Lunch på stan

Jag var äntligen hos tandläkaren och fixade min tråd idag och efter det mötte jag upp F för att äta lunch. Så vardagslyxigt att kunna göra det med sin partner! Vi kan aldrig göra det eftersom vi jobbar i olika städer.

 

7a747e89-9aee-44b5-804a-3ba25f7b0bca

Det blev fisk och musslor. Jag är så dålig på att laga fisk (blir alltid bara lax), så jag passar på att beställa det när jag kan.

Nu sitter jag på ett café och dricker kaffe medan jag väntar på min frisörtid. Ja, alltså kalla mig ytlig, men jag vill inte se ut som att 90-talet anropar tigerränderna i mitt hår. Gick till en annan salong och frågade om de hade tid (borde gått tillbaka, men vill inte). De var supergulliga och lyckades klämma in mig.

 

0

Comments (6)

 • Annie

  |

  Kan rekomendera studio colorista om det är i Hbg du vill hitta en bra frisör! De är superbra på slingor och färg och sådär, blivit nöjd varje gång 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Så smarrigt, och visst är håret viktigt. 😉

  Reply

 • Malin

  |

  Förstår dig, klart man vill känna sig fin. Hade inte heller gått tillbaka, misslyckades de första gången så lär de göra det den andra med. Hoppas det känns bättre denna gången! Och GOD JUL!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack det ska jag 🙂

   Reply

 • sara

  |

  Helt rätt att inte gå tillbaka. Jag har gått tillbaka två tillfällen när jag vart missnöjd men som nån skrev här innan; misslyckas dem första gången blir de inte bra andra gången heller. Tyvärr! Men nu blev de snyggt på dig! God jul

  Reply

Leave a comment

Arkiv