Follow my blog with Bloglovin

10 år senare och fortfarande obekväm

img_0904

ADLINKS: Halsduk här, jeans här, väska här.

Ni vet när ens kille säger ”ställ dig här nu, så tar jag en bild till bloggen”. Ni vet inte? Haha, nej det är lika pinsamt att fråga varje gång. Men han gör det gärna. Det är bland det jobbigaste med att blogga, att man måste bildsätta allting hela tiden. Jag minns på den gamla goda tiden då jag hade bilder i kanske vart tredje inlägg. Men nu går det inte. Dels för att ribban blivit högre i bloggvärlden, men också för att jag personligen tycker att en blogg med bilder är roligare. De behöver inte vara många och de behöver inte vara bra, men man vill ju se personen man läser om och hens miljö. Man skulle kunna tro att jag är bekväm med att stå framför kameran efter snart tio år, men nej. Lika obekväm varje gång, haha.

Nog om det. Idag var vi alltså på ”födelsedagskalas” för Frédérics mamma. Jag och F fixade förrätt och efterrätt (vi gjorde blomkålssoppa och Gino) och hans syster och hennes sambo stod för huvudrätten. Så gott och mysigt! Det luktar dock kål och bacon i hela lägenheten nu…haha. Hur kan kål vara så gott men lukta så hemskt? Samma sak med ostbågar eller mögelost. Hur går man med på att äta det frivilligt från första början när man inte vet hur det smakar egentligen?

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • Sofie

  |

  Jag är sämst på att vara med på bild. Blir oftast jag som håller i kameran XD
  Jag borde ha någon runt mig som säger ”Du borde ta en bild till bloggen nu” XD XD

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja! Och jag borde ha någon som tvingar mig i vissa lägen 🙂

   Svara

 • Frida

  |

  Åh jag som tycker mögelost luktar gott 🙂

  Svara

 • Karolina

  |

  Känner verkligen igen mig!! Vågar knappt fråga än idag, är nästan aldrig med på bild i mina egna inlägg, om det inte är selfies :’)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha eller hur! tur selfies finns 😉

   Svara

 • Maria

  |

  Var här du köpt fina kappan? Kan du visa dina smycken o din inredning hemma kram fina.

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är från MQ, men är tyvärr slut 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv