Follow my blog with Bloglovin

Lördag

Idag gav vi oss ut på stan tillsammans med cirka halva Sveriges befolkning. Jag vet inte vad vi tänkte sådär en vecka innan julafton? Men jag tycker det är mysigt. Det är ljusdekorationer överallt och folk är så trevliga.

Jag såg ut såhär:

 

b4d62ae6-dd27-49a0-89e2-65dcfb01940c

1bd59137-2826-4934-b821-0981ddaa76b9

ADLINKS: Pannband från Lindex här // halsduk från Cubus här // skor från Vagabond här // väska från Ralph Lauren här

 

85e90054-dd6a-4cf9-9372-92004763b822

F hämtade paket på Kicks.

 

c5184643-9790-4852-af89-82fff3df90bf

Jag provade en grön, glittrig tröja.

 

4e077b5b-1048-4f16-90ea-5e8044a5fc29

Och sen åkte vi till Netonnet där jag köpte en kamera!! Är så nöjd! Inte med kameran alltså, för jag vet inte om den är bra än, men för att jag äntligen tog ett beslut och bestämde mig för en kamera. Men oavsett vad så blir det bättre än vad det är nu. Min andra kamera har helt knasig färgåtergivning ibland och bilderna iPhone 7 tar är ju katastrof?

Just nu har vi myskväll och har precis tittat på Ensam Hemma. Det är ju den ultimata julfilmen! Jag blir dock inte lika road av filmens handling längre. Nu verkligen stör det mig att familjen lämnar honom hemma (och kommer på det så sent??) och fällorna tjuvarna utsätts för gör typ ont i mig. Kan nästan inte titta. Haha.

 

0

Kommentarer (12)

 • B

  |

  Jag tänker alltid “hur kommer de upp efter så hårda smällar?”

  Men de är så kaxiga, de där bovarna, så de förtjänar det lite.

  Jag gråter när mamman vädjar till det äldre paret om deras biljett för hon verkar vara den enda som är orolig på riktigt?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa men eller hur!! 🙂

   Svara

 • Lisa

  |

  Älskar ensam hemma! Så himla rolig. Det är en komedi så man behöver inte läsa in så mycket i handlingen 🙂 De glömmer ju Kevin hemma för att han är sur och låser in sig på vinden och grannen går förbi och blir inräknad som Kevin i kön.

  Svara

 • Martina

  |

  Åh, nyfiken på den nya kameran! Här hemma är vi på jakt efter en vardagskamera som är smidigare än våra systemare, och det är ju verkligen en djungel… 😐 Vad blev det för en? (Och berätta gärna om den är bra sen också ;))

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är en Olympus pen 7. Första intrycket är att den är lite “plastig” och sen vet jag inte hur jag ska klara mig utan zoombart objektiv. Men poängen med denna är att den ska vara med i väskan och därför ta lite plats och inte vara så avancerad, jag tror den kommer vara bra till det syftet 🙂 Återkommer 😉

   Svara

 • Nathalie

  |

  Jag såg den oxå igår! Blir också ledsen i scenen där mamman vädjar till äldre paret 🙁
  Däremot blir jag skitsur i början när ALLA blir arga på Kevin i köket. Det var inte hans fel från början men ändå flippar hela släkten på honom och så får han som straff sova ensam på vinden? chilla lite please….
  Och finaste scenen = i slutet när gubbgrannen återförenas med sin familj <3

  Svara

 • Ylva

  |

  Vart är den super snygga jackan ifrån? 😀

  Svara

 • Amanda

  |

  Hej! Skriver verkligen sällan kommmentarer men vill bara säga hur bra människa jag tycker du är. Så genuin och snäll. Läst din blogg och andras bloggar i många år och du har alltid varit min favorit. F och dina vänner är lyckliga som har dig! Hoppas ni får en fin jul! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Men hur snäll är inte du då?? Så glad jag blir! 🙂 Tack för dina fina ord och tack för att du tog dig tiden att skriva <3 <3

   Svara

 • Sandra

  |

  Supersnyggt pannband!!

  Svara

 • Johanna

  |

  Men hallå, anledningen till att han glöms bort är för pappan vid frukosten råkar kasta hans flygbiljett, kolla en gång till!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv