskar-blodiga-biffar”-sambo älskade det! Enkelt att göra också. Jag gjorde tomatsåsen som var till lite extra stark, då chili är kärlek, för det passar så otroligt bra med allt det andra milda! Smakade även jättebra som matlåda!

  P.s. Receptet med pasta och fetaostsås är också fantastiskt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack för tips! Ska provas! 🙂

   Svara

 • Fanny

  |

  De levererar inte hem till mig tydligen.. och ändå bor jag relativt centralt i en medelstor stad (Gävle). Det sög ju 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Men bläää! Vet att de jobbar på att leverera till fler ställen. Hoppas de levererar till ditt område snart 🙂

   Svara

 • JohannaF

  |

  Blir man bunden på något sätt när man blir medlem, eller kan jag helt enkelt handla precis när jag vill, eller bara just en gång, som vilken internetbutik som helst? 🙂 kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej. Ja, precis. Som vilken internetbutik som helst 🙂

   Svara

 • Ella

  |

  Jag har gjort rödbetsbiffar tusen gånger och blivit något av en expert på dem. Vet inte exakt hur du gjorde men här är min version:
  Riv rödbetorna. Tillsätt en potatis och en eller två morötter. Krama ur uta bara helvete, annars håller de inte ihop. Salt, peppar. Jag gjorde dem ofta med getost i men feta går ju bra också. Tillsätt osten och blanda ihop till en jämn smet. Gör biffar, gärna lite större, för då blir de mer moist i mitten. Använd gärna varmluft i ugnen om du kan. Voilà!

  Svara

 • Majsan

  |

  Leveransområden: Stockholm, Västra Skåne, Göteborg och Borås.
  https://www.mat.se/delivery/w/areas

  Men kul för de som bor där, det lät väldigt smidigt. 🙂

  Svara

 • Loui

  |

  Och jag som verkligen behövde sesamolja idag, men den var slut i affären!

  Svara

 • Nathalie

  |

  Fråga! = Hur länge gäller erbjudandet? Vill gärna testa men har inte råd innan lön nästa fredag 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   I en månad i alla fall, så du kan beställa nästa vecka. Ingen fara 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv