Follow my blog with Bloglovin

Finaste omslaget och en strömlös kväll

dsc06709

Det här måste vara det finaste omslaget Veckorevyn gjort! Inte bara för att Kenza är snygg alltså (hehe), utan allt. Lite laid back styling, jackan i kombination med färgerna och framförallt just färgerna. Jag är totalt kär i plommonfärger just nu.

På tal om Veckorevyn. Visst är det sjukt att jag skrivit krönikor i typ sex år? Jag har nästan tappat räkningen, helt galet. Alltså inte för att skryta då (jo, ok lite). Min krönika denna gång handlar om ”allt eller inget” och jag resonerar lite kring häxjakten av människor som vill göra rätt för sig, men inte gör rätt för sig i alla avseenden. Kan man exempelvis källsortera för naturens skull när man är en köttätare? Krönikan kommer upp på bloggen i sinom tid!

Jag har bara gjort chill saker igår och idag. Sovit, gjort ansiktsmask, tagit ett bad osv. Jag har liksom ett ”förkylningstryck” i huvudet utan att vara förkyld, makar det någon sense? Det är så konstigt att bli sjuk efter att jag opererade bort mina halsmandlar, för jag blir liksom aldrig sjuk-sjuk som jag blev då, tror det kanske har hänt en gång på sju år. Jag känner mig bara inte helt hundra. Igår försvann strömmen i området där vi bor i tre timmar, man skulle tro att vi skulle få panik men det var faktiskt rätt mysigt. Förutom när man insåg att man inte skulle kunna ladda telefonen, hehe. Ja, så händelserikt har mitt liv varit på sistone. Kommer snart tillbaka med fulla krafter, kram!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (4)

 • Citrin

  |

  Åh jag älskar sånt som andra hatar, typ regn, höst, vinter, åska, och strömavbrott haha! Är ju sååå mysigt. Och så blir man ”tvungen” att umgås och tända ljus, istället för att hetsglo på serier på rutin hehe.

  Intressant ämne du valt till krönikan! Jag har en nära vän som är väldigt miljöintresserad säger hon. Hon älskar att dissa att jag äter kött (hon har vart vegetarian i typ en vecka men umm ok), medan hon äger en bil + flyger långflyg minst två ToR-resor per år. Jag har inget körkort och har inte flugit på många år, aldrig långt… Ingen av oss shoppar mycket, så där är vi lika. Men ja, ibland känns det som om det blir tävling av detta och båda vill hävda att den andre är värre (hon får igång mig, jag hade aldrig brytt mig annars, tycker man får leva som man vill). Jag tycker det bästa är om staten går in och reglerar så vi måste göra med miljövänliga val, då blir det inte en stor grej man kan kritisera individen för. T.ex. rökning och alkohol där man gjort det svårare att få tag på plus väldigt dyrt, då gör folk automatiskt lite bättre val. Vore bra om elbilar subventionerades, flygresor blev mycket dyrare, osv…

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, visst är det konstigt att den enskilda individen får såååå mycket (lite är ju förståeligt) ansvar och skit. Istället borde vi ställa krav på stora företag och staten. Och vad är grejen med att vi ska såga varandra? Istället kan vi väl se det som är bra och inte endast där det brister 🙂 Håller med dig om regn och höst förresten, så mysigt att vara inne! 🙂

   Svara

   • Citrin

    |

    Ja precis! Det ska inte vara billigt och praktiskt att köra bil till jobbet om man bor typ 1-2 km från arbetsplatsen. Finns sååå mycket som politikerna kan göra för att vi enkelt ska kunna göra vettiga miljövänliga val! Sänk skatten på grönsaker, förbättra kollektivtrafiken, se till att cykelvägarna är vettiga, osv… Det är där man måste börja, inte med individen som glömmer bort att källsortera en papperslapp ibland. De flesta gör ändå sitt bästa och går liksom inte runt och strör batterier och bensin runt sig. 😛

    Svara

 • Amanda

  |

  Håller såååå med om omslaget, så snyggt!!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv