Follow my blog with Bloglovin

FREDAGSLISTA

Humör idag?

–  Nu är det bra. Men jag mådde inte bra när jag vaknade i morse, tog därför en timmes sovmorgon och mådde bra när jag vaknade igen och åkte till jobbet senare istället. Ett mycket bättre alternativ än att sjuka sig. Hade ju haft sån ångest om jag råkat vara hemma trots att jag var frisk.

 

Dagens planer?

– Ska hem till Sara nu efter jobbet. Sen kommer tjejerna dit och så ska vi bebismysa och äta sushi. Har verkligen en sushiperiod just nu. Vill helst äta det varje dag.

 

144FE039-B2FA-426D-96A3-55912C56BE92

 

Veckans smartaste?

– Att jag döpt alla telefonförsäljarnummer som brukar ringa mig till olika namn i telefonen, exempelvis: ”Svara Inte”, ”Telefonförsäljare” osv. Nu slipper jag söka upp numret varje gång. Smart. Angående nummer i telefonen så flyttades ju inte mina gamla kontakter till mina nya telefon och jag har därför manuellt skrivit in numret till mina närmsta och tänkt att jag ska lägga in fler nummer efterhand. Men jag har upptäckt att jag inte behövt lägga in ett enda nummer! Det är ingen som någonsin kontaktar mig, haha. Så nu har jag fler ”Svara Inte” kontakter i telefonboken än faktiska människor.

 

Helgens planer?

– Ja, tydligen måste jag åka till Max och prova alla deras vegetariska alternativ om jag ska tro kommentarerna i förra inlägget? Bara älskar engagemanget!

 

Veckans framsteg?

– Att jag börjat använda jeans igen! Kom på att man ju faktiskt inte måste knäppa byxorna, så länge tröjan täcker är det ju skit samma. Så nu kör jag på uppknäppta jeans helt enkelt. Kjolen som jag använt flitigt i en och en halv månad får vila lite. Men världens bästa kjol måste jag säga! Den förtjänar typ ett hyllningsinlägg. Sitter bra och halkar inte upp hela tiden som andra tighta kjolar jag haft. Big butt problems. Finns här.

 

08F84296-E25C-4FCB-A884-BBF2666A0697

 

Dagens mat?

– Tomat och mozzarella till lunch, yoghurt och granola till mellanmål och ett helt berg med sushi och snacks ikväll.

 

Vad var det roligaste som hände i veckan?

– Idag på jobbet när vi pratade om ’det är midnattssol på Island’ och Idas Siri plötsligt vill skicka den frågan till hennes pojkvän (?) och hon försöker avbryta, men jag ropar ”SKICKA” så att Siri skickar det. Okej, kanske var roligare om man var där. Men han hade precis skrivit massa långa sms till henne som hon inte hunnit svara på och sen får han den frågan. Haha. Han svarade på frågan btw, hade googlat och allt <3

 

Veckans tanke?

– Att jag hoppas, hoppas, hoppas att säsong fyra i SKAM handlar om Vilde. Tycker att hennes karaktär har växt i serien och slutscenen i säsong tre (vid granen) är ju bara så knäpp. Haha! Dessutom älskar jag hennes Instagram (@ulrikkefalch). Följ!

 

0

Kommentarer (48)

 • Elin

  |

  Jag brukar alltid blockera nummerna som jag vet är telefonförsäljare (har iPhone – vet inte om man kan göra det med andra mobiler också) så slipper man dem sen! Tycker de har en förmåga att ringa och ringa och ringa och ringa och ringa annars. Tips!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ahh! Det borde jag ju göra. Tänkte inte på att man kan det. Ska bara googla hur 😉

   Svara

   • Sofia

    |

    Ladda ner Truecaller annars. Den appen söker upp numret åt dig när det ringer. Mycket smidigt! Och så kan man blocka nummer i appen, så slipper man lära sig hur man gör det i telefonen haha.

    Svara

   • Elin

    |

    Åh, man går in på informations-i:et (konstigt ord, haha!) till höger om numret i telefonlistan. Sen finns det en funktion längst ner på den sidan som heter ”Blockera den här uppringaren”. 🙂

    Svara

   • Sara

    |

    Eller ladda ner appen truecaller tex. Den tystar ner nr som andra har kommenterat som ex telefonförsäljare, man ser även vilket företag som ringer. Funkar väldigt bra. Går också att blockera nr via den appen.

    Svara

   • Malin

    |

    Du trycker bara på (i) som står brevid numret när du går in i samtalslistan, sen scrollar du längst ner och så står det ”blockera den här uppringaren” 🙂

    Svara

  • Kattis

   |

   Haha gick in för att kommentera just det 🙂 går på samsung också iaf!

   Svara

 • Sabrina

  |

  Säsong 4 kommer endast visas i Norge. (So far). Sverige har inga rättigheter till den, tyvärr

  Svara

  • Egoina

   |

   Då får vi flytta dit helt enkelt. Inte så mycket annat att göra.

   Svara

   • sabrina

    |

    eller streama från tex. dreamfilm haha. SVT kommer säkert hinna få rättigheter ändå innan den släpps, är inte ute i Norge ens ju hehe. Men håller med! VILDE <3

    Svara

  • Elli

   |

   Jag fattade det som att alla utanför norge inte kommer kunna kolla på norges motsvarighet till SVT pga musikrättigheter men att SVT köper in programmet sen som vanligt.

   Svara

 • Desiree

  |

  Ja, eller att nästa säsong handlar om Sana. Hon är så cool 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja det går också bra. Det måste komma en om henne också. Så bäst!

   Svara

 • Lisa

  |

  Använder appen Truecaller, vilket gör att det automatiskt visas om det är en telefonförsäljare/spam etc som ringer 🙂

  Svara

  • Sara

   |

   Jag också! Den är SÅ bra!

   Svara

 • Sofia

  |

  Hahah, varför sitter det en påse fastspänd med säkerhetsbälte bakom dig på bilden? Ser jättekul ut och nu måste jag veta varför den har bälte. 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Bilderna är tagna på julafton och i påsen är presenterna jag fick av min mamma. Spände fast den så att de skulle sitta säkert (och inte heller flyga vid krock) 🙂

   Svara

 • Jess

  |

  Jag hoppas på Sana. Det är så tröttsamt att serier alltid ska ha vita i huvudrollen. Okej, innan det blir diskussion vet jag att det inte alltid är så, men det är större delen av de tv-serier som finns iaf! 🙂

  Svara

 • Lovisa

  |

  Åh hoppas också på att den handlar om Vilde. Tycker det finns mycket man vill veta om henne! Sana är också intressant. Hoppas dom gör en säsong om varje karaktär i hela serien så att det bara fortsätter i all evighet <3

  Svara

 • Sofia

  |

  Tänkte också tipsa om true caller, den blockerar automatiskt rapporterade försäljare. Om det skulle vara ett nummer som kommer igenom så blir skärmen röd och det står ”ett oönskat samtal identifierat” och man slipper svara. Älskar den appen! 😀

  Svara

 • E

  |

  Man kan också spara alla oönskade nummer i samma kontakt i telefonen 🙂 så slipper du ha 100 olika kontakter, sen kan du bara blocka den kontakten så är alla nummer blockade

  Svara

 • Robert

  |

  Hoppas det blir en trevlig kväll. 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Om du vill säkra knappen i jeansen ändå, fäst en hårsnodd/gummiband i knapphålet och trä det om knappen 🙂 (vet inte om min förklaring är den bästa men hoppas det går att förstå :))

  Trevlig helg 🙂

  Svara

 • Amanda

  |

  Jag har hört av rykten att det blir en kille på säsong 4, men rykten är rykten. Så får se vad som sker när det väl händer 🙂 Vill också att det ska vara vilde 😀

  Svara

 • özlem

  |

  Jag använder också True Caller. Kan rekommenderas mot telefonförsäljare 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  Enligt trailern verkar den handla om Even har jag fått höra

  Svara

 • Agnes

  |

  Älskar Vilde sååå mycket och är så taggad på att hennes framtida säsong!! Hoppas dock hon får sin säsong när de går sista året så man får uppleva russetiden ur hennes perspektiv, då hon är den som hypat det mest!!

  Svara

 • Milla

  |

  Håller med om Vilde! Många stör sig ju på henne men jag ser en känslig tjej som är modig också! Tror hon har massor att ge 😀

  Svara

 • Amanda

  |

  Alltsååååå vill också att nästa säsong ska handla om Vilde (Ulrikkes insta är <33333) men vill samtidigt att hon ska få säsongen när det är deras russetid (vilket dock lär vara säsong sex…). Tänk hur lycklig hon kommer vara i overallen <3

  PS tack för livets bästa blogg. Hängt här since din BK-tid och typ aldrig kommenterat. Du är så himla cool och härlig. Jag går alltid hit när jag är nere. Och glad. Och ångestig. Tack för att du är med mig och för att vi läsare får hänga med dig!

  Svara

  • Matilda

   |

   Håller med Amanda här ovan till 100%!! Följt dig sen 2007,2008 där nånstans och då var jag 13 år haha, nu är jag 21! Galet. Men som Amanda ovan säger, precis samma för mig. Jag går in på din blogg när jag vill bli glad, när jag är ledsen och vad som. Du inspirerar mig och tycker ditt synsätt på livet är fantastiskt. Många andra bloggare fokuserar så extremt mycket på yta, blir mest stressad av att läsa sådana bloggar.. Men du är grym! Fortsätt det du gör, det är garanterat fler än bara jag som blir inspirerade av dig!

   Ha det bäst!

   Svara

   • Egoina

    |

    Tack, blir så glad <3 🙂

    Svara

 • E

  |

  Prova nix-telefon. Där kan man registrera sitt nummer och då spärras alla samtal från telefonförsäljare.

  Svara

  • Nina

   |

   Jag registrerade mig där men de ringer jätteofta ändå. :/

   Svara

 • Tinis - en blogg som vill göra dig glad!

  |

  Asså det med jeans och att man ej behöver ha dom knäppta. En kompis i högstadiet använde en tofs för att sätta ihop jeansen istället för att knäppa dem. Också tips!!! 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Jag har hört att man inte kommer att kunna titta på säsong fyra på NRK utanför Norge när den sänds, vilket innebär att vi måste vänta tills den kommer till SVT. 😛

  Jag älskar också Vilde! Hoppas att den nya säsongen handlar om henne eller Sana.

  Svara

 • Sandra

  |

  På riktigt är big-butt problems story of my life!

  Svara

 • Gabriella

  |

  Du kan blockera nummer direkt i telefonen på iPhone. Tyck på info knappen sidan om och sen scrolla ner till en ”flik” sol heter blockera uppringaren. 🙂

  Svara

 • Ellen

  |

  Vilde är grym! Men jag tycker dom verkar ha
  byggt upp det som att säsong 4 kommer handla om Sana. Dock hoppas jag också på Vilde, eller Eskild

  Svara

 • Emilia

  |

  Max Halloumi-burgare med grovt bröd, extra Halloumi, extra bacon (jag är inte vegetarian jag bara älskar Halloumi!!) och utan jalapenos och lök! Där är den bästa max-burgaren!! Lycka till i jakten på den bästa vego-burgaren!!

  Svara

 • Fábio_Coentrão

  |

  jag vet inte vem Fábio_Coentrão är, det kom upp automaiskt när ja gick in på din sida. ja har ingen aning.
  men
  men det va längesen rättegång och sånt. jobbiga grejer i båda våras liv.

  du outa mig en gång på din blogg men ja är glad du inte gjorde det mer gånger, du kunde förstört mitt liv me ett knapptryck men du gjorde inte det och för det respekterar ja dig, nu ja har fru och en dotter på 3 år.

  men ja måste säga du är jävligt lik little jinder, ni har samma näsa typ, ja började undra om ni har samma mamma eller pappa.

  Svara

  • Egoina

   |

   Anders Uhrbom i Göteborg. Ge dig. Kommer hädanefter svara med ditt namn på alla kommentarer du skriver här.

   Svara

 • Maria

  |

  Nejj står inte ut med Vilde haha. Vill ha Even pga kär i honom och vill veta mer om honom nu. Eller Sana!

  Svara

 • Tillie

  |

  Höll på skratta ihjäl mig när jag läste om Siri, men det var säkert än roligare att vara på plats ;D

  Svara

 • Issa

  |

  Jag tror att vilde blir huvudkaraktären sen när de går sista året och det är dags för russetiden, eftersom det är hennes grej 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv