Måndagsäventyr på Ikea

Jag hängde med Jacob till Ikea efter jobbet idag. Han behövde lite saker till sin nya lägenhet och jag…ville äta. Ja. Det är visst en rimligt anledning.

 

84135f72-28a8-43ea-ab0f-a064ef50f2f5

Jacob tog en sån här och jag blev så förvånad att jag var tvungen att fotografera. Använder folk sådana fortfarande?!?? Jag frågade varför han inte helt enkelt bara tog en bild på lapparna med telefonen. “Ja, men det är ju bara att skriva namnet på varan och sedan vilken hylla den finns och vilket fack”. “Ehh ja och allt det där besväret slipper du genom att bara *klick* ta en bild”, svarade jag. Men han ville skriva ändå.

 

5a5feee7-a5b7-48ae-8ab6-80ce781b89ca

Vi hade tyvärr ingen bil och fick släpa allt kollektivt som på den gamla goda tiden. Eller med “vi” menar jag han. Jag sa att jag tyvärr inte vågade bära något (det tyckte han inte heller ofc) och led alltså 0% av allt släpande.

 

d13ca0bc-3b08-4fb8-abf7-6db850f88856

Nu är jag på tåget på väg hem från Malmö och är zzzzå trött. Det är det sega tåget också dessutom. Tur Skam finns.

 

0

Comments (22)

 • M

  |

  Hallå vad tyckte F om skam till slut? Tänk om ens kille inte gillar den liksom… Ska övertala min kille att se den med mig i jul. Så måste ju veta hur det gick för dig.

  Reply

  • Egoina

   |

   Vi har bara sett två avsnitt, så jag vet inte än.. Vi har så svårt att hitta tid för sånt. Har typ sett film tre gånger sedan vi blev ihop eller något, haha. Men tittar själv parallellt. Orkar ju inte vänta… 🙂

   Reply

 • Robert

  |

  Hej, hej! 😀

  Reply

 • Maria

  |

  Haha brukar också använda de där listorna istället för mobilen

  Reply

 • Sandra

  |

  Hej. Är Jacob singel?

  Reply

   • Sandra

    |

    Du borde fixa en blinddate mellan oss!

    Reply

 • My

  |

  Åh! Jag jobbar ju på Ikea, men måste ha missat dig 🙁 så synd, hade verkligen velat träffa dig!

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh tråkigt!! 🙂

   Reply

 • Christina

  |

  Åh! Jag som också va där i går kväll. Hade varit kul att säga hej om jag hade sett dig.

  Reply

  • Egoina

   |

   Typiskt! Nästa gång! 🙂

   Reply

  • Egoina

   |

   Haha åhh så träffande 🙂

   Reply

 • Paa

  |

  Åh men genom att använda mobilen så trampar man på en uråldrig IKEA tradition. De känns som listorna liksom tillhör, man ska liksom stå där på lagret sedan och bråka över sambons dåliga handstil och inte alls vet vilket hyllplan/gång varan låg på så man ändå måste fråga personalen 😀 haha

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha okej, point! Hade han svarat det hade jag gett med mig 🙂

   Reply

 • C

  |

  Jag kollade första avsnittet av “Skam” igår och tyckte det var… skit? Blev så besviken efter att alla har hypat det så mycket! Gillade du det efter första avsnittet eller måste man ge det några avsnitt kanske?

  Reply

 • Sara

  |

  Haha Gud vad dum jag känner mig nu. Jag tar också en sån lapp och inte ens tänkt tanken att ta ett kort istället. My gaaaad 🙂

  Reply

 • ab

  |

  Åt ni julbord på IKEA?

  Reply

 • milla

  |

  Satt hela eftermiddagen igår och tittade på Skam.. blev visst hela första säsongen! ;D
  jag som skulle städa och diska och laga mat… *ooops*

  Vet du eller någon när det kommer fler avsnitt?! 😀

  Reply

Leave a comment

Arkiv