Follow my blog with Bloglovin

Det fortsätter fram till midnatt

I samarbete med bluebox.se

Ursäkta om ni tycker att detta Black friday-tjat är drygt. Det är bara att scrolla i så fall. Men det är liksom det som tar upp min tankeverksamhet just nu, haha. Bluebox har alltså 15% på hela sortimentet fram tills midnatt idag. Så passa på om ni tänkt handla! Tryck här för att komma till sajten.

Här är fler av mina favoritprodukter:

 

dsc05988

Min dator! Haha nä, men en lightbox är det jag egentligen vill visa upp. Men jag hade tyvärr ingen bättre bild. Vi är cheesy och har ”Regina <3 Frederic” på vår, men min tanke var egentligen att ha den som en detalj på fester etc. Men hur ofta har jag fest då?! Jaja, bra tanke i alla fall.

 

a03438_2

Alltså dessa är så söta! Det är barnbestick. Jag gav dem till min kusins son och nu vill han inte äta utan dem <3

 

m01803_2

Vi har fått in en lite större ”lyxigare” variant av reflextofsen. Här modellar den på min väska.

 

m01721_2

Vi fick in massa nya emojinyckelringar igår. Är jag för gammal för att ha en sån? Hoppas inte, jag vill ha en enhörning!!

 

m00688_

Detta är nog den svåraste produkten att göra reklam för eftersom den ser så tråkig ut. Men det är alltså en snabbmarinerare. Med hjälp av vakuum marinerar man köttet och gör det mörare på några minuter. Så smart grej!

 

molmn

De här har jag gett till typ alla jag känner som har barn, för de är så fina! Det är alltså molnunderlägg. Bilden är från @interiorbysarahstrath

 

a12651_-1

Denna är så fin! Det är en fyll-i-bok som man fyller i och ger till sin partner. Så romantiskt <3

 

salted_caramel

Detta är den godaste chokladlakritsen någonsin. Jag lovar.

 

Så! Nu ska jag spana in alla miljoner nyhetsbrev jag fått idag och försöka fynda något. Haha. Känns som att hela Black friday-grejen har spårat. Tänkte i alla fall försöka hitta shampoo och balsam eller något annat som ändå ”går åt”. Om ni kommit över något grymt erbjudande kan ni väl tipsa *blink-blink*.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

 • LIVSGLITTER

  |

  Älskar våran lightbox, så himla rolig grej! Och nej det är inte det minsta tjatigt med black friday! Uppskattar alla tips ^^

  Svara

 • Robert

  |

  Måste testa den där lakritsen nångång. 😛

  Svara

 • H

  |

  Det bästa tipset är nog att veta vad man vill ha och vad den kostat innan.

  Jag ville ge en viss Fitbit till min make. Väntat in rean och sökt bara efter den – sparade i alla fall 400 på något jag tänkt köpa.

  Annars sparar man nog knte mycket på rean, mest gör av med. 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Så fina grejer! Har länge velat haft en lightbox men de är ju så dyra 🙁

  Svara

  • Sofie

   |

   Den finns mycket billigare på andra ställen, har sett den på Ellis för 199 tex

   Svara

   • Sofie

    |

    Ellos*

    Svara

 • Sophie

  |

  Snabbmarineraren gav jag till min svärmor förra året. Hon ÄLSKAR den. Bästa ”maskinen” i hennes kök tycker hon 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv