Mysdress med leoprint

Dagen har gått i ett! Efter frisören skulle jag fixa det sista med julklapparna vilket tyvärr inte alls gick som jag tänkt och dessutom blev jag inte så nöjd med håret. Jag tyckte slingorna blev alldeles för tjocka och det blev väldigt blont liksom bara i benan. Inte så snyggt. Men men, det är bara hår och det växer ju ut. Bara så typiskt när man vågar sig på en ny frisör.

Vi har ägnat eftermiddag och kväll åt att tvätta (har skjutit upp det några veckor så det är en hel del) och ska snart slå in julklappar med Ernst i bakgrunden. Julmys på hög nivå.

Tänkte visa er världens finaste och mysigaste mysdress som jag fyndade för ett tag sedan:

 

dsc07392

Här är den! Leoprint och supermjuk. Jag tycker den är så fin och har velat ha den länge och på Black Friday var det 40% rabatt på den mitt i natten (hade superkoll på alla rabatter eftersom jag låg hemma och tyckte synd om mig själv, haha), så jag slog såklart till direkt.

 

1c1e260f-704a-466d-8962-778aa82e7496

e5e712a5-0485-4e2e-b4b8-292c5030265d

Så nu går jag här hemma och ser såhär söt ut. Den är från Cubus. Hoodie finns här och byxor finns här (adlinks). Jag har S i båda.

 

0

Comments (12)

 • Frida

  |

  men shit, det ser verkligen ut som att frisören bara gjorde slingor i benan? Och typ ovanför öronen? Jag är frisör, dock mammaledig just nu. Och jag tänker varje gång du skriver att du ska till frissan: jag hade aaaldrig orkat slinga det där tjocka långa håret, haha!

  Reply

  • Egoina

   |

   Men eller hur?!? Ser faktiskt helt sjukt ut. Kanske ser lite värre ut när det är uppsatt, men det är några slingor som är väldigt tjocka. Tråkigt då jag specifikt bad om tunna 🙁 Haha!! Jag brukar också tänka så. Att slinga mitt hår måste vara det tråkigaste i livet 🙂

   Reply

 • Josefin

  |

  Köpt den där mjukisdressen till min mamma i julklapp och expediten på cubus var såååå rolig..! Jag frågade om hon trodde den skulle passa en mamma som “har byxorna väldigt högt upp” (hehe) och hon svarade: jaaa det KAN bli lite kameltoe-varning… men ser mamma för VILD ut är de bara å byta! Hahaha. :-)))

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha så härlig!! 🙂

   Reply

 • Linn

  |

  Tips: salong joan i Helsingborg! Tanja är superduktig på färg, de har facebook där de lägger upp bilder regelbundet som man kan kolla. 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Jättesnygg! 🙂

  Reply

 • Johanna

  |

  Gå till Jossi madsen på madsen hair and makeup i Helsingborg. Hon är fantastiskt duktig. Professionell. Finns på instagram madsen_hair_makeup tror jag 🙂

  Reply

 • Heja Emma!

  |

  du lär säkerligen få in massor med tips igen nu 😉 meeeen, kolla Studio Colorista på Instagram och Facebook! Ligger på Drottninggatan.

  Både Josefine (som jag går till) och Michelle där är fantastiska. Har aldrig gått hem missnöjd och någon gång när det blev fel (jag hade varit väldigt vag i mitt önskemål så det var faktiskt min kommunikation som brast och inte Josefines fel) gjorde hon om det helt och hållet. Satt i flera timmar extra och hon tog fortfarande samma betalt. Har inte bytt frisör på 3 år nu och går fortfarande dit varje gång i helsingborg 🙂

  Reply

 • Citrin

  |

  Men du, visst jobbar du fortfarande i Malmö? Kan varmt tipsa om Becky på Frisyrateljen (precis bredvid Petrikyrkan ett stenkast från stationen). Jag har ett grymt irriterande brunt hår med VÄLDIGT mkt gult i sig. Men hon slingar såna små perfekta slingor i blont så folk tror alltid jag ljuger när jag säger att jag INTE är äkta blondin haha (vem ljuger om sånt!?)! Hon är proffs på att färga/bleka. Har stannat hos henne i typ 7-8 år nu och innan dess var jag riktig frisörslampa… Hähä. 040-6118511 är deras nummer. 🙂

  God jul på dig fina Regina!

  Reply

 • Sofia

  |

  Vad trist att håret inte blev som du tänkt dig! Precis därför jag håller mig till frisörer jag litar på. Kan tipsa om Systrarna Celeste i Helsingborg. De är galet duktiga och trevliga. De lyckades bleka mitt svartröda hår till en blond färg i en sittning – det är mad skills!

  Nu såg jag för övrigt det konstiga A:et du skrev om.. Det syns inte på min dator men i mobilen syns det. Kommer drömma mardrömmar om det nu.

  Reply

Leave a comment

Arkiv