Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Min nyårsafton 2016

Min gårdag blev helt okej ändå. Jag låg i soffan, åt typ 10 piggelin och såg filmer på tv. Frédéric gick på festen vi egentligen skulle på och kom hem strax innan 22.00 med matlådor till mig. Så jag fick minsann nyårsmat igår! Visserligen kom den upp igen efteråt, men jag mådde i alla fall bra nog för att uppskatta den.

Efter maten mådde jag dåligt och somnade på soffan och precis innan 00.00 väckte F mig, men jag orkade inte gå ut, så jag tittade på raketerna från soffan (inte mig emot i och för sig då jag hatar raketer) medan F stod ensam på balkongen. Och vet ni? Jag fick till och med en puss när klockan slog tolv! Att pussa på någon som spytt är väl kärlek om något…

God fortsättning allihop! Och hej 2017, hoppas att du blir bra!

 

053be1d5-73b7-48c5-9b53-b06f1de56799

Min frukost idag. Jag mår faktiskt helt bra tror jag. Men vågar inte chansa ändå.

 

0

Kommentarer (21)

 • emblas.se

  |

  Åh, krya på dig nu!
  och Gott nytt år!
  kram
  Emma

  Svara

 • Nilla

  |

  Ja det är verkligen kärlek det.
  Får mig att tänka på den gången jag och killen skulle till Turkiet med min syster och hennes familj.
  Vi åt Thai kvällen innan…. jag mådde inte så bra på morgonen efter. Sitter på planet och känner mig illamående och jag har nästan fobi för att kräkas.

  Sitter och koncentrerar mig för att inte må dåligt samtidigt som min kille säger ”gå till toaletten”. Det är nu man är tacksam över att vårt plan vi skulle åkt med var trasigt så vi fick flyga sånt mastodont plan som egentligen flyger till typ Thailand.. = många lediga platser och många toaletter.

  Kommer tillbaka utan något resultat haha. Hinner sitta i 5 min innan jag får panik och tvingar med min kille till toaletten. Han står kvar utanför och jag hinner inte vända mig om till toaletten utan spyr i handfatet!!!! Öppnar dörren med panik och säger ”det är stopp” han fattar noll.. jag ”DET ÄR STOPP I HANDFATET” Hahaha hans min!! Men vadå?! Varför spydde du där?! ”Jag hann inte vända mig om, vad ska jag göra?!!” Hahaha han säger till mig att gå och sätta mig igen så går han in och SKOPAR ut min spya från handfatet till toaletten med händerna.

  Om det inte är kärlek så säg mig… kanske skall tillägga att han jobbar i vården och är van vid allt äckligt .

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha usch stackars dig! Ja, det är verkligen kärlek 🙂

   Svara

  • Milla

   |

   Hahaha den här historien fick mig att skratta högt!

   Svara

   • Nilla

    |

    Hahaha härligt att man kan sprida lite glädje 😀

    Svara

  • Amanda

   |

   Haha jag har också varit den som skopat med händerna. Min pojkvän spydde en gång på köksgolvet när han blivit alldeles för full. Kärlek <3

   Svara

 • Johanna

  |

  Jag kunde inte äta på 2 dagar typ när jag var magsjuk. Tips är vätska ersättning! Och inte trycka massa mat när kroppen känns okej igen 🙂 krya!! Snart är de över

  Svara

 • M

  |

  åh samma sak hände mig för ca 2 nyårsaftonar sen. hade ett riktigt skitår men var ändå taggad över nyår för alltid kul att vara med vänner och klä upp sig (och bli full) meeeeeen så kom magsjukan någon dag innan. Va ganska bitter men egentligen är det som vilken dag som helst och fester kan man alltid ta igen senare. krya på dig!

  Svara

 • Kattis

  |

  Alltså.. jag hade inte velat vara på fest med någon vars sambo ligger hemma magsjuk. Även om han själv inte spytt (än) kan han ju gå omkring med det ;( hoppas alla på festen drack massa sprit och att det var en bakteriemagsjuka så dom tog kål på den :p och hoppas du är frisk nu och att F helt slipper!

  Svara

  • Egoina

   |

   Det var upp till dem att bestämma. Förstår hur du tänker. Han höll sig i alla fall borta från matlagning, kramade inte folk etc. Vi får hoppas det gick bra 🙂

   Svara

   • Kattis

    |

    Ja jag menade inte att vara otrevlig även om jag ser att det lät lite så, blev lite stressad för egen del även om jag vet med säkerhet att jag inte var på den festen! 😛 lite överkänslig just för magsjuka ja..

    Svara

    • Egoina

     |

     Förstod det 🙂 Jag tänkte i samma banor som du, så tyckte inte det var konstigt alls 🙂

     Svara

 • L

  |

  Åh herre gud, jag är så blödig att jag fällde en tår när du skrev om den vågade pussen. (tecken på att det verkligen är tid för mig att lämna särboförhållandet och bli sambo igen…) (vi har alltså varit ofrivilligt särbos pga jobb)

  Gott nytt 2017!

  Svara

 • Mici

  |

  Heja dig!! 2017 kan bara bli bättre!

  Svara

 • Melina

  |

  Är i Orlando, Florida för tillfället med pojkvän samt familj med respektive.
  Jag och killen blev båda dundersjuka igår och spenderade nyår med att sova helt utslagna.
  Efter alla fina instagrambilder på folk som haft det bättre kändes det nästan härligt att åtminstone nån annan också var sjuk

  Svara

 • Citrin

  |

  Åh fy så trist att du blev magsjuk!
  Alltså alla som läser denna kommentar: tvätta händerna som fan nu! Kräksjukan är ett virus och dödas alltså INTE av handsprit, så se till att tvätta länge och ofta med tvål och vatten! För er egen skull. Vem vill kräkas liksom? 😉 Vinterkräksjukan är i full gång kan jag hälsa, som jobbar på en infektionsklinik… Kram och krya på dig Regina!

  Svara

  • Paula

   |

   Din kommentar fick mig att tänka, varför funkar det att tvätta händerna men inte handsprit. (Givetvis tvättar man händerna) men addda handsprit blir väl bara bättre?

   Berätta gärna

   Svara

 • Robert

  |

  Detsamma! 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  Klart man tar hand om sin kärlek och delar ut pussar trots magsjuka. Det är en självklarhet för mig i alla fall. 🙂 Men det är helt klart ett bevis på äkta kärlek!

  Skönt att nyår blev bra för dig ändå, det suger röv att vara sjuk på nyår. Speciellt när man har storslagna planer. Men som du sa – 2017 kan bara bli bättre!

  Svara

 • Amanda

  |

  Verkar som att din nyårsafton blev så bra den ändå kunde bli med tanke på omständigheterna. Glass, film, god mat och pussar liksom. Man får make it work på ett eller annat sätt 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv