Finbesök på kontoret

“Är det okej om en valp är med oss på kontoret ett tag idag”, frågade min chef. Hallå….ehhh…ja?! Jag har, sedan jag började jobba där, försökt tjata mig till att någon ska skaffa en hund. När inte det har gått har jag istället försökt manipulera mina kollegor i smyg. “Visst hade det varit mysigt med en hund” och “du tycker ju så mycket om att gå promenader ändå” osv.

Tyvärr har det inte fungerat hittills, men jag jobbar på det. Annars känner jag att det enda rimliga är att nästa person vi anställer har en hund. Utbildning, färdigheter, personlighet och allt det där spelar ingen roll, bara hen har en hund.

 

img_1598

Här ser ni finbesöket <3

 

img_1591

img_1603

Försökte ta en selfie tillsammans, men hon ville inte : (

 

img_1600

Här är jag och Idish istället.

 

0

Trackback from your site.

Comments (16)

 • Malin

  |

  Vilken gullplutt! Vad är det för ras? 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Ja, det var verkligen ett finbesök. Visserligen får jag det till tre hundar i inlägget. Måste fundera här. 😉

  Reply

 • Iz

  |

  Så mysigt. Vill skaffa hund igen men de på mitt jobb verkar vara emot att man har valpen på jobb.. så trist. Hade velat ha en kingen Charles Spaniel först(sen en labrador) men hade behövt ha den på jobb i 2 månader tills den kan vara hemma själv 4 timmar åt gången. Men näää… vad är det för människor som säger nej till att ha valp på jobb?? Tvungen att beklaga mig

  Reply

  • Lovisa

   |

   Förmodligen av respekt för de som är allergiska. Är själv allergisk mot pälsdjur och så tror folk alltid att man “inte gillar hundar” fast att det för mig liksom handlar om livsfara.

   Reply

  • Lisa

   |

   På grund av allergi förstås. Jag är inte allergisk mot pälsdjur men har andra allergier och när jag är med en hund som fäller blir mina allergier tio gånger värre. Jag har haft hund sedan barnsben men det är hundraser som inte fäller och det har fungerat och fungerar alldeles utmärkt. Allergier av olika slag är den vanligaste folksjukdomen och det måste respekteras och i det här fallet är det inget fel på dina kollegor som säger nej. Det är snarare nonchalant av dig som inte förstår vad andra människor kan lida av.

   Reply

 • Milla

  |

  Läste “Annars känner jag att det enda rimliga är att nästa person vi anställer är en hund” 😀 det vore ännu rimligare!

  Reply

  • Egoina

   |

   MEN JAAAA! Lets do that istället!

   Reply

 • Lina

  |

  Jag kan börja jobba hos er. Vet inte med vad men har världens sötaste hund som hade älskat allt mys☺️

  Reply

   • Lina

    |

    Jag letat faktiskt efter nytt arbete hehe.. söker ni folk? Lovar att ta med mig min håriga bebis.

    Reply

    • Egoina

     |

     Tror tyvärr inte det. I så fall på lagret 🙂

     Reply

 • Nathalie

  |

  Varför skaffar inte DU hund är väl den största frågan egentligen?

  Reply

  • Egoina

   |

   Vore ju taskigt mot hunden eftersom jag knappt är hemma, pendlar mycket och inte tycker om att gå promenader när det är kallt 🙂

   Reply

 • Louise

  |

  Jag kan börja jobba hos er! Har världens finaste hund! (Förutom att hon är för glad för sitt eget bästa) men jag lovar hon lugnar ner sig med tiden! 😀

  Reply

 • Sandra

  |

  Åhh min dröm är att skaffa ett jobb där jag kan ha med min hund! har haft extrajobb på en hemsidas lager likt ditt men fick inte ha med min hund för en av personalen hade allergi :'(

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv