Måste det alltid vara “allt eller inget”?

Här kommer en krönika som jag skrev i somras (baserar det på min hiss om Pokémon, haha). Hoppas ni gillar!

 

3267B717-A820-4E91-9A67-9B0D4974999A

A2842CB8-3D1E-4D24-A290-72BA195107E7

D31AE08C-38EE-44F0-B3F9-8630E5AA518A

0

Comments (10)

 • Linn

  |

  Hej Egoina,

  Jag har funderat över en sak. I dina krönikor så står det vad du gör: driver en av Sveriges största bloggar och är krönikör. Varför står det också att du jobbar som den tjänst du har på bluebox? Är det en miss eller ett strategiskt val? 🙂

  Mvh Linn

  Reply

  • Egoina

   |

   Oj! Bra fråga! Jag tror ingen av oss tänkt på det bara. Och sen har den tjänsten inget med det andra att göra, typ 🙂

   Reply

 • Rebecca

  |

  Så himla bra! Jag märker inte av det så mycket när jag pratar med andra, men folk ska ju hela tiden påpeka det i kommentarerna på alla bloggar. Blir så trött. Orkar knappt läsa kommentarerna för det är så mycket negativt.

  Reply

 • Cecilia

  |

  Stör mig också på grillkryddsmänniskor. Mina bröder är likadana och när de gör mat är det ingen skillnad vad det är för allt smakar bara grillkrydda. Usch! Skär i mitt kockhjärta. 🙁

  Din krönika var mitt i prick också. Du är verkligen duktig! 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Typ så. Många älskar att klaga på andra för att slippa se sina egna brister. Var en tanke jag fick – precis nu… 😛

  Reply

 • Sara

  |

  Mycket bra blogg och mycket bra krönika som vanligt!
  Men lite komiskt blir det när man skrollar förbi och bara läser rubriken tillsammans på krönikan och samtidigt ser bilden sidan om!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha jaa tänkte också på det 🙂

   Reply

 • Sara

  |

  Mycket bra! Jag är en tjej som tränar mycket. Men älskar också att äta mycket (gärna onyttigt) gott. Då får jag ibland kommentaren på jobbet av en sådan viktigpetter “Kan du verkligen äta sådär du som tränar, då ger ju inte träningen något”. Jo det ger mig välmående både psykiskt och fysiskt.

  Reply

 • Hanna

  |

  Vilken bra krönika! Lättsam men ger ändå en tankeställare. Kan själv komma på mig själv med det där “allt-eller-inget-tänket” ibland. Inte så att jag är på andra och gnäller, men mot mig själv. Typ en måndagkväll: “äsch, nu åt jag en chokladkaka, ingen idé att ens försöka äta nyttigt mer denna veckan” istället för “det är fortfarande sex dagar kvar av veckan och sex dagar är bättre än inga”. Tummen upp! 🙂

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv