En dag kvar

Det var en lite annorlunda dag på jobbet idag:

 

7e19674a-e1d4-48c4-bbb1-3c6937b3b8e3

Bland annat tog Ida på sig en blå peruk, vi satte fast hennes telefon i en vagn och så rullade jag runt och filmade på lagret. Jomenvisst. Helt normalt.

 

597a8dff-6a50-4334-acc4-5a542a20a878

796f4782-a131-4ccb-b852-c0ffa263592d

007598e4-b24b-48f1-92fc-baf11ebd75dc

ac44d8a3-5187-4d2c-bd6c-0afed4bfcfe4

Sen hade vi julfika som hette duga! Vörtbröd, julskinka, julmust och chokladpraliner bland annat. Min favoritpralin är likörtryffel. Mvh/ Regina 70 år.

 

img_2392

img_2391

Två Snapchatselfies på det. Hur snygg var jag inte i julfiltret? Ska börja rocka rött läppstift alá Noora.

Imorgon jobbar jag min sista arbetsdag, sen har jag julledigt! Ser så fram emot det!

 

0

Comments (14)

 • ISA

  |

  Alltsååå julfika med jobbet <3 sånt man saknar.

  Reply

 • Robert

  |

  Så smarrigt!! 😉 Håller med om julfiltret, du var väldigt snygg i det. 🙂

  Reply

 • Nilla

  |

  Härligt att få komma in här och få skratta lite när man haft världens bråk med killen. <3 du är bäst!

  Reply

 • Sofia

  |

  Åh vad gott!! Är så svag för choklard. Var hittade ni den mörka aladdin? 🙂

  Reply

  • Kattis

   |

   Mörk aladdin finns väl typ överallt? 🙂

   Reply

 • Lovisa

  |

  Jag har kommit på en till du är lik, du gjorde ju ett inlägg om det häromsistens 🙂 Eva i serien skam!

  Reply

 • Tina

  |

  Jag har också sista dagen före julledigheten imorgon. Ska bli så skönt med julledigt! Hjärnan tycks också behöva det då jag just läste att din favoritpralin är lik ört tryffeln.. jag funderade några sekunder över vad det är för en ört och tänkte att det måste vara en speciell smak före det slog mej att jag läst fel 😀 nu funderar jag istället hur jag inte reagerade på ordet lik.. som att det skulle finnas en död/avliden örttryffel 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja det ska nog bli bra med ledighet 😉 Haha!

   Reply

 • Amanda

  |

  Ni verkar ha det så himla najs på ditt jobb, måttligt avundsjuk! 😀 Ser riktigt mysigt ut!

  Reply

 • Ida

  |

  Måste bara säga att jag tycker det är så kul att du delar med dig av din jobbvardag! Som blivande kommunikatör mitt i studierna är du en stor inspiration för mig. Det är motiverande att se hur du gått direkt från utbildningen till en bra arbetsplats och verkar trivas så bra med jobbet! Blir så sugen på att söka praktik hos er även om det är i helt fel stad för min del, haha. Så tack för en superbra blogg och en riktigt god jul till dig! <3

  Reply

  • Egoina

   |

   God jul till dig med 🙂

   Reply

Leave a comment

Arkiv