Follow my blog with Bloglovin

En läglig olycka

Häromdagen klagade jag på vår tvålpump eftersom jag tyckte att den var ostadig och ”inte så fin”. ”Kan vi inte köpa en ny”, frågade jag. Men Frédéric sa att han haft den länge och att han verkligen gillade den så jag gav med mig.

Vad hände två dagar efter då? Jo, jag råkade välta den av misstag (sa ju att den var ostadig!) och den gick i tusen bitar. Tvål och keramikbitar på hela golvet. Haha, alltså jag hatar sånt! Det känns ju så lägligt att det skulle hända nu precis efter att jag frågat om vi kunde byta ut den. ”Förlåt, jag lovar att det inte var meningen”, sa jag. ”Mm säkert”, sa han.

 

dsc07350

Såhär ser det ut på tvålfronten nu. Hittade en tom gammal gigantisk pumpflaska som jag fyllde med duschcreme. Den gamla tvålpumpen var kanske rätt bra ändå…

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Robert

  |

  Var nog det undermedvetna som ordnade det där. 😉

  Svara

 • LIVSGLITTER

  |

  Blev mest nyfiken på hur den förra såg ut nu ju! ^^

  Svara

  • L

   |

   Exakt! Det är ju det man sitter och funderar över nu…

   Svara

 • Mli

  |

  Haha, oh noes! Typ som när ens jobbdator inte funkar vad man än gör och man försökt ALLT, så man ringer supporten och diiirekt de dyker upp så funkar datorn igen utan att man ens gjort nåt? ”Men jag looovar, den funkade inte nyss!!” Haha. Awkward.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja, varför är det alltid så? Slår aldrig fel!

   Svara

 • Fius

  |

  Alltså jag trodde först att du pratade om flaskan på bilden. Verkade rimligt att han haft den länge iom att den är enorm! Men att han skulle gilla den så pass mycket att han inte vill byta ut den??!! Haha.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha. Då hade jag nog stått på mig lite mer 😉

   Svara

  • Carro

   |

   Hahaha jag trodde samma innan jag läst texten under bilden!

   Svara

 • S

  |

  Som hawaiilampan i vänner!:P

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha just det! Bara älskar att det finns Vänner-referenser till allt!

   Svara

 • Siggi

  |

  Hmm bilderna i bloggen verkar ha hoppat runt lite för mig. I det här inlägget ser jag till exempel bild på en ”bacon cooker” tvivlar på att det är den du menar att ni har tvål i

  Svara

  • Siggi

   |

   Oj alla mina smilysar försvann så jag lät sur haha
   :D:D

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv