Lisa Ekdahls dag

lisa

 

Jag tittade på Så mycket bättre på tåget hem från jobbet idag (vilket jag förresten INTE rekommenderar, så irriterande när det buffrar, hoppar, bilden fryser men ljudet fortsätter osv) och åh vilket fantastiskt avsnitt! Det var Lisa Ekdahls dag. Visst verkar hon vara en magisk människa? Så inspirerande. Jag vill att hon ska sitta hemma hos mig hela dagarna, läsa böcker för mig och prata om livet.

Jag tror att jag känner extra mycket för henne eftersom det är i princip den enda svenska artisten jag haft en relation till sedan jag var liten. Det spelades sällan musik hemma hos oss när jag växte upp, men mamma spelade alltid Lisa Ekdahl när hon städade. Så när jag hör hennes låtar kastas jag tillbaka till när mamma hade öppnat alla fönster för att vädra, jag satt i soffan med en filt och frös och det doftade starkt av Ajax och fönsterputs.

Jag tar med mig det hon sa om att det andra tycker om mig definierar dem och inte mig, och att det är hur jag reagerar på det som betyder något. Det är värt att tänka på. Nu ska jag sova. Hoppas ni haft en bra dag allihop <3

 

0

Trackback from your site.

Comments (13)

 • Delia

  |

  Jag har exakt samma minnen när min mamma städade o vädrade hela lgh MEN med Era på full volym! När jag såg lgh på håll efter skolan med fönstren öppna så visste jag exakt vilken musik som väntade haha tänk låten Ameno på full gas med moppen i högsta hugg..

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha! Förstår precis vad du menar 😉

   Reply

  • Lina

   |

   Haha jag har EXAKT samma minnen! Också gärna vårstädningen när man liksom kan vädra ut hela lägenheten länge utan att frysa ihjäl 🙂

   Reply

  • Egoina

   |

   Jaa hon är fantastisk 🙂

   Reply

 • Maria

  |

  Håller med, hon verkar ju vara en helt underbar person. En kompis skrev häromdagen att hon tyckte vi var lika tilll sättet och man ksn ju inte bli annat än glad och ta det som världens komplimang ❤️

  Reply

  • Egoina

   |

   Jaaa verkligen!!! 😀

   Reply

 • L

  |

  Inatt drömde jag att jag gjorde två små caffe latte till dig och F. Jag hade espressomaskinen i mitt gamla barndomssovrum (?) och ni satt i mina föräldrars vardagsrum och blev serverade. Ni var väldigt trevliga, och sa att det var gott! Haha

  Reply

  • Egoina

   |

   Jaa men vi är trevliga och det var säkert supergott 😀 Haha, så gullig dröm <3

   Reply

 • Robert

  |

  Tack och detsamma, och visst har hon rätt i det. 🙂

  Reply

 • Emilia

  |

  Tack för tipset! Jag tror det får bli en sköldpadda till min dotter i julklapp 🙂

  Reply

 • Emilia

  |

  Hoppsan nu kommenterade jag på helt fel inlägg haha

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv