Juldagen

Ni vet när man säger att man inte har gjort någonting på hela dagen, men så är det inte riktigt sant eftersom det ju alltid finns något litet att fixa med. Men inte idag! Vi vaknade av oss själva (sov nästan tio timmar, helt galet!) åt långfrukost och sedan såg vi reprisen av På Spåret och julfilmer i soffan medan vi spanade på de en miljon mejlen vi fått angående mellandagsrea. Nu har vi precis ätit middag. En riktigt chill dag alltså. Så mysigt!

Några bilder från dagen:

 

530d481b-f642-4081-9b72-e21d2af093db

Ja okej, jag var faktiskt och hämtade ett paket, så något vettigt har jag gjort idag. Nämligen den här! Det var min julklapp till mig själv. Förstår ni vad den innebär? Jag har funderat ett tag och tänkte att jag skulle testa. Det ska bli kul!

 

2544873d-8757-4fce-a3ca-48c76f7b58f9

Här är jag idag! Visst är det så oerhört läckert att jag matchat mina leotofflor (en av mina julklappar från F) med zebrastrumpor? Fashion!

 

5da321d7-e280-441a-b5e2-408fc953e822

Dagens middag. Kräftpasta med färsk timjan. Färska örter är det bästa som finns. Allt blir gott då.

 

jacka

ADLINKS: Jacka från Lexington, här (finns till kvinna också, här) // Kappa från Mango, här (finns i mörkblå här).

Vi satt och tittade på mellandagsrean en stund men gav upp och orkade inte mer ganska fort. Jag tror man blev så less av alla rabatter redan under Black Friday? Men vi hittade varsin jacka i alla fall! F köpte en jacka som han tittat på jättelänge med 50% rabatt (!) och jag hittade en snygg kappa. Hoppas att de passar.

 

5d0bbd71-a38d-4d7c-91b2-27079dc5a8cf

Här är vi (i klädkammaren tydligen? Haha).

 

eda2ed4c-9afb-4ee8-aae5-b0aa0cc55cd0

Nu ska jag äta de här, dricka julmust, titta på serier och pussas. Älska jullov!

Hoppas att ni haft/har en supermysig jul! <3

 

0

Comments (18)

 • Challe

  |

  Wiie vad roligt med lite vloggar (?!) 😀

  Reply

 • Iz

  |

  Ja vad kul med Youtube! Kommer följa dig

  Reply

 • Robert

  |

  Fashion och smarrigt på samma gång. Inte illa! 😉

  Reply

 • Milla

  |

  Låter så mysigt! Juldagen är min favoritdag på hela året – inga krav, inga förväntningar, mat finns i överflöd, det är städat och julmysigt hemma.. Har också glott på massa TV och film 🙂

  Reply

 • Annie

  |

  Åhh ska du börja vlogga?! Guuud vad roligt! Bästa julklappen!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Älskar att du ser det som en julklapp 🙂

   Reply

 • Sandra

  |

  Kappan var skitsnygg!!

  Reply

 • Nilla

  |

  Vill bara säga att det är DITT fel att jag är helt fast i skam… tittar på bussen till jobbet…. 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Hehe “förlåt” 😉

   Reply

 • Johanna

  |

  Åh vad kul om det är så att du ska vlogga!!

  Reply

 • Elin

  |

  Håller med personen tidigare – bästa julklappen till oss läsare hehe! Kan tänka mig att det kommer bli grymt 😀

  Reply

 • Amanda

  |

  Åååååh, vloggar! <3 Har börjat titta på Skam nu, varför har jag inte gjort det tidigare?! 😀

  Reply

 • Jennifer

  |

  Ser jag en pyramidlampa med Ferrero Rocher i fönsterkarmen? Dröm!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tyvärr inte. Jaa vore ju dröm!!

   Reply

 • Iz

  |

  Älskar Skam, så mysig
  Hoppas du börjar vlogga. Superkul att kolla på. Jag lade ut min första youtube video för någon dag sen. Men det är endast klipp från Kroatien resa. Vill vlogga men får inte till det att prata i klippen, så grov Svalövs Skånska

  Reply

Leave a comment

Arkiv