Follow my blog with Bloglovin

Måndag och ny vecka

Jag vaknade ganska utvilad idag. Det känns som att jag plötsligt fick massa ny energi. Antagligen beror det på att jag ser mållinjen. Slutspurten liksom, snaaart är det jullov. Kan dock inte helt greppa att det är julafton på lördag. Tror jag får överdosera glögg, julmust och saker med saffran för att komma in i rätt stämning i veckan. Kanske julbaka? Något som är deppigt är dock att jag sett klart Skam. Vad ska jag nu göra? Säsong tre innehöll en scen som var den finaste jag sett i hela mitt liv tror jag. Log oavbrutet i två timmar efteråt.

 

3c0af3a4-edf6-4f78-b918-eec3588c6563

Moi idag. Hej! Så himla bäst att man kan föra över bilder från mina nya kamera direkt till telefonen. Kommer ju underlätta mitt liv galet mycket.

 

00acf61d-9ef0-40f2-9c70-c7f6058311af

Titta vad jag köpt till mig själv. Alltså hur sööööt då? Finns här. Visste ni förresten att jag har komplex över hur skrynkliga mina handflator är? Visst är de? Ser det inte jättekonstigt ut? Lovar att det är värre utan filter. Ida säger att jag bara har tittat för länge och att det därför blivit en grej. Men jag vet inte? Något som är sjukt är att de knappt var skrynkliga när jag vaknade från operationen. Kan det vara för att jag hade dropp och därför mycket vätska i kroppen (som fyllde ut rynkorna…haha)? Kanske dricker för lite annars? Eller det är faktiskt ingen fråga, för jag vet att jag gör det. Dricker nästan aldrig jämfört med andra.

 

0

Kommentarer (50)

 • Emmelie

  |

  Tack för tipset om skam! Sträckkollade hela säsong 1 igår kväll/natt och hoppas att kommande säsonger kommer vara lika fina. Tänk om du inte skrivit om detta och jag missat serien liksom?! Kram

  Svara

 • sandra

  |

  Vilken scen menar du?? Ge mig en hint 😀 alternativt vilket avsnitt!

  Svara

  • sandra

   |

   och där kom bilden på tjejen som jag inte vet vem det är hahah

   Svara

   • Egoina

    |

    Haha, det där är så knäppt!! Den när I och J sitter på bänken!! 🙂 <3

    Svara

    • Emma

     |

     Finaste scenen någonsin!!!!

     Svara

 • Emelie

  |

  Vart hittar jag säsong 3 av skam?? Letat som en tok, trodde det skulle komma ut först i januari i Sverige.. Hjälp!

  Svara

  • Egoina

   |

   Du får lära dig norska och titta på NRK 🙂

   Svara

  • Carrro

   |

   Jag kollar på NRK med norsk text utan att kunna norska egentligen. Det går jättebra, man kommer in i det fort. Efteråt går jag och rabblar norska fraser för mig själv, hehe.

   Svara

 • LIVSGLITTER

  |

  Tänkte precis fråga samma sak som här ovan, vart finner man säsong 3?!! Men då vet jag, undrar just om det är värt det eller om man ska vänta tills man har svensk text ^^ Såg klart säsong 2 igår!

  Svara

  • Egoina

   |

   Äh, öva din norska 😉

   Svara

 • Sandra

  |

  Får man fråga vad de är för kamera du köpt? Eller om du har några tips behöver köpa en bra kamera! Tack för en underbar blogg!

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är en Olympus pl 7. Vet dock inte om den är bra ännu. Återkommer 🙂

   Svara

 • Anonym

  |

  Hej! Vilken kamera är det du har köpt? Kan du inte ge oss en recension sen?

  Vilken är din favorit säsong av skam?

  Älskar din blogg!

  Svara

  • Egoina

   |

   Absolut, det kommer när jag utvärderat den 🙂

   Svara

 • Tove

  |

  Såg också klart skam nu :< säsong tre var så fantastiskt jävla BRAAAA men känns tomt nu på något vis. Problemet med att sträckkolla och sträckläsa saker är att man lever sig in till den milda grad att man drabbas av värsta deppet efteråt när man bara vill ha mer. MER SKAM ÅT FOLKET!

  Svara

 • Robert

  |

  Hej!

  Mina handflator är ännu värre(?) så du kan vara lugn. 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Meh.. Mina handflator (vilket ord egentligen.. lesbiska tjejer med handfetisch?) är ungefär lika skrynkliga. Borde jag också ha komplex? Hahah.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha eller hur, så märkligt ord ändå. MEN NEJ, ingen ska ha komplex över någonting!! <3 🙂 Skönt att höra att du också är skrynklig, alla jag tittat på är helt släta i händerna? Som babyrumpor. Weird. Mina är mycket mer skrynkliga i verkligheten när jag inte lagt filter på bilden alltså. Men ska sluta tänka på det nu då. Haha! 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  Ser inte allas handflator ut sådär? Mina gör det iaf, så dina är inte konstiga 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad bra! Alla handflator jag tittat på har varit magisk släta till skillnad från mina som (utan filter) är en hel karta. Hehe.

   Svara

   • Sandra

    |

    Jag undrar ju vad dessa människors knep är? Har nog aldrig sett någon med släta handflator faktiskt (Gråtskrattande-emoji, om den försvinner .. haha)

    Svara

 • Sanna

  |

  Mina handflator är också sjukt rynkiga. Har dock hört att om man har rynkiga handflator så det betyder att man har levt i många liv innan 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaså 😉 Då har vi levt många liv! 🙂

   Svara

 • K

  |

  Men va haha? Handflator blir ju skrynkliga för att man böjer skinnet där hela tiden? XD tycker verkligen inte du ska ha komplex över det! Och om du nu tror det blir bättre om du har mer vätska i kroppen så är det väl “bara” att dricka mer 😛 dricker själv rätt lite och förespråkar egentligen inte det där med att dricka lite hela tiden, kroppen säger ju till när den vill ha. Fast ibland känns det som om man blir för bra på att omedvetet stänga ute signaler om törst 😛

  Svara

 • ISA

  |

  meeeh! jag har komplex för att mina fingrar är så rynkiga!! ser ut som jag är 100 år :O tänk att fler har komplex för sina händer. PS. dina är ju släta som bebisrumpor! Ska visa dig mina nångång 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha alltså hur töntiga är vi inte?! 🙂

   Svara

 • Annika

  |

  Komplex? men gud så ska se mina haha. det där är ingenting!!

  Svara

 • Lisa

  |

  Men det är de jue inte! Du har superfina händer! Och de som du tror har släta händer: Photoshop my friend

  Svara

  • Lisa

   |

   Men min smiley!

   Svara

  • Egoina

   |

   Hahah tack! Så sjukt om folk faktiskt photoshopar sina händer?! Men säkerligen! Dock har jag sett många väldigt släta händer live 😉

   Svara

   • Lisa

    |

    Det går! Bara att lägga på texture smoothing och allt försvinner 🙂 Dina händer är perfekta! Babyhänder är för losers;)

    Svara

 • E

  |

  Jag tror nog du har tittat lite för länge ser ut som vilka handflator som helst

  Svara

 • Matilda

  |

  Mina händer är skrynkligare än dina. Har fått höra många gånger att jag har gamla händer pga av det. Första gången när jag var 17 år efter det började jag med en konstig grej, jag gömmer alltid händerna när jag solar på sommaren för blir dom bruna blir dom ännu skrynkligare

  Svara

 • Camilla

  |

  Jag har faktiskt skrynkliga händer. De är så skrynkliga att folk påpekar det. Till mestadels är det barn som säger något (både när jag var yngre och nu när jag är vuxen). Men vuxna har också kommenterat det. Så jag har komplex för mina rynkiga händer :/

  Svara

 • Malin

  |

  Måste fråga, hur många tårar grät du till scenen i kyrkan? Själv kunde jag inte.sluta.grina. Älskar SKAM och vad det gör med mig. Fantastiska serie.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag har gråtit mig igenom typ hela säsong 2 och 3. Folk på tåget tittar konstigt, haha.

   Svara

 • Lovisa

  |

  Jag har också jätteskrynkliga händer! Men äsch, de fyller sin funktion i alla fall 😉

  Svara

 • Ida

  |

  Åååhh Skam! Gud vad bra/fint/dramatiskt/vackert det är! Saknade karaktären W i säsong 3 dock, gillar inte när karaktärer som man fäst sig vid bara försvinner ju! Är som en vän som försvinner typ (haha inte överdrivet). Men sååå fin säsong ändå och håller med dig om den scenen. Exakt så som man önskar att det alltid skulle vara. <3
  Är en sådan person som typ ALDRIG kommenterar, så det är lika bra att jag passar på att tacka dig för din fina blogg. Du skriver så himla bra och roligt, även sånt "vardagligt" blir intressant och kul när du skriver om det. Det är mitt finaste beröm!
  Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh tack! Glad jag blir <3

   Svara

 • Ida

  |

  Började kolla på Skam för 3 dagar sen och har nu gått igenom allt som låg på SVT. Helvete vad beroendeframkallande!

  Svara

 • Moa

  |

  Mina handflator är enormt skrynkliga!! Men det ska stå för man levt många liv.

  Svara

 • Hanna

  |

  Åh saknar redan SKAM <3 säsong 3 var så bara så jäkla fin.

  Svara

 • Malin

  |

  Angående händer. Mina händer är skrynkliga på ovansidan! Ser ut som en 50-årings händer, at least! (Är 24) så jag kan aldrig låta mina händer vara med på bild för det ser ut som tanthänder :/

  Svara

 • Likkan

  |

  Ja förmodligen dricker du för lite, man ska dricka åtminstone två liter om dagen. (Vin) 😉

  Alla har skrynkliga handflator, så det ser helt normalt ut tycker jag :p

  Svara

 • Emma

  |

  Du påminner jättemycket om Eva i skam till utseendet 🙂

  Svara

 • rebecca

  |

  Alltså är ett vrak nu efter att sista säsongen tog slut. Går fortfarande in på skam sidan av gammal vana flera gånger om dagen även fast jag vet att de inte kommer komma något mer material (eller ja, tills s4 trailern dyker upp då) och vet allmänt inte var jag ska göra av mig själv. Borde kanske sträckkolla om allting från början, men vill bara fylla mitt liv med en massa Evak. I-landsproblem deluxe ass.

  Svara

 • Fanny

  |

  Haha, jag dricker vatten k o n s t a n t och mina händer ser ut som dina 🙂

  Svara

 • M

  |

  Norska är ju jättekul!! Jag går runt och säger helt ologiska saker bara för att jag (typ) kan säga dem på norska nu. Alltså egentligen inte norska, men jag slänger in norska ord och sånt haha. Så jag går runt här hemma och säger saker till min sambo som tex: “Varför är du så slem??” (Fast allt med norsk dialekt då, vet inte hur saker stavas). “Undrar vad katten lurer på?” Och slänger in “drittseck” (haha stavning?) om folk på tv:n när de är dumma och sånt 🙂 Man blir alltid lite gladare av norska.

  Svara

  • M

   |

   Oj, jag menade att kommentera på inlägget om när du lär killen norska 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv