Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Min lördag i bilder

Igår var en bra dag bestämde jag. Häng med och titta på hur såg den ut genom min telefon! Är det bara jag som tycker att iphone 7 tar mycket sämre bilder än sexan förresten? Så himla knas färgåtergivning och suddiga bilder oavsett vad man gör? Nåja. Såhär såg min lördag ut i bilder:

 

img_1543

Jag startade dagen med en kopp te och en rostad macka med skinka och avokado. Den var lite övermogen tyvärr, vilket resulterade i att det kliade i munnen. Men åh, avokado är ju så gott.

 

img_1544

Sedan gick jag ut i det strålande solskenet(!) och satte mig i bilen. Jag skulle nämligen på ansiktsbehandling! Såhär ser mina ögonbryn ut utan smink btw. Det ser hemskt ut nu när ögonbrynstatueringen jag gjorde för några år sedan nästan är borta. Jag vet inte om jag ska ha tålamod och låta det försvinna av sig själv, eller om jag ska ta bort det. Så himla mycket fusk att vissa har fylliga och tjocka ögonbryn av sig själv förresten. Jag vill också.

 

img_1548

Jag blev bjuden på ansiktsbehandlingen av Löwengrip Care & Color och det var Cecilia på hudvårdsstudion som gjorde den. Jag har varit lite skeptiskt till ansiktsbehandlingar eftersom jag gjorde en för typ tio år sedan som jag inte alls tyckte om. Jag minns att det gjorde så himla ont (portömning). Men denna var ju magisk! Det var så himla avslappnande och jag somnade nästan när hon masserade mig. Dessutom var min hy mycket tacksam över fuktbomben. Behandlingen utfördes med produkter från LCC och det var kul att få prova lite fler produkter. Jag fastnade för serumet som jag köpte med mig innan jag gick. Funderar på att köpa den nya ansiktsmasken också, min hy är så torr nu på vintern.

 

img_1549

Sedan kom jag hem och det kändes som att jag sovit i tusen år. Det var dags för lunch, men jag orkade inte styra upp något annat än varma mackor. Så det fick bli så.

 

img_1550

Sedan hoppar vi några timmar i tiden. Min mamma är bortrest, så jag passar hennes lägenhet lite till och från. Jag och Jacob passade på att catcha up med lite vin och finmat från Donken. Nästa vecka måste jag börja äta lite vettigare igen alltså… Häromdagen åt jag liksom ostbågar till lunch. Älskar Jacobs skägg. Han ser ut som en wildling <3

 

img_1551

Vi kom fram till att vi behövde lite liv och rörelse runt oss och bestämde oss för att åka ner till stan. Jag kletade på läppstift och borstade håret. Alltså fatta att jag inte gjort något med mitt hår här förutom att duscha. Det kanske ändå väger upp värdelösa ögonbryn.

 

img_1554

Vi beställde en taxi och avfyrade vår snyggaste fotominer.

 

img_1553

Sedan satte vi oss på Speakers Corner i Landskrona, drack bubbel…

 

img_1541

…och lekte viskleken med Siri. Vi sa till Siri att hon skulle skriva saker och oavsett vad vi sa skrev hon något helt annat.

 

img_1555

När baren stängde bestämde vi oss otippat nog för att vi skulle gå på nattklubb. Jag tog denna bild för att jag tyckte den där silgrejen såg ut som en björn…

 

img_1556

Sedan tog jag inga fler bilder förutom den här som fanns i kamerarullen. Så bra kväll alltså! Det var nog topp tio av mina roligaste utekvällar någonsin. Så himla kul när det bara blir sådär spontant och knäppt.

 

img_1542

När jag vaknade idag gick jag och handlade massa pålägg och så joinade Jacob och Frédéric mig på frukost.

Klart slut på ett bra dygn!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

    • Egoina

      |

      Kul att höra 🙂

      Svara

  • Hanna

    |

    Åh jag älskar att du också äter bröd till frukost, lunch och middag ibland. Plus lite alkohol på det. Det är så befriande i dessa tider av nyttighets-hysteri 😀

    Svara

  • Robert

    |

    Vilket hår! 😉 Kände förresten knappt igen Jacob där. 😀

    Svara

  • Jackie

    |

    Jacob+skägg=het
    Hälsa honom det!

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha! Will do 🙂

      Svara

      • Madde

        |

        Är han singel??

        Svara

        • Egoina

          |

          Haha! Ja, det är han 🙂

          Svara

  • Sanna

    |

    Jag tycker samma som du med kameran!!! Ingen förstår mig så har helt enkelt trott att min kamera varit typ trasig från början. Jag fotar egentligen massor men tycker bilderna blir så konstiga med den här kameran.

    Svara

  • Malin

    |

    Hur går en portömning till?? Låter ju brutalt om det dessutom gjorde ont! 😮

    Svara

    • Egoina

      |

      De klämmer och trycker liksom för att tömma porerna. Det ska kanske inte göra ont, men jag kommer ihåg att min näsa till och med knakade. Haha. Inte alls bekvämt 🙂

      Svara

  • Angelique

    |

    Men ja, jag hade valt ditt hår framför snygga ögonbryn alla dar i veckan! Sådär skulle mitt inte ens se ut med locktång, diverse stylingprodukter osv </3

    Svara

  • Sara

    |

    Hej! Detta har inget med ämnet att göra men behöver lite råd, och vet att du och dina läsare brukar vara bra på sånt.

    I allafall. Jag är 20 år, och jag har varit tillsammans med min pojkvän i typ ett år nu. Han tog min oskuld och jag har aldrig varit tillsammans med någon innan honom.

    Jag älskar honom och trivs jättebra och ser verkligen en framtid med honom. Men så börjar jag fundera på ifall jag missar något med att inte vara singel i 20-årsåldern? Har börjat plugga på universitet och där haffar alla rundor från höger till vänster, vilket jag aldrig fått uppleva.

    Men sen känns det ju också extremt orimligt och löjligt att dumpa någon man älskar för en sådan sak. Vill ju verkligen inte vara utan honom. Men tänk om vi håller livet ut. Då kommer han vara den enda jag varit med, och det känns också lite jobbigt på något sätt.

    Vet helt enkelt inte hur jag ska tänka. Någon som vill hjälpa? :/

    Svara

    • Simon

      |

      Hej! Jag var med om en liknande situation. För att inte gå in på för mycket detaljer så kan jag bara säga att det inte är värt det. Jag hade samma tankar som dig. ”Missar jag något nu”, ”kommer jag ångra mig senare i livet” osv. Singellivet är jävligt överskattat, älskar du din pojkvän och det känns rätt mellan er om man bortser från vad du tror dig gå miste om så gör inte slut. Det är väldigt enkelt att ta en person för givet, ibland måste man nästan vara ifrån varandra för att inse hur mycket man älskar en människa. Hoppas du gör det rätta valet för dig!

      ps.
      Det du egentligen går miste om är snubbiga fuckboys och det kan det absolut vara värt!

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv