Mörkblå med stjärnor på

Några timmar kvar och sen är jag julledig!!!!!!! Så bra dag! Förutom att jag fryser ihjäl. Frågade Ida om det inte är väldigt kallt idag, men hon höll inte med. Men jag vet vad det är. Det är säkert för att jag inte är gravid längre. Säga vad man vill om det lilla helvetet jag var med om, men det var så skönt att slippa frysa hela tiden. Haha.

 

3b500d93-4615-4f23-b010-3f5878cb6739

Idag har jag jeans på mig för första gången på en månad. Det känns så märkligt. På ett sätt är det skönt att slippa kjolen jag haft på mig varje eviga dag, men samtidigt har det varit praktiskt att veta vad jag ska ha på mig varje dag. Som en uniform liksom.

 

afd955b8-1264-437d-91f8-178aa1c0e1e4

Hur fin är inte min tröja då? Mörkblå med stjärnor på. Köpte den med 20% rabatt på H&M när det var Black friday. Blev så glad eftersom jag spanat på den länge. Tänker att det får vara min jultröja? Eller egentligen är det en året-runt-tröja tycker jag, men idag får den agera jultröja.

 

0

Comments (16)

 • tina

  |

  SÅ fin!! <3

  Reply

 • Din bästa kompis som du inte känner

  |

  Hej Regina! Läser din blogg hela tiden, det är en del av min vardag. Så himla konstigt att du inte känner mig när jag känner dig så himla bra haha.

  Jag tänkte på en sak, det är ju så trendigt att bloggare skriver böcker nu för tiden. Du som är så himla bra på att skriva, (älskar dina krönikor) ska inte du också göra det?? Vad hade du skrivit om i så fall tror du? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Det har varit en dröm sedan jag lärde mig att skriva i princip. Måste bara få en bra idé 🙂 Tack förresten, vad gullig du är <3

   Reply

  • Amanda

   |

   Jaaaaa skriv en bok!

   Reply

 • Robert

  |

  Jättefin! 🙂

  Reply

 • lina

  |

  Ville bara skicka en stor dos kärlek till dig! ❤ Det du gått igenom måste vara ett riktigt helvete men jag är säker på att man kommer ut på andra sidan mycket starkare. Kram!

  Reply

 • Mli

  |

  Älskar tröjan, vill också ha! Marinblått in maj hart.

  Reply

 • Lovisa

  |

  Wow vad fint det där var!

  Reply

 • Katja

  |

  Haha! Jag läste det som “jule-digg” och såg framför mig hur du hade investerat i en sexy-santa-kostym eller något!

  Reply

 • Amanda

  |

  Heja dig som kämpar efter det jobbiga som hänt. Älskar tröjan och kommer säkert köpa en likdan nu, så vardagsglädjehärlig ju! 😀 <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack 🙂 Jaa gör det! Man behöver lite stjärnor 😉

   Reply

 • Linda

  |

  Tröjan är jättefin! Har köpt en från samma serie men annat mönster… kostar 150kr just nu. Funderade på att köpa min på black friday men tyckte rabatten var lite dålig och veckan efter var det 100kr rabatt på många av de stickade tröjorna varav denna serie! 🙂

  Reply

Leave a comment

Arkiv