Follow my blog with Bloglovin

Julklappstips

I samarbete med Bluebox.se.

Det är julafton på lördag, alltså om mindre än en vecka! Helt galet! Om ni, precis som jag, är sent ute tänkte jag ge er lite julklappstips från Bluebox. Det känns som att jag gett er mina bäst tips redan här och här, men vi kör några fler:

 

a07172_

Spel är alltid kul. Exempelvis Idiotkunskap som är ett spel om “allt det du inte fick lära dig i skolan”. Annars har vi flera andra spel här.

 

m01792_3

Detta är världens bästa grej för en sån som jag som alltid fryser om fötterna. Tofflor man värmer i mikrovågsugnen!

 

a13572_4

Är inte denna lampa typ det sötaste ni sett? Vem vill inte ha ett snällt, lysande litet spöke liksom (eller jättespermie som vi skojar om på kontoret ibland…)?

 

m01837_2

Dessa porslinsfat är bara såå fina. Inte världens bästa kvalité (kommer inte hålla livet ut liksom), men väldigt söta. Jag har köpt ett hjärta och en stjärna till mig själv. Tänker det är fint att ha smycken på, eller servera godis eller något på.

 

a09763_

Kul grej till någon som gillar att göra egna hamburgare. Med en hamburgerpress ser de riktigt proffsiga ut.

 

m01813_3

Gulliga haklappar i olika motiv.

 

a13112_4

En tesil i form av Loch Ness-odjuret Nessie.

 

m01778_

Jag älskar ju Voluspa, och serien Crane Flower är så fin.

 

Fler julklappstips finns här.

 

0

Comments (10)

 • Sofia

  |

  Men spöklampan! Åååh! Stod och tittade på ett sånt där Voluspa-ljus idag faktiskt, så jävla fina burkar. Men det tar emot lite bara för att jag inte vet hur Voluspa ska uttalas. Kan man ha ett ljus av ett märke man inte kan uttala?

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Jag frågade faktiskt på Formex, men nu har jag glömt vad de sa…. 🙂

   Reply

 • Malin

  |

  Härliga saker, men tyvärr känns det lite sent att handla på nätet nu, vi åker bort strax innan jul, så jag kommer handla det sista i butik faktiskt. Men ska tänka på bluebox i framtiden om man vill ha lite annorlunda presenter! Loch Ness odjuret har jag faktiskt köpt till mina föräldrar, fast som en stor soppslev. Hittade den på Wish, gillar den appen när det gäller udda, billiga saker, men tyvärr tar det lång tid att få hem sakerna!

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja, den soppsleven säljer vi också. Så gullig! 🙂

   Reply

 • LIVSGLITTER

  |

  Beställde faktiskt större delen av klapparna härifrån efter ett av dina inlägg! Tack för tips och en rolig butik =D Det lilla spöket fick följa med i beställningen samt Chansspelet med Jelly bens, kan ju bli riktigt intressant på jul ^^

  Reply

 • Claire

  |

  Haha hjärtskålen, min första tanke var “tänk om man skulle bjuda killen man gillar fast inte vågat avslöja sina känslor för en efterrätt i skålen, sen när han kommer till botten kommer budskapet fram, perfekt!”.. Sen tänkte jag på att om man skulle råka använda skålen till nån man absolut inte gillar blir det inte lika roligt.. Men söt ändå!

  Reply

 • Jessica

  |

  Tack för alla tips, hittade det sista nu på bluebox (har handlat hos er innan och varit nöjd) och nu känns det som att allt är klart Väntar med spänning om det kommer fram i tid

  Reply

 • Matilda

  |

  Men du har ju ingen mikro!

  Reply

  • Egoina

   |

   Jo, nu har jag pga F 😉

   Reply

 • Linda

  |

  Köpte idiotkunskap för några år sedan- kul spel men fick en chock när frågan om flickor och pojkar är olika till naturen dök upp, tror det var nått med färgerna rosa och blått etc etc. Svaret på frågan var ju sånlart “ja”(har inte frågan kvar för den klöste jag sönder. Så jag vet inte exakt) höhö

  Reply

Leave a comment

Arkiv