2017 kan bara bli bättre

Jag började må illa igår kväll. Kunde inte sova och låg bara och tänkte att “om jag spyr är det kört”. Vid 04.00-tiden gick det inte längre att hålla emot. Och sen några gånger till efter det.

Alltså så tråkigt! Jag hade lagt fram kläder, köpt läppstift, gjort godisshots och såg så mycket fram emot att vara med mina vänner. Men nu får jag ligga i sängen hela nyårsafton istället. Gott nytt år på mig då. Min nyårsmiddag består av melon och piggelin, det enda som känns okej på vägen upp igen också.

Såklart ska jag spy mig ur 2016. Vilket skitår ändå. 2017 kan bara bli bättre.

0

Comments (25)

 • Camilla

  |

  Krya på dig.
  Håller verkligen tummarna för att du får ett bättre 2016. ❤
  Själv firar jag nyår på jobb inatt, men jag tröstar mig med att jag åtminstone är frisk.

  Reply

 • Lou

  |

  Usch, vad surt! Krya på dig, och tack för ännu ett år där jag (och alla andra) fått äran att följa din blogg. Du är så himla bra, och jag hoppas innerligt att 2017 kommer att bli bättre för dig <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh men tack! Blir så glad 🙂

   Reply

 • Mikaela

  |

  Men usch då :(. Krya på dig och gott nytt år! <3

  Reply

 • Hanna

  |

  Fyfanken vad trist! Jag är också sjuk, men “bara” febrig etc. Inget kalasande här heller… stackars oss!

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja!! Det är inte bra för min FOMO (fear of missing out) haha!

   Reply

 • Elin

  |

  Så himla tråkigt. Magsjuka är verkligen inte kul. Tur att sjukdomsförloppet oftast går snabbt över även om det är intensivt så länge det varar…

  Hoppas du känner dig lite bättre framåt kvällen och åtminstone kan mysa till det med lite glass och någon serie eller film. 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Oj, så trist det måste kännas. 🙁 🙁 Hoppas du kryar på dig.

  Reply

 • Zoe

  |

  Du får ligga och dega i soffan och spela bingo 😀 Det ska jag och vovvarna göra in our solitude 😀

  Och jag håller med om rubriken. F*ck 2016. Låt oss göra 2017 till det bästa året någonsin

  Och fortsätt vara du, för du är wooow <3

  Kram på're!

  Reply

 • Sabina

  |

  Känner samma, kan bara bli bättre nu. Har haft världens menssmärtor hela dagen så har inte kommit upp ur soffan 🙁

  Reply

 • Sanne

  |

  Krya på dig! Vet precis hur det känns. Blev magsjuk förra torsdagen (på kvällen) och skulle åkt till Göteborg på fredag morgon för att fira jul, fick dessvärre ställa in allt. Dock tur i oturen, tur att jag fick det hemma och inte på tåget 🙂

  Reply

 • Lina

  |

  Men fy fasen vad tråkigt!!! Åh det är verkligen så många som är och har varit magsjuka nu i december och över julledigheten, en jäkla epidemi! Vi är också hemma hela familjen och bara myser idag, med förkylda barn och en man med en äkta man-cold går det inte att göra så mkt annat. Men det blir vårt första nyår hemma på 10 som vi varit tillsammans (imorn faktiskt! Firar efter tolvslaget) och det kan ju vara charmig det med. Men att ligga ensam magsjuk på nyår, inte ok. Stackars dig ❤ krya på dig! Och gott nytt år!

  Reply

 • Anna

  |

  Krya på dig! Gott nytt år!

  Reply

 • Cecilie

  |

  Åh nej va trist! God bedring ❤

  Reply

 • Karin

  |

  Nej så tråkigt! Hoppas att du fort blir frisk i alla fall 🙂

  Reply

 • Malin

  |

  Nä fy fan! Stackare!! Är också sjuk men bara vanlig infektion. Hu vad hemskt för dig. Ut med det gamla och in med det nya har väl aldrig varit mer rätt.

  Reply

 • Mika

  |

  Usch känner med dig. Själv skulle jag jobbat men ligger helt utslagen med feber och huvudvärk. Det enda jag kan tänka är att hoppas på att det här är ett tecken på att det blir ett riktigt bra år 🙂 krya på dig!

  Reply

 • Sofia

  |

  Näääää lider med dig! Nytt år och nya tag imorgon, hoppas att det blir ett mycket bättre år. 🙂

  Krya på dig!

  Reply

 • @inredningsdesign

  |

  Åh, samma här fast fetaste förkylningen. Krya på oss! Må 2017 bli helt fantastiskt. 🙂

  Reply

 • Angelica

  |

  Usch vad trist, speciellt när man har planer 🙁
  Själv firar jag in det nya året ensam med en flaska julmust, snacks och lite spel. Valde bort fest och sällskap för jag är så sjukt trött pga C-uppsats som ska in nästa vecka. Behöver liksom den här helgen lugn för att orka med sista spurten haha!

  Men hoppas du kryar på dig! Och att 2017 blir ett bättre år, känns som om 2016 var drygt för många <3

  Reply

 • Mikaela

  |

  Krya på dig! Kram

  Reply

 • Anna

  |

  Krya på dig!
  Jag trodde magsjuka var igång igår efter lite härliga sura uppstötningar, men var tack o lov nåt annat när man är hos svågern. Men hoppas du mår bättre snart o att du får ett riktigt fint 2017!

  Reply

 • Julia

  |

  “såklart ska jag spy mig ur 2016” -haha! Så härligt beskrivet! Gott nytt år 🙂

  Reply

 • Helen

  |

  Samma för min sambo! Så vi fick ställa in våra nyårsplaner, sen flydde jag och sonen till mina föräldrar. Vi verkar ha klarat oss 🙂

  Reply

 • Amanda

  |

  Sååååå typiskt att 2016 skulle sluta på just det sättet! Känns som att alla haft värsta året ever och 2016 var bara TVUNGET att fucka in i det sista. Jag och sambon skrattade när vi vaknade upp första januari till strålande sol. Hade det grå täcket släppt för att 2016 var slut kanske? Haha

  Reply

Leave a comment

Arkiv