Girl on fire

Alltså jag vet inte om jag har dålig karma eller något, men dåliga saker bara fortsätter hända. Visserligen inte så allvarliga, men ändå. Komigen give me a break.

 

5ca01d81-fd21-406a-9390-b92f97d6ab5c

Kom hem, maten var färdiglagad och allt. Så lyxigt <3 Han hade till och med letat fram någon tomteljusstake(?) som han tänt och jag tänkte “åh vad mysigt”.

 

e44cca99-03ca-4375-a229-fb4bfcafa519

Sen skulle jag städa efter maten, torka av bordet och så. Klantig som jag är böjer jag mig över ljusen(!!!) och håret tar fyr. Det var verkligen stora flammor i håret och det hann brinna en del innan jag reagerar och släcker elden med händerna och får stora hårtussar i händerna. Tack kära reaktionsförmåga, för jag fattade verkligen ingenting. Även efteråt så stod jag där med hår i händerna och bara…va?

 

d9d019e7-bf68-4586-bfe6-533db055681b

Nu har jag försökt klippa bort alla brända toppar så gott det går och har tvättat håret tre gånger. Det dumma är att det liksom inte brinner rakt, utan det brinner ju uppåt och därför är det jättesvårt att klippa bort det.

Men det är inte så farligt faktiskt. TUR att jag har så himla mycket hår att det knappt syns och tur att jag hade överhåret uppsatt (Legolas-style). Jag får fira julledigheten med ett frisörbesök tror jag, sen är det nog lugnt. Lite ojämnt hår har ingen dött av.

Jaja. Nu ska vi fortsätta vädra för att försöka få ut den vidriga bränt-hår-lukten. Det stinker i hela lägenheten.

 

0

Trackback from your site.

Comments (33)

 • Sandra

  |

  Men din stackare!
  Är imponerad över ditt lugn dock! Jag hade börjat gråta om det hänt mig

  Reply

  • Sandra

   |

   Mina emojis kom inte med .. haha 🙁

   Reply

 • Felicia

  |

  Du borde verkligen få åka bort och bara ta det lugnt ett tag. Ta hand om dig och var försiktig!

  Reply

 • Paula

  |

  Åh nej vad hemskt!
  Ang lukten sov med inpackning inatt så försvinner den nog

  Reply

 • Malin

  |

  Nää! Men herregud!! Vad sjukt. Och vilken tur att det ändå gick bra. Skönt att du har helt ko-lugn inställning till det.
  Min kompis tumnagel började brinna en gång och vi stod båda två o bara stirrade på den i vad som kändes som en evighet innan vi började blåsa frenetiskt på den som om den vore ett ljus…

  Nu vänder det!!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tumnagel?? Så sjukt! Hur händer det ens? Haha. Ja, jag fattar inte varför jag var/är så lugn? Brydde mig knappt. Det är väl allt det andra som gjort att jag inte orkar bry mig om lite hår. Aja, jag får se om det syns när jag plattar det, fick ändå klippa a rätt stora hårtussar. Då kanske jag blir ledsen, haha! Jaa, nu vänder det!!

   Reply

   • Malin

    |

    Hon satt och pillade med kanterna på ett värmeljus så hon måste typ fått stearin under nageln eller nått. Luktade fasansfullt haha!

    Reply

 • Robert

  |

  Ajaj! 😮 Tur att du har det hår du har som sagt. 😉

  Reply

 • Susanna

  |

  Fy vad läskigt! Skönt att du hade lite extra hår att ta av, tur i oturen 🙂

  Reply

 • Nilla

  |

  Men guuuud!!!! Tur det gick bra ändå. Vet vad du menar med doften.. finns inget värre.

  Reply

 • Lina

  |

  Men FY! Usch vilken otur och bränt hår luktar ju såå illa! Tur att det inte blev så illa att du var tvungen att typ klippa page (som jag har för mig typ vore din mardröm pga ej passar i det enligt egen utsago?!) Hehe tur att det växer ut igen;)

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha eller hur! Alltså på ett sätt vore det kanske “bra” för mig att tvingas klippa page (tycker kortare hår är jättefint!), men jag är tyvärr väldigt besatt av mitt långa hår, så det händer inte frivilligt 🙂 Är dock rädd att en page hade blivit som en svamp på mig pga tjockt hår. Så var det när jag var liten…haha.

   Reply

 • Emma

  |

  Usch då! Läskigt. Något liknande hände mig häromdagen då jag skulle krama min man som satt vid köksbordet. Tända ljus stod mitt på bordet och min tofs måste hamnat i ett av ljusen. Det fräste till och jag hann dra undan håret snabbt. En del blev bränt och det luktade så illa. Men äh, kände som du – det var inte så farligt. Hår växer ju ut igen! Nu syns det inte ens och jag har långt och spikrakt hår. Tur ändå!

  Reply

 • Lovisa

  |

  Vilken otur! Men tur att du hann reagera så fort. Nu måste verkligen turen vända för dig <3

  Reply

 • Sandra

  |

  I feel you! Jag spillde het glögg på armen i förrgår. Glöggmyset slutade på akuten. Farligt med jul asså!

  Reply

  • Egoina

   |

   Men usch då! Hoppas det gick bra!

   Reply

 • C

  |

  Men herregud vad universum är emot dig just nu D:

  Reply

 • Nathalie, iDeal+Of+Sweden

  |

  Hej! Stackare, vilken otur du har haft. Hoppas du mår bättre! Vore superkul om du kunde komma på vårt event, jag skickade inbjudan till dig i förra veckan! Kram Nathalie, iDeal Of Sweden

  Reply

 • Sabina

  |

  Men shit vad läskigt! Tur att du reagerade snabbt. :O

  Nu när det har hänt så mycket dåligt så tror jag minsann att det bara kommer hända fantastiska saker för dig nästa år! *bestämmer det nu*

  Reply

 • Jenny

  |

  Hur reagerade F när ditt hår började brinna?

  Reply

  • Egoina

   |

   Han fattade ingenting precis som jag, sen bara “oj vad det luktar”. Haha.

   Reply

 • Matilda

  |

  Ååh, jag önskar att jag brände upp mitt hår istället för halva mitt ögonbryn som jag gjorde för några veckor sedan. Aldrig sett min sambo skratta så mycket och det har aldrig tagit så lång tid att sminka sig på morgonen..

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja det förstår jag verkligen!!!!!! Hoppas det växer ut snabbt!

   Reply

 • Jenny

  |

  Stor kram till dig ❤️

  Reply

 • pauline

  |

  Nejmen fy!! Gud vad läskigt. Tur du hann agera innan det blev värre!

  Reply

 • angelica

  |

  Jag tänkte mest trösta dig med att du inte är ensam om att dåliga saker avlöser varandra. Förra veckan halkade jag på en isfläck med cykeln mitt utanför ett gym med väldigt stora fönster och jag ramlade av och landade som en jäkla säl på magen och höfterna. När jag kom till jobbet sen (jobbar i butik) så råkade jag göra hål på en 5kg-säck med fågelfrön så allt öste ner över mig och ut på golvet. Bara någon dag innan detta hände så hade jag cyklat hem med matvaror i cykelkorgen och en glasburk med majonnäs som låg överst i påsen föll ur och kraschade ner i backen. Nu idag senast skulle jag fika med en kompis på Espresso House och tappade min brownie på golvet innan jag ens fått smaka på den (råkade luta på tallriken). Joråsåatteee… Såna här saker händer fan mig på daglig basis 🙁 /mvh någon med riktigt dålig karma.

  Reply

  • Egoina

   |

   Näää vad jobbigt! Känner med dig alltså! Hoppas vinden vänder för oss snart 🙂

   Reply

 • Hanna

  |

  Alltså förlåt Regina. Är inne i en depp-period just nu och har inte skrattat på flera dagar. Men det här fick mig att skratta rakt ut så jag fick kväva skrattet i täcket. Synd du blev lite korthårig men tack för skrattet <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha varsågod! Jag lever och är okej, så det är helt okej att skratta 😉

   Reply

Leave a comment

Arkiv