Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En extra vecka

Jag är ledig denna vecka också (så skönt!) och har möjlighet att ta tag i allt sånt som jag inte hinner annars. Idag har jag exempelvis skrivit en krönika och imorgon ska jag på möte med min revisionsbyrå. Dessutom behövde jag nog lite tid att kurera mig efter helgens sjukdom. Kroppen är fortfarande mör, känner mig lite lite febrig och jag har ett tryck i huvudet och en huvudvärk som bara inte vill släppa taget. Så denna extra vecka kom väldigt lägligt.

F jobbar dock och jag märker verkligen hur uttråkad och knäpp i huvudet jag blir av att jobba ensam hemifrån om dagarna. Jag typ räknar minuterna till han kommer hem och klänger på honom som en apa så fort han kommer innanför dörren. (Jag förstår ju nu varför jag blivit dumpad i andra relationer) (Haha, nädå). Han verkar dock uppskatta att känna sig efterlängtad, så det är ju roligt.

Idag ska jag laga en favorit i repris, nämligen halloumiwraps! Det var så himla gott sist. Ska dock inte göra samma misstag som jag gjorde då och göra för lite salsa. Man ska alltid göra mer salsa än vad man tror att man kommer äta. Det borde typ vara ett motto.

 

img_2767

img_2758

img_2800

Tre bilder från Norge med min favorit <3  På sista bilden låtsas han att det är en kamera och säger ”ta bilde” och så låtsas han ta bild och blir jätteglad när man ler fint till ”kameran”. Barn av sin tid? Haha.

 

0

Kommentarer (6)

  • L

    |

    Jag är verkligen raka motsatsen haha. Jag avskyr när någon klänger på mig. Om jag ska vara tillsammans med någon vill jag ha utrymme och jag vill verkligen inte träffas hela tiden. Men det kommer från att jag är väldigt självständig och trivs med att vara ensam och då kan jag hantera det på ett annat sätt. Tror det är viktigt att man lär sig att vara själv och inte hänga upp sig på någon annan för det kan bli tröttsamt i längden.

    Svara

    • Egoina

      |

      Jag med egentligen (nog därför han är så chockad och tycker det är trevligt nu, hehe). Men när man inte pratar med en enda människa på en hel vecka som jag kunde ha det när jag jobbade hemifrån förr blir man kanske lite sällskapssjuk. Och som nu då när jag är van vid att träffa människor varje dag och dessutom känner mig sjuk 😉 Håller med dig om det sista, det hade jag behövt höra när jag var yngre 🙂

      Svara

      • L

        |

        Jag med. Önskar jag kunde ge mig själv några välbehövda visdomsord som tonåring för det hade jag behövt. Jag var väldigt ensam för jag var den enda i min klass som var punkare (gick på en rikemanskola) och jag brydde mig inte alls om vad de tyckte om mig. Däremot sade jag aldrig ifrån och det önskar jag att jag hade kunnat säga till mig själv som tonåring. 🙁

        Svara

  • emblas.se

    |

    Ååh halloumiwrapsen lät ju fantastiskt bra!^^
    kram
    Emma

    Svara

  • Sofie

    |

    Haha har varit precis likadan senaste tiden. Min sambo började jobba den 28e och jag är fri från skola fram till den 9e och mina kompisar är kvar hemma istället för studieorten. Tror det är den totala avsaknaden av något som helst umgänge som gör att en blir så. Nu är det bara 4 h kvar av ensamhet för den dag hehe….

    Svara

  • melina

    |

    jag brukar ha chilimayo och mangosalsa! skitgott verkligen

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv