Follow my blog with Bloglovin

Mat- och sovklocka

bild4  bild1 bild3

Jag idag. Tröjan är från Lindex och halsbandet från H&M.

Lördag! F är iväg och jag har inte gjort något annat än att jobba idag. Jag har struntat i allt i någon vecka nu så jag har en del att ta igen. Det är så svårt att göra saker som krävs att man tar bild nu eftersom solen går ner vid 15.00. Är man iväg på vardagarna som jag är har man ju bara helgen. Hard life being a bloggerska på vinterhalvåret.

Något jag är sämst på när jag jobbar ensam hemma är rutiner, jag är så fokuserad att jag glömmer bort att äta. När jag väl kommer på att jag är hungrig har det gått så långt att jag är skakig, nästan svimfärdig och måste ha mat NU NU NU. Vi har typ ingenting hemma eftersom vårt kylskåp förstör allt som vi stoppar in där så nu sitter jag här med en påse chips för att bättra blodsockret lite och ska snart iväg och handla. Borde ha en mat-och-sovklocka som Skalman. Tänk så praktiskt det vore! Är sämst på att sova i tid också.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Fantiserade om att ha en mat- och sovklocka som Skalman när jag var liten… Snygg fläta där. 🙂

  Svara

 • A

  |

  Åh, har ni också en sån där ”härlig” kyl som pendlar mellan typ rumstemperatur och istid? Det är så ”skönt” att kunna lita på att temperaturen håller sig någorlunda jämn. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja!! Förstår ingenting?! Har försökt med alla inställningar, men den är hel knäpp. Häromdagen sprängde den flera flaskor, bland annat vår stora glasflaska med vatten. Hela kylskåpet var bara is och glasskärvor.

   Svara

 • Rebecka

  |

  Jag brukar också glömma bort allt runtomkring när jag är hemma och pluggar så jag gör som en mat- och pausklocka genom att ställa in olika alarm på telefonen. När det är lunchdags så har jag skrivit ”maaaat!!” på alarmet så man kommer ihåg varför det där jäkla alarmet stör 😛

  Svara

 • Maria

  |

  Jag hade en app som var en mat och sovklocka! Ställde in tider för mat och mellis och en godnatt-tid. Minns inte vad den hette men det går säkert att googla fram

  Svara

 • Sophie

  |

  Men tröjan vet du vad den heter? Har kollat på hemsidan men hittar den inte!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv