Julerbjudande med Daniel Wellington

I samarbete med Daniel Wellington.

 

dw_holiday02

dsc_0092a

 

En perfekt julklapp enligt mig är en klocka. Jag tycker att det är den ultimata accessoaren och det är nog det jag använder mest. Nästan det enda om jag tänker efter. Jag har aldrig varit en “smyckemänniska”, känner mig mest som en julgran när jag har örhänge och sånt, haha. Men klockor älskar jag.

 

daniel1

daniel3

daniel2

Här ser ni mina favoriter. Den jag gillar mest är nog den längst ner med swarovskikristaller, allt blir ju trevligare med lite bling-bling liksom.

I samarbete med Daniel Wellington ger jag er 15% på hela sortimentet om ni anger egoinas som kampanjkod. Dessutom har de ett julerbjudande just där man får 10% rabatt om man köper valfri klocka + valfritt klockarmband eller armband. Det går bra att kombinera dessa två erbjudande och då får man alltså 25% rabatt!!

Gå in HÄR för att läsa mer och se hela sortimentet. Överraska någon ni tycker om, eller hinta någon om erbjudandet så att ni kanske får en i julklapp, haha. Erbjudandet gäller fram till den 15:e januari. God jul!

 

0

Comments (13)

 • Emma

  |

  Åå, helt perfekt! Har hintat sambon ☺️ Hur länge varar erbjudandet?

  Reply

  • Egoina

   |

   Frågade precis och de svarade fram till 15:e januari 🙂

   Reply

 • Sandra

  |

  Oo…kanske nu man sks slå till…älskar den i mitten. Men hur länge gäller koden?

  Reply

  • Egoina

   |

   Eller hur! Sån fina! 15:e jan 🙂

   Reply

 • Josefin

  |

  Vilken storlek har du på urtavlan? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Har två storlekar 🙂 36 och 40 tror jag 🙂

   Reply

 • Johanna

  |

  Snygga! Nått annat snyggt är ditt nagellack, vilket är det? 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   På vilken av bilderna? 🙂

   Reply

   • Johanna

    |

    Bilden längst ned med rosa nagellacket. 😀 man kan aldrig ha för långa rosa haha!

    Reply

    • Egoina

     |

     Eller hur!! Jag tror det är gellack från Isadora, men kan ha fel eftersom jag har så många rosa. Haha 🙂 Så längesedan jag tog bilden så jag minns tyvärr inte.

     Reply

     • Johanna

      |

      Ok kan kolla 🙂 tack!

 • BLOUSEYS - Ida Sandberg

  |

  deras klockor är sååå fina! 🙂 vad kul att du svarar på kommentarer förresten! otroligt uppskattat 🙂 det är så sällan bloggare gör det idag! kram

  Reply

 • Hanna

  |

  Hade absolut köpt en OM det var fejkläder!

  Reply

Leave a comment

Arkiv