Follow my blog with Bloglovin

Throw back thursday

Jag tänkte att vi kör en liten throw back thursday och backar tillbaka några år. Det här är över sex år sedan och jag var inbjuden till Efter tio med Malou. Jag har faktiskt aldrig tittat på något jag har varit med i, (det är för pinigt att titta på!) men häromdagen gjorde jag det för första gången.

Åh, jag minns denna intervju som igår. Jag minns att jag inte helt förstod vad det skulle handla om innan jag kom dit och när jag väl satt där kände jag att det hela blev fel. Nätberoende? What? Så illa var det ju inte. Där satt jag, en expert och en kille som typ förlorat allt på grund av spelberoende. Jag hade missat att jag var där för att prata om att jag tydligen var sjukligt beroende av nätet, haha! Men jag ville inte göra Malou besviken och jag ville inte heller göra publiken med bloggande tjejer som jag hade bjudit in besvikna, så jag spelade liksom med. Haha, så dumt. I alla fall, jag bjuder på det! Här har ni mini me! Jag är med efter cirka 23 minuter.

 

 

Jag tackar nej till i princip allt jag blir tillfrågad att vara med i. Intervjuer, tv, radio och så vidare. Jag är inte bekväm med det, gillar inte uppmärksamheten och sen, tro det eller ej, vet jag inte om jag vill bli större. Jag har haft så många möjligheter att ”utveckla bloggen”, eller att ”umgås med rätt människor”, men jag har alltid tackat nej genom åren.

Några saker har jag gjort och det har varit jättekul, men jag antar att jag har varit rädd för att jag skulle ångra mig. Att jag skulle bli ”känd” och sedan inte skulle vilja vara det mer. Att jag skulle bo i Stockholm och det aldrig skulle kännas bra i magen (vilket det aldrig gjorde). Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjort genom åren och är starkare i mig själv och vet att jag hade klarat mig ändå. Men jag är ändå tacksam över att jag ändå tog lite avstånd när jag inte var så stabil.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • Ida

  |

  Så roligt, har aldrig hört dig prata innan?! Kul att du delar med dig

  Svara

 • Sophie

  |

  Det går inte att titta på klippet 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Konstigt, det går för mig.. 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, känner mig som en Stalker men jag spelade in det inslaget på DVD. Är säker på att jag har det kvar. Det var på den tiden jag följde din mammas blogg i första hand – och gillade att spela in en massa saker på DVD. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Minst sagt ett troget fan 🙂

   Svara

   • Robert

    |

    Haha! Tydligen. 😉

    Svara

 • ab

  |

  Haha, minns du vad du trodde var syftet med intervjun och hur missförståndet uppstod samt när du insåg det?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag trodde nog bara att jag skulle prata om bloggande och hur det var att vara mycket framför datorn. Men inte att jag hade ett ”problem” liksom. Jag insåg när hon började fråga typ ”tycker du att du lever ditt liv genom Internet”. Haha 🙂

   Svara

 • Jennifer

  |

  Men va, pratar du skånska?! Tänk att jag läst din blogg i så många år men aldrig hört dig prata hahah. Har nog mer tänkt mig dig som en person utan dialekt, därför blev jag så förvånad tror jag 😉

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag tror man behöver premium för att titta på klippet?

  Svara

 • Malin

  |

  Åh kommer ihåg det här, det var faktiskt efter att ha sett det som jag började läsa din blogg. :p

  Svara

 • Jonna

  |

  Åhhh nostalgi till din header (!!!) och att du aldrig outade ditt namn och strök över det 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, good old times 🙂

   Svara

 • Emelie

  |

  Jag gillar din blogg och dig för att du aldrig blivit ”en stor kändisbloggare”. Tråkigt att bara läsa om massa events o sponsrade saker. Älskar att du har pluggat och nu har ett vanligt jobb. Tror du har dragit vinstlotten i slutändan ändå.

  Svara

 • sofie

  |

  Kul med tillbakablick. Kan inte fatta hur länge man följt med dig liksom. Mina favoriter är ditt klipp när du visar hur du lockar håret och historien om din kollega på BK som datummärkte med typ 33/3 haha. Gud skrattar nu bara när jag tänker på det.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha just det!

   Svara

 • Lovisa

  |

  Vad roligt att se! Jag minns när jag såg det, att det kan vara 6 år sedan! Men vilka ledande frågor hon ställer, du kan ju inte annat än att hålla med om internetberoende. Du får jättegärna göra fler tillbakablickar om du vill, jag har följt dig sen 2008 så det är verkligen superkul att se. Minns när du bloggade om ostbågar haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa visst gör hon! Hon vet vad hon vill ha fram 😉 Absolut, bara roligt ju! Haha det stämmer 🙂

   Svara

 • Elin

  |

  Tycker det låter som en sund inställning till livet i allmänhet! Att kunna sträva efter något annat än kändisskap osv trots att du haft den möjligheten. Det är nog inte många som skulle gjort det.

  På tal om throwback:
  Vill minnas att det fanns en video där du ramlar som var poppis bland läsarna

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja, ibland kan jag träffa människor som aldrig ens läst min blogg som säger ”är det du som ramlade i ett klipp”.

   Svara

 • TIDSTJUVEN

  |

  Kul med en throwback! Jag trillade in här på din blogg nu ikväll för första gången på flera år, så det här kändes som ett fint välkomnande. 😀 Jag får bestämt se till att börja följa dig igen så att jag inte tappar bort dig!

  Intressant att höra att du har tackat nej till olika möjligheter att få synlighet. Har du någonsin ångrat att du inte red på den där bloggvågen när det begav sig?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv