Follow my blog with Bloglovin

Miniflytt och pizza

När jag flyttade från min förra lägenhet kände jag tjejen som flyttade in och hon var okej med att jag hade kvar saker i förrådet. Men nu ska hon flytta och därför behövde jag tömma det. Jag har sagt det innan, men jag säger det igen: Fy tusan vad tråkigt det är att flytta!!! Först gick jag igenom alla saker och sparade saker som gamla skolkatalogen, dagböcker (haha så kul!), teckningar och fotoalbum. Sen åkte vi till soptippen med resten och slängde eller skänkte det.

 

684200f7-8c6e-4384-b655-a0185d1e185f

När vi var klara åt vi pizza! Det är ju standard när man flyttar. Pizzan var hjärtformad vilket var extra festligt.

 

53b3c099-9098-4c13-a9c7-b2c8fdf3e82a

Vi delade såklart. Pizzan till höger är nummer 12 och den ni ska välja om ni äter på Mamma Teresa i Landskrona. Just saying.

 

ce827cec-3b18-4771-ad97-b19b5b5537a6

Frédéric tyckte tydligen att det var mindre pinsamt att lägga isbitarna i krukväxten än att helt enkelt bara be om utan is. “Då tror de att jag är kräsen”, sa han. Haha…ja det vore ju hemskt. Aja. Tur växter gillar vatten.

 

0

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Hade aldrig kunnat tänka mig att du skrivit dagböcker. 😉 😉 Smarrig pizza såg det ut att vara iaf. 🙂

  Svara

 • Fanny

  |

  Ska hon flytta? Flyttade hon inte in typ igår? (Eller iallafall väldigt nyligen).

  Svara

  • Egoina

   |

   I juni flyttade hon in tror jag? Ja, det ska hon. Hon hade hittat en tvåa 🙂

   Svara

 • Ninni

  |

  Åh vilka söta pizzor!

  Svara

 • Mathilda

  |

  Tänkte laga pannkakor imorgon! (Så sugen) vad var det för knep ni hade? kolsyrat vatten?

  Svara

  • Egoina

   |

   Precis! Googla “frasiga pannkakor” 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv