Follow my blog with Bloglovin

Träningskläder från Stronger

I samarbete med Stronger.se.

 

bild2

Titta! Jag har fått hem de snyggaste träningskläderna någonsin!

Jag älskar djurmönster. När jag och F var i Norge hade jag och tre av mina släktingar av en slump på oss något leopardmönstrat samtidigt och efter det har han retat mig lite och sagt att ”det ligger i blodet”. Haha.

 

bild3

bild8

bild4

Sport-bh här, tights här.

 

bild7

Linne här.

Jag känner mig allt annat än stark just nu. Jag har, som ni vet, en väldigt stillasittande vardag. Det enda motionen jag får är i princip att springa till och från bussar och tåg. För några månader sedan var jag duktig och gjorde kontorsövningar några gånger om dagen (exempelvis squats) och var ute och gick nästan varje dag, men efter semestern glömde vi bort att göra våra övningar på kontoret och har inte börjat med det igen, och när det blev kallt var det mer lockande att stanna inomhus…haha. Kanske fina träningskläder kan hjälpa motivationen?

 

bild5

 

I samarbete med Stronger.se ger jag er 10% på hela sortimentet när ni anger rabattkoden tackegoina. Gå in HÄR för att se alla träningskläder. Alla mönster är verkligen så fina! Kanske en julklapp till någon?

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • Inne hos Ina

  |

  Fina kläder men trist att de inte har storlekar större än L.. Åtminstone XL tycker jag att man kan erbjuda om man är en vanlig butik. Just sportkläder brukar vara väldigt små i storlekarna.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa visst är de fina 🙂 Håller med! Kläderna är i alla fall strechiga. Känner generellt att jag behöver mindre storlekar i sportkläder än vanliga kläder, trots att det är ”små storlekar”, just pga att de är töjbara. Men det borde finnas XL ändå. Får hoppas att de fixar det i framtiden 🙂

   Svara

 • Milla

  |

  Du är så himla fin!! Älskar också djurmönster (+ glitter, paljetter, sammet och allt annat som höjer humöret hehe). Är också i ett läge där jag inte känner mig stark, har liksom inget med utseendet att göra utan en allmän svaghetskänsla. Mitt tips är i alla fall att börja med youtubevideos, finns SÅ bra och peppiga, brukar köra 20 min nån kväll här och där och märker skillnad snabbt. Söker på typ ”workout for beginners, for better posture, strong core” osv. eller yoga. Är ganska mysigt att köra i sin ensamhet utan press 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack för tips 🙂

   Svara

 • L

  |

  Jag tror att jag har den ”gamla modellen” på deras byxor, för dom är så sjukt små i storleken och de har ingen stretch i midjan, så dom är typ omöjliga att få över rumpan. Och jag är ändå en rätt liten räka, utan särskilt mycket rumpa eller höfter

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaså :/ Jag fick på dem på min booty i alla fall. Haha 😉

   Svara

 • Hanna

  |

  Hur skulle du säga att träningskläderna är i storlek? Är de ”små” i storlekarna eller vad tycker du?

  Sitter de åt ordentligt? Tänker att det är viktigt att de sitter fast när man skutta runt på gymmet. Hehe. Kanske svårt för dig att säga men tänkte passa på att fråga nu när du har fått hem kläderna och kunnat pröva.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tycker de är normala, möjligtvis lite små i storlekarna. Jadå, de sitter åt. Jag har S i bh och linne samt M i tightsen om det hjälper dig 🙂

   Svara

  • Matida

   |

   Jag tycker tightsen är normala i storlekarna, de vita i marmor är jättegenomskinliga så mitt tips är att ev inte ta dom… Annars sitter de bra tycker jag, åker ner liiite kanske men annars helt ok. Fungerar att göra squats och allt med.. Lycka till!

   Svara

 • Malin

  |

  Dom är jättesnygga! Om det inte var för att jag inte behövde fler träningskläder så hade jag nog köpt dom!

  Svara

 • Robert

  |

  De var häftiga! 🙂

  Svara

 • Lovisa

  |

  Vad snygg du är i de träningskläderna! Jag brukar tycka att det är roligare att träna om jag får ha snygga och bekväma kläder så jag tror absolut att det kan höja motivationen haha!

  Svara

 • Filip

  |

  Träningskläder för tjejer är sjukt mycket coolare än de för killar. Massvis med fina mönster och sånt!

  Svara

 • Elin

  |

  Snygging! 🙂
  Du, jag har en fråga! För sjukt länge sedan så tipsade du om manschettknappar man kunde designa själv? Minns du vad sidan heter? 🙂

  Svara

  • Katarina

   |

   Googla egoina manschettknappar så kommer det upp 😉 Mycuff heter företaget hon skrev om 2014 🙂 deras hemsida verkar ite funka just nu dock, vet inte om det är tillfälligt eller om dom inte finns kvar..

   Svara

 • Nati

  |

  Hej!
  Jag har ett litet tips på det här med att man sitter still!
  Jag har laddat ner en app som heter 1 minute micro training som är gjord just för att vi ska röra på oss under dagarna. Appen är gratis, man väljer vilken nivå man vill börja på och så kan man sätta att man får påminnelse var 100:e minut att man ska ställa sig och köra 1 minuts träning. Jag har börjat köra med kollegorna på kontoret, blir mycket lättare att det blir av. Så när det krisar kl 15 och vi samlas i köket på sockerjakt så kör vi en minut istället och det funkar faktiskt sktibra!
  Kram

  Svara

 • Jennie

  |

  Hör inte till inlägget, men: vill bara säga TACK för tipset om julklappar på bluebox, beställde några stycken (som jag för övrigt är riktigt nöjd med), fick hem paketet nu och där i låg det ju goooodis Gjorde min pmstisdag så mycket bättre!

  Svara

 • Isabel

  |

  Älskar hur tydlig du är med att märka ut dina samarbeten!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv