Forbilde

f4036cec-fb24-475c-991e-dc4e3fc8d386

5b84f92f-f761-4f32-af11-0b6ede25be7e

a16a7bce-4350-4ae0-9919-e356ac0211cd

Forbilde av Sophie Elise.

Denna bok fick jag i julklapp av min pappa. En bloggbok! Ni kanske inte har så bra koll på norska bloggare, men Sophie är alltså en av Norges största bloggare (kanske störst?). Jag ser mycket fram emot att läsa den, titeln känns väldigt spännande.

Dessutom är den på norska vilket går bra ihop med mitt nyårslöfte om att öva upp norskan ännu mer. Skam har ju hjälpt lite faktiskt, och sen tänkte jag skaffa en norsk tv-kanal. Vi har ju ofta på fransk tv hemma och borde göra samma med norska. Det hjälper massor att höra ett språk dagligen.

 

0

Comments (11)

 • alex

  |

  Har ni inte NRK? Eller är det bara vi som bor nära norska gränsen som har den? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Nej tyvärr inte 🙂

   Reply

   • B

    |

    Ladda ner appen annars! Eller det kanske du redan gjort pga SKAM (<3 som är livet btw).

    Reply

    • Egoina

     |

     Jaa men såklart!! Tack! Så dumt att jag inte tänkte på det 🙂

     Reply

 • Robert

  |

  Ingen koll alls på norska bloggare, faktiskt. 🙂

  Reply

 • Cathrine

  |

  Norsk radio och poddar är också bra 🙂 undrar om inte fotballfrue är snäppet större än Sophie Elise? Annars finns Annijor (skriver sjukt fina texter om känslor), style connection (härlig glad modeblogg med tillhörande webshop), Voe (lite för ung för min del, men hon verkar poppis) och Komikerfrue. De jag kom på att the top of my head. När jag bodde i Sverige läste jag också lokaltidningen online från där min familj kommer ifrån några ggr i veckan, för att iaf se lite norsk text 🙂

  Reply

 • Anna

  |

  Hej Regina!
  Jag är ledsen om det här kommer för snart efter din jävliga höst…
  Men jag blir så glad när jag läser det här och tänker genast att era eventuella, framtida barn skulle få en sån otrolig språklig rikedom om ni använde både norska och franska hemma. Men redan nu ger ni säkert varandra en hel del språkkunskap!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack, det får vi hoppas 🙂

   Reply

 • Fia

  |

  Heej!

  På tal om Skam; jag är säkert den tio tusende som nämnt att du är väldigt lik Eva. Jag hajar till under vartenda jäkla avsnitt och tror den första sek att det är du som spelar Eva.
  Crazy haha

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Åhhh önskar det var jag!

   Reply

Leave a comment

Arkiv