Thaisoppa

Jag har inte lagat mat på flera veckor. Det har varit F som har stått för det, eller så har det blivit hämtmat eller mackor. Har inte orkat något annat. Men idag fick jag feeling! Det blev thaisoppa.

 

img_1609

Så tacksam maträtt eftersom man kan ha i typ vad helst. Mina ingredienser idag blev lök, röd curry paste, sambal oelek, chili, vitlök, koriander, lime, kyckling, morot, broccoli, paprika och kokosmjölk, buljong och honung. Jag rev (snurrade?) moroten i grönsakssvarven så att det blev som nudlar. Smart ju!

Det blev väldigt gott i alla fall. Frédéric säger att det bor en thailändare i mig. Gulligt, men hoppas inte för det vore fett weird.

 

0

Trackback from your site.

Comments (19)

 • Josefin

  |

  Vilken hint 😉

  Reply

 • lili

  |

  Har inte orkat något annat, mår du inte bra?
  Kram <3 //orolig läsare

  Reply

 • Maria

  |

  Jag trodde verkligen det var pasta i Låter somen god soppa, bra att den är flexibel så man kan ha i lite vad som!

  Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Reply

 • Anita

  |

  Åhh har varit ute efter ett gott Thai soppa recept men aldrig riktigt lyckats , vill du dela med dig av receptet?

  Reply

 • Sophie

  |

  Hej!
  Detta har inte med inlägget att göra, men jag undrar lite över vad du tycker om skillnaden mellan LCC och ACO hudvård? ACO släppte ju nya serier för ett tag sen o minns jag rätt så hade du ett samarbete med dem o använde en av serierna. Nu har du även testat LCC, om än bara lite. Hur upplever du dem? Priset skiljer ju sig ganska rejält, är LCC värt de extra kronorna? 🙂

  Tack! 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Hmm, nu när jag tänker efter upplever jag dem ganska likvärdiga. Jag skulle säga att LCC är lite bättre, men jag har faktiskt ingen motivering. Det är kanske bara en känsla? 🙂

   Reply

 • Julia

  |

  Det känns som du hintar om en graviditet.. om så är fallet sååå grattis!!!

  Reply

  • Egoina

   |

   Är det inget vanligt uttryck att säga så? Det var absolut inte min mening att hinta om något sådant i alla fall. Och ett tips till dig, i all välmening, skriv inte så till folk. Man vet inte hur det ligger till, och det kan vara känsligt. Förstår att du inte menar något alltså, men ändå. <3

   Reply

   • Sandra

    |

    Fattar inte hur det är en hint? Tyckte det lät snarare som en gulligt och roligt skämt som inte alls var relaterat till det 😀

    Reply

  • Fanny

   |

   Man ska vara väldigt försiktig med såna här kommentarer..

   Reply

  • Pia

   |

   Nä jag ser inte heller nån hint nånstans….

   Reply

 • Likkan

  |

  Haha typ samma här, har inte lagat mat på flera veckor så vi har i princip levt på hamburgare, men igår fick jag för mig att laga mat! Kanske också för att det knakar i plånboken såhär dagarna innan lön haha

  Reply

 • Sabina

  |

  Hej Regina! Jag måste bara tacka dig för det grymma tipset angående nitor textilfärg du gjorde för ett tag sedan. Jag var först skeptisk då jag testat färga kläder innan med ett annat märke och utan resultat, men WOW. Tog äntligen tummen ur och färgade mina svarta jeans som blekts något fruktansvärt och nu är dom som nya igen! Så TACK för det grymma tipset, jag som tänkt slänga jeansen! Så nöjd 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Kul att du blev nöjd 🙂 Jag blev också såå nöjd och imponerad! Ska också färga mina svarta jeans snart 🙂

   Reply

 • ISA

  |

  mmmh soppa är ju helt rätt denna årstid. Den där kändes spicy och god 🙂

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv