Follow my blog with Bloglovin

Några dagens

Glad Halloween på er! Visst är det idag? Det Halloweenigaste jag gör idag är att prova filter på Snapchat. Och ta selfies med dem, tydligen.

 

img_1036img_1037

 

Har inget vettigt att säga, så vi kör några dagens:

Dagens jobbigaste: Att jag hade på mig en stickad tröja som kliade så himla mycket att jag höll på att bli galen. Alltså det måste ju vara det jobbigaste någonsin? Ville bara slita av mig den, men jag kunde ju inte direkt sitta utan tröja på kontoret. Nu när det är kallt dessutom. Så jag fick härda ut tills jag kom innanför dörren hemma. Dumma jäkla tröja. Får ha en skjorta under eller något i fortsättningen och ska motstå frestelsen att klippa sönder skiten.

Dagens läskigaste: Trafikljusen fungerade inte i morse, så bussen satt fast (jag åker kollektivt nu) jättelänge och till slut var det som att busschauffören tänkte ”skit samma YOLOOOO” och bara gasade rakt ut i korsningen, fick hålla andan för jag trodde vi skulle krocka.

Dagens bästa: Det blev ju vintertid i helgen. Jag var så nöjd med mig själv när jag vaknade i söndags och var pigg vid 08.00. Tänkte att nu minsann har jag äntligen blivit vuxen! Och sen kom jag ihåg det. Men i alla fall, jag glömde ställa om min p-dator, så den ringde 04.50 idag. Man skulle kunna tro att jag blev irriterad, men nej, det kändes såå lyxigt att få sova en timme till.

Dagens mest deprimerande: Ja, det är trevligt att få en extra timme, men det betydde också att det var svart som natten när jag skulle gå hem från jobbet 16.30. Så deppigt alltså.

Dagens finaste: Detta klipp med en hund vars leksak ”kommer till liv”. Alltså så gulligt! Ni måste se det!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • Robert

  |

  Haha, vilket härligt klipp på hunden. 😀

  Svara

 • ida

  |

  Varför åker du kollektivt numera?

  Svara

 • Linda Monroe

  |

  Haha, klippa sönder tröjan, Lotta på Bråkmakargatan-style!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa just det! Hahah! Dumma tröja!

   Svara

 • Maria

  |

  Åh vem behöver klä ut sig när det finns Snapchatfilter

  Svara

 • Mathilda

  |

  Hej! Åker du kollektivt för det är billigare och (smidigare?) eller efter det som hände med krocken?:)
  Kram

  Svara

 • Angelique

  |

  Tack för tipset, klippet va såå gulligt

  Svara

 • ISA

  |

  haha det där med att ba chansa när trafikljusen är av. Sån läskig grej, gör det själv ibland och tänker ”äh de får anpassa sig efter mig”.. hehe hållbar strategi?

  Svara

 • Emelie

  |

  Alltså okej SNÄLLA hjälp mig Regina eller någon annan. Serious girl vs fuckboy problems här.

  Har en väldigt bra vän sedan ett år tillbaka ungefär. Alltid bara varit vänner och umgåtts som vänner. Så sov han hos mig en dag i somras och vi höll om varandra hela natten, efter det frågade jag honom huruvida det bara var vänskapligt eller om det fanns något där. Visade sig att han är attraherad av mig, och jag sa att jag är det av honom också. Han sov hos mig igen och med denna nya vetskap var vi väl båda lite modigare och vi hade tillslut sex. Åt frukost och mös dagen efter och har setts 5-10 gånger till efter det, på ”det” sättet.

  Jag vill försöka. Dejta seriöst osv. Men han har sagt att han bara vill vara vänner och inte dejta seriöst pga ”det känns inte rätt”. MEN, han vill väldigt gärna äta middag ute, gå på bio, åka och simma tillsammans + sova tillsammans efter/innan, vi träffas och gör saker och sover + har sex tillsammans. Det är exakt som att vi dejtar – fast vi dejtar inte. Vi tränar på samma Crossfit-box och har väldigt många gemensamma vänner så vi ses varje dag, och det enda som skiljer vår relation från några som dejtar är att vi inte är ”offentliga”, för att han ”inte vill att folk ska tro han är upptagen” 🙂 idiot jag vet. Vi snapar/smsar/skickar saker på insta dagligen osv. Men han hävdar att vår relatoin kommer ta slut p.g.a. att någon av oss kommer träffa någon annan, medan jag menar att det kommer sluta för att jag kommer vill mer men inte han.

  Därför sa jag förra helgen att vi inte borde ses mer, då jag ju vill mer, och en vecka gick och vi sågs inte – MEN han hörde av sig mycket oftare än innan + vi sågs varje dag på träningen. Sååååå igår sov han här igen (I know, I know..) och vi umgicks hela eftermiddagen + kvällen igår, mös, pratade, lyssnade på musik, åt middag, handlade, sov här, mös imorse och åkte mot skolan tillsamman osv. Hans kompis ville också ses och de pratade om det först, men han valde sedan mig framför honom.

  Han säger att han tycker om, värdesätter och uppskattar vår relation och att han verkligen tycker om mig, men att han inte vill att det ska leda till någonting seriöst. ÄNDÅ vill han hela tiden göra saker som är ”seriöst” dvs inte bara ses och ligga utan som sagt t.ex. äta middag och handla och gå på bio och åka och simma osv.

  VAD FAN SKA JAG GÖRA jag får damp. Jag tänker som så nu att jag träffar honom (jag menar det är alltid najs att ligga och få närhet, jag älskar närhet och har ett stort behov av det) tills jag träffar någon annan så byter jag ut honom då. Precis som han tänker med mig I guess. Jag försöker liksom träffa andra, jag tindrar och är öppen för andra osv, jag skulle ta chansen att gå på dejt med någon annan ANY DAY. Jag menar jag kan inte INTE träffa denna kille liksom, under veckan vi inte sågs hördes vi VARJE dag ändå + träffades på gymmet (där alla hänger med alla = kan inte undvika honom). Så ja. Jag är liksom fast här. Med en kille som vill, men som inte vill.

  Svara

  • Mici

   |

   Åh, jag brukar aldrig svara på kommentarer så här men jag ville vara säga att DU FÖRTJÄNAR BÄTTRE.
   Tro mig, jag har träffat min beskärda del av fuckboys och det blir knte bättre än vad du beskriver. Om du känner så starkt att du vill ha mer, att du vill ha ett riktigt förhållande med en äkta person, så måste du bryta med den här killen. Helt och hållet, tyvärr.
   Det kommer kännas skit, och nästa relation kanske blir likadan (så har det varit för mig, det är svårt att bryta mönster) MEN när du väl träffar den där fina killen som behandlar dig så som du bör bli behandlad så är allt värt det. Jag lovar.
   Säg hejdå på riktigt till den där fuckboy:en och se till att du blockar honom överallt. Gå sen och träna och ät en riktigt god middag efteråt plus sätt på en bra film och belöna dig med glass! Det blir bättre, tro mig.

   Svara

   • Emelie

    |

    TACK. Verkligen. Efter att ha läst din kommentar smsade jag och sa att vi inte ska ses mer och att jag behöver en paus på snap/insta osv också framöver, så blockade jag honom där. Så tack för hjälpen <3

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv