Follow my blog with Bloglovin

När Ida förutspår problem

Praktikanten Anna pratar om sin nya telefon.

Anna: Visste ni att min nya telefon tar en bild om man säger “cheese” eller “smile”.

Ida: Men oj!

Ida: Tänk om Smail från Paradise hotel går förbi och så ropar någon “SMAIL” och så tar din telefon bilder.

Jag: Jag känner spontant att just den situationen kommer bli ett stort problem.

 

0

Trackback from your site.

Comments (8)

 • Robert

  |

  Hahaha, så sant!

  Borde nästan vara nåt lås på telefonen i vissa situationer.

  Glömde: 😉

  Reply

 • Lovisa

  |

  Haha! Jag provade det med Siri på min iPhone nu, det funkade inte…

  Reply

  • Egoina

   |

   Det är en Samsung hon har skaffat sig 🙂

   Reply

 • Karin

  |

  Alltså what? Går det? Så coolt! Och så mycket problem det kommer att föra med sig…

  Reply

 • J

  |

  Hej Regina, hoppas det är okej att jag slänger in en fråga om något helt annat. Jag och min första kärlek gjorde slut efter 7 år, det var han som tog initiativet men det blev i slutet ett gemensamt beslut då jag insåg att jag förtjänar något bättre, han var inte den rätta. Tyvärr så pratade vi inte ut ordentligt, känns som att mycket blev ouppklarat. Nu efter 2 år tänker jag fortfarande på honom i perioder, minnen dyker upp. Skäms faktiskt för att det känns som jag fortfarande ältar detta, han har gått vidare och har en ny tjej..har insett i efterhand att han träffade henne när vi var tillsammans, att det var en anledningen till att han valde att lämna mig, han vet inte om att jag vet detta och har försökt dölja allt för att han ville fortsätta vara vänner..jag har valt att tillslut bryta med honom helt. Jag blir besviken över hur fort han gick vidare efter 7 år. Jag skräms lite av tanken på att själv hitta en ny då jag jämför alla med honom, jag är nog inte redo än men ändå längtar jag efter en ny kärlek, det har ändå gått 2 år sen det tog slut. Några tips?

  Reply

 • Victoria

  |

  Tänker mer på hur jobbigt det hade varit för Smail om han har en likadan telefon

  Reply

Leave a comment

Arkiv