Nästan julafton

Igår var det nästan julafton hemma hos oss. Jag överraskade nämligen F med en present för att jag kände för det (och för att han är söt).

 

1cc03e74-b23e-43b4-b9b7-8e6c2015c3e3

“Men det är ju julafton på lördag”, sa han förvirrat. Jo, men det är faktiskt lite roligare att ge present när det inte är förväntat.

 

e9242ac9-4e05-4df6-b2d5-1023ca5030b0

I paketet fanns en jultröja! Såhär tjusig blev han med den på. Han pekade på den och sa att den var fin en gång när vi gick på stan och jag tänkte att det är väl klart han ska ha på sig den på julafton. Från MQ, finns här (adlink).

Man måste ju passa på de få gångerna man har chans att överraska med något han nämnt, han är sååå dålig på att “hinta” om vad han vill ha annars. Till skillnad från mig som hintar för glada livet. Haha.

 

0

Comments (5)

 • Linda Monroe

  |

  Jag och min deltidssambo har också börjat byta julklappar redan! Han fick en idag, och jag fick två. Sen tar jag med mig två julklappar från honom hem till mina föräldrar som jag ska öppna där, och på juldagen ska vi byta de sista små julklapparna. Julafton i tre dagar liksom, det säger man inte nej till!

  Reply

 • Amanda

  |

  Snygg! Gillar verkligen när man lyckas med något som personen sagt tidigare att hen vill ha. “Hur visste du det?!” är ju jättekul att höra, då har man lyckats! 😀

  Reply

 • Lovisa

  |

  Vad fint du klär honom haha!

  Reply

 • Camilla

  |

  Är det typiskt män eller? Är samma med min man, han hintar aldrig om någonting så det är SÅÅÅÅ svårt att överraska honom. Men själv hintar jag i tid och otid och ändå lyckas han aldrig uppfatta det

  Men älskar verkligen när man lyckas överraska på det sättet. Väldigt fin tröja för övrigt 🙂

  Reply

 • Ninni

  |

  Den tröjan är så snygg! 🙂 passar honom jättebra

  Reply

Leave a comment

Arkiv