Ingen självklarhet

Jag kommer vara lite frånvarande i någon dag eftersom jag vill catcha up med familjen. Imorgon kommer vi vara fullt hus och jag kommer träffa alla jag inte sett på länge. Så mysigt! Ni som bor nära er familj får inte glömma att ni faktiskt är väldigt lyckligt lottade. Det är ingen självklarhet.

Två bilder från idag:

 

20788928-a01f-4463-ba3a-8395c6ec414b

Skulle göra ett ärende och fikade efteråt. Vi provade bakverk vi aldrig sett. Som såna här kanelbullegrejer. Som en kanelbulle, fast avlång och lite mer wienerbrödaktig. Så bra ju!

 

e2583adf-3c74-4d34-baf6-8bfd8d35dbc9

Och sen var vi i matbutiken och jämförde norska priser med svenska. Priset på Zoegas var helt galet tyckte F.

 

0

Comments (10)

 • ISA

  |

  jaa helt rätt att passa på att mysa och ta tillvara på all tid man får tillsammans med sina nära. Som du säger, det är ingen självklarhet. Ska gå och kramas med min mamma nu! <3

  Reply

 • Robert

  |

  Man tackar för påminnelsen! Har en kilometer till mina föräldrar, fast min brorsa ser man inte så ofta. 🙂

  Reply

  • Robert

   |

   Haha, idag kommer jag träffa honom. 😉 Händer bara några gånger per år.

   Reply

 • Amanda

  |

  Vad har du för kamera när du fotograferar? Fick en himla fin systemkamera av mamma när jag fyllde 20 förra året men det blir mest att jag använder mobilen ändå till foton då den “riktiga” kameran är så stor och otymplig att ta med sig. Skulle behövt något lite smidigare alltså, hur gör ni proffsbloggare när ni är på språng? 🙂

  Reply

 • Linda

  |

  Men vad kostar zoega i Norge då?
  Hoppas du får en massa tid med familjen nu!

  Reply

  • Angelica

   |

   Var i Norge i somras och då kostade ett paket skånerost 65 norska. Jag håller med F, det är helt galet! Men blöjor är jättebilligt om man jämför med Sverige

   Reply

   • Linda

    |

    Tack för svaret!
    Dyrt men ändå inte så dyrt som jag trodde.. “helt galet” tolkade jag som typ 1000 nok/paketet eller så 😉

    Visst subventioneras blöjor av staten i Norge..? Eller något åt det hållet vill jag minnas..

    Reply

 • Erica

  |

  Jag bor just nu cirka två mil från familjen men träffar dem ganska ofta då jag jobbar hemma i samhället. Idag tog jag även körkort så kommer att vara ännu lättare nu då jag slipper pendla med buss! 😀 Nästa år ska jag dock flytta upp till min fästman, kommer då att ha cirka 45 mil till familjen och ja, det känns ganska jobbigt. Som tur är trivs jag och min fästmans familj jättebra tillsammans så det kommer att underlätta mycket när jag väl flyttar upp. Stor kram!

  Reply

 • Sofia

  |

  Ååh, att ha familjen och vännerna i närheten.. <3 Saknar det! Trivs asbra i Stockholm där jag bor sen 1,5 år tillbaka, men satan vad jag önskar att alla jag tycker om kunde ha flyttat med mig upp hit. 🙁

  Reply

 • Angelica

  |

  Borde inte vara tillåtet att skriva sådär. Måste. Få. Veta. Priset. På. Kaffet. !!!!

  Reply

Leave a comment

Arkiv